I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

Vårsol.

Kategori:

Denna morgon var jag uppe med tuppen för att passa på att slänga i några tvättmaskiner. Nej, nu ljög jag lite men det lät ju bra. Jag var tvungen att tvätta idag om jag ska ha något rent att ha på mig på Takida på lördag.
Bjuder med systra mi eftersom hon fyller 25 snart... ;) Tänk vad vi ska sjunga oss hesa och tänka på alla underbara minnen till deras låtar.
Kruxet är att vi ska vara på Liljan till kl.18 så vi ska börja göra oss snygga kl.15 på eftermiddagen! Hoppas det är lika varmt och skönt på lördag så vi kan dricka bubbel och bli extra fnittriga på balkongen innan vi går.




Fy fan vad jag längtar till Borlänges höjdpunkt, P&L. Det är enda gången på året staden lever. Det är så många sköna, vänliga själar som kommer på besök. Vi har säkert träffats på Woodstock i ett tidigare liv och levt loppan i det fria. Några jag inte ska missa är Rihanna, Billy Idol, Kent, Winnerbäck, S. Marley, Rise Against och Hoffmaestro. För att inte glömma Eldkvarn. Plura vill jag träffa och helst hänga med ett tag.
Ha en fin dag och glöm inte att jag gärna förevigar era ögonblick i fotografier som man kan få i alla möjliga utföranden. :)
Kram Elenor

Tävling Tvspelsweb

Kategori: