I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

Min favoritdag!!

Kategori:

Det är en skön tanke att veta att jag har världens godaste köttfärsås i matlådan... Ler.

Men va fan, jag blev just ifrågasatt angående vilken tid vi kom hem en dag från Uppsala!
- Varför kom ni hem 17.45?
- För att vi kom hem 17.45....? What?
Menar hon att jag och dom andra i min bil ljuger eller?
- Men varför tog det så lång tid?
- För att det tog så lång tid....?
Finns ju liksom inget annat svar. Så jag antar att hon inte trodde på fakta.
Vad ska jag säga. Ni förstår Ellinore Svenzone va?
Den dagen jag säger upp mig ska vi fira med käk och champagne!! Min V.I.P. är givetvis fröken C. Då storknar en viss person. Hahahaha! Can not wait.

Tur att Ronny&Ragge räddar mig ur ilskan med "Köra fort som fan" på radion... Hehehe! Vilka nötter. Får mig glad igen iaf. Det är bra.

Snart dax för en rök i solen. Härligt att det är mitt favvoväder på min favvodag!

En av de bästa jäntorna tänker åka och njuta i solen idag och några dagar framöver. Gissa om jag är fruktansvärt sotis. Ler. Hoppas hon njuter allt hon bara kan!

Förmodligen blir det bowling på lördag. Jag är skitbra. Eller inte. Men kul som fan är det. Att discobowla.

Behöver lite nya kläder. Satt nyss och räknade ut lönen. Visar sig att det blir bra tider mot vårkanten. Hehe. Det är juh skönt. Att vara utan pengar är inte alls roligt. Man blir låst. Även om man har det bra för övrigt.
Lär väl serva pärlan oxå. Men det fixar daddy.

MrMS på tråden. Även han är ute och njuter av världen. Jag då?! I Filippinerna på väg till Bali. OiOiOi.

Mer peppning till mina kommande böcker fick jag oxå. Skoj skoj.

Det blev en lång, lång dag igår. Från Borlängetown 04.15 till Östhammar. Väldigt nära havet. Och Öregrund. Ingen som helst mottagning på hela dagen. Kunde inte ens ringa telebanken. Skithåla.
Kom hem runt 17.45. Sov inte ens i bilen för vi talade så mycket. Stannade i Valbo, as usual, där jag och mr.D sprang runt och letade efter en automat. Sprang till korvtjejerna. Slängde i oss varsinn korv. Sprang till bilen. Rökte.
- Alla killar behöver en spark i röven för att fatta.
Sen var damerna klara med sitt kaffe och färden fortsatte.

Känner att jag inte har tid att hänga på kontoret nå mer nu. Vill hem och städa lite. Eller mycket. Slappa och känna Fredag. Vem ska jag nu kaffe-tala med på telen när jäntan är borta? Trist. Supertrist.

Vart fan är mitt skivfodral med typ alla mina skivor? Need my dailymusic.

Aja. Hare fint. Vi hörs..




I know that I've got issues
But you're pretty messed up too
Anyway, I found out I'm nothing without you
Cuz we belong together now
Forever united here somehow
You got a piece of me
And honestly
My life would suck without you
Being with you is so dysfunctional
I really shouldn't miss you, but I can't let go



Puss&Kram E

Smekt av solen

Kategori:

Shit! Vad skönt det är ute nu. Stod nyss mot en vägg, i lä och tog en cigg. Fett nice. Har verkligen saknat solens grymt underbara strålar. Mer mer!

Åkte hem te F-jäntan igår efter jobbet och käkade semla. Mumma. Myste med min Bo, Bo, Borlängebo. Hehe. Fan va cool han är, your lover. Ler.

Min gäst, Mr Ande, har väckt mig flera gånger i natt. Till slut sa jag högt att jag måste faktiskt sova! Vad är det han vill, som jag inte fattar?! Trodde det var klart nu men tydligen inte. I'm lost. Won't you light the way that i'm about to walk, please?

Drömde att jag var hos min frisör. Det var trevligt. Problemet var att hon slutade jobba efter att hon haft i hårfärgen, utan att skölja ur den! Va sjukt det såg ut. Jag fick helt enkelt gå hem och skölja ur den själv! Såg drömmen som ett klart och tydligt tecken att det är dax att bok tid. Hoppas bara hon hinner göra klart jobbet i verkligheten! Hehe.

Är jävligt sugen på tacos! Det blir det till middag idag. Eller på fredag. Med ett glas vin om jag har turen. Mmm.
Igår pratade vi om att dra till en stuga i påsk och premiärgrilla. Vem säger nej till det förslaget?? Inte då jag! Grillad kyckling, fläskfilé, potatisgratäng, potatisklyftor, kall bea, grillad majs med smör och salt, grillade grönsaker.... Kall cola på glasflaska.... Kaffe och chokladdessert.... Matorgasm. Me like! Hehe.

Appropå orgasmer... såg ett tvprogram igår om killar som hade sex med sina bilar. Istället för en fru eller liknande. Dom var inte intresserade av kvinnor. Bara bilar, långtradare och helikoptrar. En av gubbarna sa att han ibland använde avgasröret som slutlig njutning på kärleksakten. WTF!!!
Visst jag blir osså kåt på sexiga bilar (ögonen glittrade till) men inte fan har jag sex med dom iaf! Men iofs, min blivande ådi... Hrm. Nope, tänker inte ligga med han. Hahaha!

Jag vill hem och sova! Utan att bli störd av andar.

Ellinore Svenzone dök upp idag osså.. Det var längesen..
Jag hatar när folk inte kan köra bil. Typ en person jag åkte med idag. Hon kör ikapp bilen framför, ligger skitnära, ska köra om så hon gasar till, men när hon hamnar bredvid bilen hon kör om så släpper hon gasen!!!!!! Sen åker hon sakta om bara för att bromsa och ligga alldeles före den omkörda bilen!!!!! Jävla arsel!!! Varför om när man ändå bara ska ligga och krypa framför!!!!! Ville bara ge en fet käftsmäll. För är det något som upprör mig är det trafiken. Trafikanter utan hjärna. Så stör det mig när hon sitter och trycker på den där jävla farthållaren var femte minut. OMG! Man skäms.
Igår bröt hon mot högerregeln oxå. Vem är det som får ont om det smäller, det är jag. Lär dig regelerna!!!! Eller så tar jag min egen bil, själv från och med nu.
Själv ger jag mig 9 av 10 som god medtrafikant. Ler stort.

Varför är kaffet så äckligt på kontoret??

Dagen plus:
Solen givetvis!
Grillplaner
Akropolis, Sala
Doften av kärlek

Dagens minus:
Kärringkörning
Ologiskt tänkande i arbetet
Ologiskt tänkande överhuvudtaget

Tjoho! Ensam på the office! Jippiii!!
Jag är lite störd, jag vet.
Rök på detta så blir det fint.

See ya

MissE

Vila..

Kategori:

..är näst på schemat. Har varit mycket drama, många energi-sugande händelser på sista tiden. Sådana där blodsugande händelser. Som man blir helt jävla slut av. Men det blir bra. Snart. På väg.

Nu är det jag, jag, jag som gäller. Komma ikapp med lyan. Ska ju måla och sånt. Rensa den där garderoben vilket jag har skjutit upp x antal veckor. Läsa. Bokrean är igång och jag har många böcker jag har längtar efter. Aldrig Fucka upp, Den som dödar draken, Faller fritt som i en dröm... Ja, det är massa fler. Har osså några filmer på lager, trots mitt kräsna filmöga. Blir så ledsen när jag glömmer vad allt heter bara.

Givetvis kommer jag behöva dig vid min sida. Ler.

Måste faktiskt gå nu.

Vi hörs...

Love you

Börjar bli stel..

Kategori:

Sa jag till fröken C nyss.

Var juh trots allt vaken till gryningen i lördags. Med så trevligt sällskap vill man inte sova. Tack för det bröderna Bus. Ler.

Stackars F-jäntan, bli trakasserad på jobbet så där. Hehe.

Verkar ha fått nån slags skrivkoma... Eller så tänker jag för mycket som vanligt. Tänker, tänker och tänker.

Mötet gick kanon i fredags. Nu är det dax att reda ut trådarna. Han var fan skittrevlig min handledare eller vad jag ska kalla honom. Han förstod exakt hur jag tänkte, vad jag visste och vad jag är ute efter. Skönt! Att äntligen ändra på saker. Att någon är på samma plan som jag. Ska fixa lite grejer till nästa möte så ska vi fortsätta reda ut saker då.

En resa hade suttit finfint nu. Till ett lugnt och skönt ställe. Typ hyra en stuga i härjedalens skogar. Ta med god mat, rött vin och något som spelar musik. Tända massa ljus. Ta ett hett bad med massa skum. Pyssla om min kropp. Måla naglarna, är besatt av nagellack. Känner mig naken utan. Leta på en mjuk morgonrock som är så lång så den släpar i golvet. Varma sockor. Varm filt framför varm brasa. Ja, jag fryser lätt. Ingen tv, ingen mobil, ingen dator.
Käka den goda maten. Sätta mig framför brasan och sluta ögonen. Gröna ögon som lätt blir röda av några tårar. Salta tårar som rinner sakta, overkligt sakta nedför kinderna. Fastnar i mungipan. Smakar på dom med tungan.
Går till fönstret. Månen lyser upp skogen så den inte ser skrämmande ut alls. Mer lockande....

Åh, vilken skön dröm. Måste hålla fast vid den.

Men det lär väl aldrig ske.

Fyhelvete. Jobbångest. Vill inte gå dit nå mer!!!!!!! Tålamod. Jag måste ha tålamod. Snart är det dax för förändring. Kanske måste flytta till Örebro... Om det inte finns på distans, det jag vill läsa till.

Well well.

Ska ta mig en kaffekopp till hos systeryster som jag våldgästat. Sen hemöver. Tur att det inte är mer än typ 3 meter emellan. Hehe.

Ni vet var jag finnes.

Ska lämna turturduvorna ifred! Ler. Blir juh nästan lite sotis va. Ler.

Love on us.


Friday I'm in love

Kategori:

Är inte livet underbart ibland eller ja, oftast, så säg... :P

Har just klunkat en kopp kaffe (smakar inte alls bra på kontoret) efter en välförtjänt sovmorgon! Drömde nåt så härligt, så härligt. Värst vad jag upprepar mig nu för tiden. Varför då? Kanske för att det är något  drömmande över mina tankar?

Idag är det min dag. Moi. Skulle hit och fixa lite men det visar sig att jag inte kommer åt dom centrala filerna... Öh...? Jaha, måste ringa MrM på idnet. Han och jag är numer telefonvänner efter mina ständiga samtal om datahjälp. Det blir det alltid pinsamma tystnader medan han loggar in sig på min dator och gör jobbet. Bekvämt.
- Hur är vädret hos dig då..?
Eller:
- Skönt att det är helg...
Eller:
- Ska du hitta på nåt skoj i helgen då...
Man vet liksom inte alls vem den andra personen i luren är. Smått jobbigt faktiskt. Krystat.

Önska mig lycka till på mötet senare idag. Hoppas, hoppas det där företaget har en finfin lösning med nytt jobb eller studier. Fast helst jobb. Pirrar lite i magen av förhoppningar.

Vilket lovley humör hon är på idag, missE, mitt alterego. hehe. Vänta måste lyssna på min jänta Beyonce... Hon har osså ett alterego. Grym e hon. MissB. Ler.

Får inte glömma att handla godsaker sen. Gör nog det efter det här är klart. Hem, städa lite, så det är fint när missC kommer. OiOiOi vad mycket! Hur ska det bli? Hur ska det gå?


Lova att inte skratta nu, men jag är juh en sån Känslig tjej.. Tittade på SATC, sista två avsnitten och storgrät igår. Verkligen grät så där mycket så man knappt får någon luft, som ett barn. Men det är juh Såå sorgligt när Russian dissar Carrie för hans arbete och hon går runt där i Paris utan vänner, utan jobb och bara känner sig bedrövad. Allt, precis allt det han ska göra kommer Alltid i första hand. Hon ringer till en av sina bästa vänner.
- Lova att inte använda det jag kommer att säga nu, emot mig någon gång.
Tystnad.
- Jag tänker på Big.
Sen blir den där Russian ännu värre och spelar på hennes känslor. Han tar och han tar. Han "råkar" ge henne en örfil. Då lämnar Carrie honom. Hon springer ner till receptionen på hotellet, gråter och försöker ta sig samman.
Vem kommer inte in genom dörren då om inte självaste Big. Sen börjar det roliga. Han får höra att Carrie har fått en örfil och får för sig att springa upp och klappa på Russian. Carrie försöker stoppa honom utan att lyckas. Tills hon sätter snubbelben för Big. Det slutar med att dom ligger på golvet båda två och asgarvar.
Jag med när jag ser det där.
Ni måste se själva. Ler.

Jag vill osså skratta så mycket idag! Ja, tack!

Vad är klockan?
Weii!

Got to go.

Alla måste gå på gungmusik ikväll. Jag lovar att det blir skönt. En whiskey så ska ni se att det ordnar sig. Hehe.

Love you, honeybunnies!!

"Jag vill bara bara vara
slippa tänka och förklara
aldrig tveka bara leka
den som kräver ska jag neka"

PS. Tack mina käraste för att ni lånar ut era små öron. Me like big time.

Kisses E

Nära krock!

Kategori:

Då mina vänner är det torsdagkväll.

Det höll på att gå åt helvete redan i gagnef på min färd idag. Bilen vägrade svänga. Framhjulsdrift med andra ord.
- Shit shit shit! Då gick det som jag ville. Man måste bara ta det lugnt och minnas halkbanan.
Tog det lite lugnare efter den incidenten.

Satte i en gammal skiva och lyssnade noga. Jo men visst, då började jag juh gråta osså. Vad är det med mig nu för tiden? Kan ens längtan och drömmar påverka så starkt?
Vette fan hur jag ska agera just nu. Hur jag ska gå vidare liksom.
Vet juh vad jag vill ha. Frågan är om det är en omöjlighet. Ska man nöja sig och stå ut eller satsa fullt ut även om det skiter sig. Som många gånger förr...

"All the things I would like to say to you.. if you would let me be a little closer to your ears..."

Nej, kan inte gå runt och deppa nu. Har juh morgondagen att se fram emot. Fröken C, hennes öron får man låna jämt, kommer få stå ut med mycket på vår dejt. Är så glad för hennes skull. Hon har det väldigt bra just nu. Ler.

Well well. Lär väl bli min tur någon gång att bli behandlad som den drottning jag är. Ler. Wolfesnesses.

Fröken M, jag önskar att du fanns i mitt liv!

Suck, vad är väl en bal på slottet....

Hem från systeryster och krypa ner i soffan. Under täcke. Tända ljus. För fan va kallt det är hela jävla tiden!

Puss&kram E

Mamma mia!

Kategori:

Nu är det så att jag inte känner mig särskilt glad. För många saker att fundera på just nu. Kan inte hantera Allt på samma gång. Det orkar ingen.
Är så Trött på att ge och ge. Vad får jag tillbaka?? Förnedrande svar bland annat. Nej Tack!! Det räcker nu. Jag har fått nog. Kan inte leva under någon annans premisser. Fu**ing Ego.

Fy fan vad upprörd jag blir på jobbet också. En jävla gubbe kommer emot mig med sin kundvagn.
- Nu kör jag på dig, flicka. Sa han med en äcklig röst.
- Då är det bäst jag håller i mig, svarade jag med ett falskt leende.
Tror ni inte att gubbjäveln tar i mig, farligt nära rumpan, med båda händerna.
- Sa du inte att jag skulle hålla i dig...
Äckel!!!!
Har redan nog med issues om någon kommer för nära min Egenzon. Förutom några sötnosar med dispans eller dispens eller vad det heter..
Tyvärr hade mina kära arbetskamrater lämnat mig för längesen eftersom den nya... j**a trö**fatt** ka**j**l bara tar det han känner för. Skriiiik!!!! Dessutom ser han inte mig i ögonen när han pratar utan längre ner. Vidrigt.
Gud, när kommer min fortsättning här i livet? Min nya sysselsättning. Kanske på fredag. Ska på ett viktigt möte igen då. Borde köpa en välskräddad kavaj plus kjol om dessa möten ska fortsätta. Hehe. Businesswoman.

Imorgon blir en fett skön dag. Arbetsmässigt sett. Jobbar solo. Min egen chef, just the way I want. Vansbro, look up! Ler.

Så skönt att bara köra bil och sjunga högt. Det är själarensning.

Ska handla lite godsaker tills på fredag osså. Kex, ost, oliver... Choklad, vin. Mmmm! Mums! Så man kan gunga med lagomt skönt till reagge sen. Vägrar stava reagge på något annat vis ifall ni undrar.

Tack Mr.D för att du var min chaufför hem från Uppsala idag. Behövde verkligen sova. Det gör jag ju göttast i bilen.. Ler. Som ett  barn. Tack, fisk-disk-tanten för rabatten osså. Hehe. Käkat fisk i tre dagar nu. Bästa som finns. Lax och sånt. 

Vad ska man ha på sig då? Har typ inga kläder som vanligt. Ah, visst jag. Ska försöka hinna testa F-jäntans förslag. 

Tog kort till nya körkortet idag. Ser ut som ett arsel. Varför föddes jag ful för? Orättvist. 

Nu känns det lite bättre. Men ändå inte. 

"Växeln, hallå hallå hallå!"

Få 

Snabbis

Kategori:

12-timmarsdag igen.... Ni skulle höra mina svordomar.

Fixat och donat nu dags för hett bad. Strax.

Såg en ruskig film igår. The messengers. Se till att ha nån att hålla handen när du tittar.
Härtklappning.

Blir juh en dator för slantarna på ingång. Äntligen!!!

4dagar kvar till Rootis. Och kärt, efterlängtat umgänge med fröken C!!!!!!

Ha de.

MissE

Hjärtats dag

Kategori:

Jag, me, missE fick blomma. En stor, vacker rosa ros. Av systeryster. Love you to. Big smile.

Sitter hos F-jäntan, just tagit en god, kall cider. Fan va mums. Roliga vänner han har, huset är liksom fyllt med kärlek.

Idag ska här sjungas karaoke me mor min.

Kate P sjöng att jag var het när hon var kall och tvärtom för mig när jag vaknade. Mysigt värre.

Ville förresten somna om för att ta mig tillbaka till min underbara dröm. Ler... Hjärtat vill ha vad hjärtat vill ha. Punkt.

Mmmm...

Haft en till sanndröm by the way. Om en kusse som är gravid. Så börjar fundera på den jag hade inatt. Sann? Längtan? Fantasi? Vad vet ja. Det visar sig som han sa.

Busat och myst me fröken L och lilla gumman idag. Mitt hjärta växer verkligen med dom!
Tack för kakorna, jävla shit att jag glömde min färdkost!!

"Hon längtar. Hon ber. Hon ger.
What's in it for me? I really got to know."

Ne nu kör J gitarrr. Gotto go.

Du vet var jag finnes.

Pusspusselipusspuss

My baby, my warrior.

Fredag 13

Kategori:

Vi vann!!!!!! Jag får mina pengar, retro. Fan va ja e bra.
"Så jag får alltså ha kontakt med dig under arbetstid?" Frågar missE killen på mötet med Handels.
"Du... Får ha hur mycket Kontakt du vill med mig" Tanterna börjar asgarva.. Dom tänkte ju på nåt helt annat. Blev lite röd om kinderna, genera mig på det där viset.
Jag och D gick vidare in till fröken C på kupan för uppdatering. Fick mig lite råd och tips på vägen in. D han e snäll han.

Hem till mama och kika på deras nya soffa. Schyssta bananer.

Hem. Dagdrömde. Fantiserade. Högläsning ur tankarna.

Sällskapssjuk. Utan att lyckas. WTF. Måste alla vara nykära och hemmafruiga? Hehe. Nerå glad för deras skull.

Chapter 2

"Sommar och heta nätter. Måste bada. Åker till sjön. Mötas på halva vägen? Blyga blickar, fötterna i sanden. Hjärtat börjar slå. Munnen blir torr. Jag svettas. Stammande ord. Knän som skakar. Tänker du sammalika som jag? Känner du sammalika som jag? "

Ja ni, mina vänner och alla andra jag känner.

Ta hand om er och era älsklingar. Det är en speciell dag imorn, skäm bort. Kan man aldrig få för mycke av. Får jag mina blommor imorn eller? Skulle inte satsa pengar på det. Men det stod juh i horoskopet att jag hade en hemlig beundrare. Hehe. Somebody loves me.

Är det så?
-No dout, sa Gwen.

Jag har iaf fett tråkigt, är öppen för förslag på aktiviteter.

Vi hörs.

Kisses E

Men va...

Kategori:

i helvete. Slutet kom ju inte med! Va snackar jag om?
Det här är ju bara början...

Chapter 1
Vilken dag, vilken dag...

Jag hatar verkligen att bli ignorerad. Finns inget värre. Jag får ju faktiskt skylla mig själv den här gången... Talar man om sin akilles häl så... Om jag bara visste er...

Tror jag är knäpp i skallen. Men jag kunde Känna en persons tankar om mig. Haha, kanske rent av är tankeläsare... De var dock inga snälla tankar... tyvärr...
Varför? Eller ja, jag förstår varför men ändå inte...

Jag vill inte gå runt och ångra saker jag aldrig sa. Life is to short, dude. Så? Varför säger jag aldrig hur jag tänker.
Svaret är rädsla. Rädsla för att bli rejected, kommer inte på det svenska ordet. WTF. Avvisad, så var det. Bortskrattad. Utlämnad. Sårad.
Men jag är trött på den här cirkusen!! Jag är trött på att alltid, alltid "behöva kärlek från fel håll"
Nej, inte från damer, pucko. Från fel håll.

Drack för många bärs och lyssnade på Håkan H.
"Dimmiga dar... det va bra dar.. men va fanns det att se klart?" Jag såg klart. Nej, inte dimmiga på det viset. Men jag såg igenom diman, vem eller vad som skymtade bakom. Nu är dimman så jävla tjock att jag behöver Dina ögon för att se klart. Fattar du?
"Nu kan du få mig så lätt... om du vill ha mig nu kan du få mig så lätt..." Jaa, det kan du. Lättare än kyssen jag blåser till dig just nu. Men du ville visst inte. Ha mig så lätt... Nej nej. Krångla till det bara. Vad kommer härnäst?


Shesus, jag vill dra till mitt favvoställe på jorden. Springa ut i Härjedalens skogar under månen liksom. Rena kärleksförklaringen det här men det fattar väl inte du, eller ännu värre, du fattar...


Fu** it.

Waz up...

Kategori:

Ser fram emot mötet med Handels som faen imorn. Nu ska vi ha tillbaka våra pengar!! Stort flin på miss E's läppar!

Hela dagen är bokad med möten. Efter handels är det dags för oss inventeringsledare. Ska börja med lunch iaf. Nice nice. Sen lär det väl bli lite heta diskussioner eftersom vi ska komma överens om arbetsuppgifter. Jag är numer känd för att tala om hur jag vill ha det, så snabbt och smidigt och rätt som möjligt.

Talade om för vissa igår också hur saker ligger till. Kommunikation, no shit Sherlock. Att dissa mig, dumma mig och säga åt mig att hålla käften.... Funkar inte. Lilla vän. Hånflin. Vinkar provocerande, långsamt och kaxigt med båda mina händer, mot mig. Kom då....

Så... Då är det alla hjärtans dag på lördag då... Me need some fine flowers...
Eller va fan som helst, hahaha!

Ser fram emot:
Rootvälta+Wonderful life, S2 20 Feb. Given date; Fröken C.
Husfest 7 Mars.
Mötet imorn.
Kaffe me F-jäntan senare idag. längtar! Massor att berätta!!!!!!!!

Så där ja. Snabbt avslut då jag ska jobba några min