I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

Ännu en gång: Heddå Blge!

Kategori:

Denna gång är det Åland som gäller.

Inte visste jag att lilla A skulle med heller, vilken trevlig överraskning!! Han är juh skitrolig!

Det här blir en bra resa.

Dela hytt med fina Emelie. Som får ta och fixa håret på mig! Ler. Kan inte sånt trots att jag är tjej. Hmm.

Har bara bra saker att se fram emot. Det är aldrig fel.

Imorn blir det att inta dansgolvet med Fröken E! Det är Bara kuligt. Haha, fast inga muppiga kort denna gång, fröken! Ler. Ska vi ta nåt annat ställe den här gången?? Orka ha ynglingar efter oss!! ASgarv!!! Bäst jag köper med något gott att dricka hem då. Ler.

Ha de!

Kramen.

KnasBella

Kategori:

Min seg-dag blidde väldigt trevlig mot kvällningen. Fröken C hängde på till fröken J för lite tjejsnack. Nej, vi pratade inte alls om karlar. Nej, jag sa aldrig kommentaren "Karljävlar" med glimten i ögat... Hehe. Drack kaffe och käkade pizza! Mmm, va gott! Lekte lite med minstingen Sally. Så otroligt go vovve!! Sådan Matte sådan hund! Hehe. Tänk att så några timmar med tjejerna i soffan kan vara så läkande för sinnet. 

Men först var det besök hos Daddy så klart. Där myste jag med två vovvar idag. Övade lite trix med dom. Skrattade åt daddys historier om kryssningar han visst har varit på.
En fördel är att kliva på rätt båt... ASgarv!!!!
Så nu har jag bestämt mig för att ta med han på en boattripp!! Fatta hur mycket jag kommer skratta!!

Sen fick jag Bella och Jacob med mig till Edward som moraliskt stöd. Flashbacks, chills och en brännande känsla bakom ögonlocken. Vill inte befinna mig där någonsin IGEN!! Edward är liksom icke existerande i min värld. Det faktumet är inget jag vill bli påmind om NÅGONSIN mer.
Jag vill inte svara på frågor, höra något om honom eller se honom igen.
Har man fått hjärtat...utslitet ur kroppen i vaket tillstånd... så blir det som det blir. Punkt.

Min "vän" svarar inte på mina frågor. Det är också något jag blir ledsen för. Är du min vän eller inte? Du kan liksom inte vara det när du känner för det, utan när jag behöver det också. Egovinken...

Televinken och Anita!!! Flashback igen!! FFS. Jamen då så. Låt mig styra trådarna ett tag så ska du se att det ordnar sig. Ler. Följ med till Norge och jobba vettja. Se något annat än... det vi ser nu. Broder bus kan väl låna din lya under tiden? Fan jag har ordnat det redan. Asgarv. Så kan den andra broder bus, låna min.
Vem är mest pålitlig...? Höjer ögonbrynet och funderar... Eller broder bus kanske också vill hänga på till Norge?

Kommer sluta med att jag tar med hela min flock för fan. Hahahaha!

Nu måste jag sova innan jag får psykbryt!!

Upp och ladda inför boat-tripp imorn.

Wish me luck.

Dansa med fröken E på lördag. Yeeij!!

Ses när vi ses. Eller inte. Tröööööttt!!! Tokeri Tokera!

Puss Puss på mina hjärtegull. 

Låg dag, so far...

Kategori:

Vilken seg dag. Vaknade runt åtta och kunde inte somna om. Låg dock kvar i sängen ett tag. Åt frukost och hade ett jobbigt ärendeschema att ta hand om idag. Men blev så trött så jag somnade igen efter jag ätit... Helt slut än. Men nu lär jag ta tag i det här så allt är klart för morgondagen.

Drömmer så skumma drömmar om människor jag knappt känner? Dom är som en långfilm. Drygt att alltid drömma, ibland. Brukar tycka det är kul men nu är det så konstiga drömmar så jag fattar ingenting.

Så hörde jag Edwards röst igår och det tog ner mitt humör några kliv på stegen. Råkade tänka på honom och vips så var han där bara. Måste träffa honom en gång till men jag vill inte det. Bara jobbigt.
Idag är en sådan dag då jag inte orkar hålla uppe muren.
Men vi får hoppas att den är svinhög när jag väl måste träffa honom. Iskall. Stänga av alla känslor. Det är enda sättet att skydda mig på.
Inte alls något jag ser fram emot men men. Bara att gå in en roll. Beväpna mig med en magisk sköld och låna krafter från mina skyddsänglar.
Skulle behöva lite kraft från Jacob tror jag. Kan inte du befinna sig vid min sida då? Snälla?

Usch, usch, usch.

*skrik*

Fuck it. Bit i täcket bara.

Dags att göra nytta.

HojHoj.

Ville inte åka hem!

Kategori:

Nästa år blir det tält eller husbil i flera dagar i Rättvik på Classic car.
Fan vad folk och vilken skön blandning av människor! Dom flesta på strålande humör förutom en ung man som vill bråka. Ingen nappade på hans provokativa sätt dock. Helt onödigt liksom.
- Jag skickar hela Smedjebacken på er! Skrek han när vi gick...
WTF, hela Smebacken, va skraj jag blir. Underläppen darrar och jag kan inte sova på natten... ASgarv. Jävla fjant.

Fina, fina och mera fina bilar har mina gröna skådat. Åker gärna med nästa gång.. Ler.

Roliga vänner har dom, jäntan och karln, småont i smilbanden efter alla knasiga diskussioner. Hehe.
- Som det klippet jag såg igår...
- IGÅR??? Va fan!
Asgarv.

Sovplats blev en ådi. Men det gick juh fint det med. Hehe. Det var lite småkallt en sväng men desto varmare på morgonen när solen lyste. Kastade mig på dörren för att kunna ta ett andetag liksom. Våra tyska grannar bara skrattade åt oss. Trodde nog att vi var ena snåla jävlar. Men trevliga var dom iaf.

Frukost på Statte och kaffe av Armanis vän. Lite C-vitaminspåfyllning och stek i solen sen var det dags för hemfärd. Blåste noll i Promillehalt. Duktig kicka, inte dricka för mycket. Bra förbränning där med. Inte bara i matväg. Hör det ihop kanske?

Jobb är sökta. Håll tummarna. Imorn blir det fler ansökningar. Chaufför på kvällen och trubadurer jag ska se på Mellsta. Kom dit vettja!

Nu väntar äggmackor och mer Vänner.

Pöss och hej.

Lovley

Kategori:

Vaknade upp till en liten gullig melodi på luren.

På med jazzbyxorna och ett linne. På med lurarna och en peppande spellista. Sen gick jag på morgonpromenad runt älven. Mötte några pratsamma äldre män. Dom är alltid pratsamma med mig. Hahaha. Jag och Sven för faan! Asgarv.
- Heej jäntan! Följ mig bara! Ja, se så, kom nu!
Njaaaaa. Jag klarar mig fint ändå, siddu.

Nu väntar dusch och lite fixning av grejer sen tänkte jag våldgästa jäntan och hänga där tills det är dags att åka.

Mr. Armani ringde och hade mätt 2.0 i promille, fel på mätaren, tack gode. Asgarv. Ses i kväll, grabbarna grus. Får se vem som får som den vill! Hahaha!

Well then. Inte tid för det här någe mer idag. Wish me luck! Ler.

"Jag tror jag förbrännde 25 kilo-Dig, punkassmotherf!!! Bara 40 kilo kvar då, för du kan väl inte ha vägt mer? Så jävla stor är du juh inte, Mohahahahah!"

Hey ho, Let's go!

Great day!

Kategori:

Började dagen som vanligt med frukost, kaffe och cigg. Tog en dusch som visade sig vara helt onödig för när jag började kånka skräp till sopstationen blev jag svettig igen! Gick några vändor fram och tillbaka. Den där gubben som satt här ute måste ha funderat på om jag slängde hela bohaget. Hehe. En vända ner i källaren och dammsugning sen var jag svinhungrig.
Lagade Dragonkyckling som fröken M lärt mig och Herreminje vad gött det blev!!!
Så duktig som matlagerska så! Ska bjuda dig, gumman, när du kommer hit. Slängde i lite mer grejer och det gjorde susen!!
Matlåda till imorgon. Det är härliga tider det!

Syster ringde. Handlade lite mat på Konsum innan jag gick till henne. Promenad/jogging/magträning och gäddhängsträning under ett stopp vid älven sen fortsatte vi igen. Fan, va bra vi är!!

Lite planering med jäntan under dagen, bokade biljetter och funderade på klädval. Lika bra att se vad det är för väder innan jag bestämmer mig för det.

Fröken C ringde och ville göda mig lite samt få spö i yatzy (för första gången i mitt liv!) och hänga lite. Jag vann klockrent. Fick in yatzy båda gångerna till exempel!!
Tur i spel, otur i kärlek.
Fan, jag som ville ha lite lööving imorn kväll! ASgarv! Bara för en dag asså. Inget mer. Är inte gjord för förhållanden! Hahaha! För mycket ensamvarg i mig. Men en myskompis är väl aldrig fel. Om det sker på mina villkor förstås. Hahahaha!

Yyyyyyyyyyyyl!

Ne, det var väl ingen pik eller så... Ler. Jacob, I need your heat for a while! Eller ja, just nu är jag så jävla het så det kanske vore bättre med Edward, vars hud är iskall... Väser ur strupen "Koooom hit, bums"

Beställt kläder inför hösten som kommer. Det är så mörkt och kyligt så man kan juh tro att den redan är kommen!!

Upp imorn i skaplig tid. Älven. Naglarna. Fixa i ordning mig. Maat. Invänta jäntan. Bolaget. Tåget. Rättvik. Party!!!!!!!!!!!!

Weeeeiiiyy! Glädjeskrik. För små roadtripps med bus är det bästa jag vet!! LEVA lite i det fria livet, som jag kallar det.

Du är välkommen att haka på. Ju fler desto större chans till peace and love på gräsplätten! Hehe. Internskämt.

Såå... Natis mina söta.

Planering

Kategori:

Kom på att jag höll på att sätta i halsen igen här om dagen när jag trodde... hrm... en gammal bekant skulle bli pappa igen!!!! Mina ögon måste ha varit stora som tefat!  Allt det där på 1 sekund liksom.

Vad fint det blev här nu efter min stora, lilla omplacering av möbler i tv-rummet. Men jag saknar massa smågrejer. Blir Ikea nån dag snart också. Följa? Storstädning på samma gång. Kanon.

Imorron väntar jobbsök. Fan va kul det ska bli! Får jag inte jobb där får jag tamefan aldrig nytt jobb!! Tjänstledighetsansökan skall skrivas. Person som kan bo här skall hittas!

Rättvik med jäntan på tisdag!! Bira, bira, bira! Bärs, bärs, bärs! Fan va kuuuul!! Aplängesen vi partade ihop!

Vila och packa på onsdag.

Lyssna på kära, gamla trubadurer på torsdag.

Kryssning på fredag. Färjan-Kerstin... ASgarv.

Jag skulle visst få lite kärlek i veckan om jag höll till på större evengemang. Men kom då, give me some loooovee, pretty, pretty boy! Hahaha!

Jag har blivit Joey av allt Vänner-tittande.
Fast lite smartare förstås. Hehe.

Kommer sova gott i natt känner jag. Mer underliga drömmar på gång?

Tack o hej, leverpastej.

Söndagshistorier

Kategori:

Blev just uppdaterad om allt skoj jag tydligen missade igår för att jag var tråkig och stannade hemma. Fan. Hatar att missa skojsiga saker!
Var som sagt chaufför istället. Mitt baksäte blev till en jordnötsfabrik... Hrm, någon var lite överförfriskad och höll påsen upp-och-ner!
"Jag har nötter runt hela benen"
Det var den där spanska spritens fel igen! Asgarv!! Den är livsfarlig. Och snart kommer det mer! Hur ska det gå? Hahaha.

Drömde åter så konstigt. Vad är det för något som händer egentligen!

Stackars herr J som ska vara chaufför åt jäntan och mig nästa vecka! Bäst vi lämnar nötterna hemma då! Hahaha! Men spriten, den tar vi med oss! Hell yeah! Rättvik, here we come!

Kaffet är klart.

Möblera om i tv-rummet ska jag göra. Först några till vänner-avsnitt. Nu är det spännande.

Till ex-exet med hans.. grej. Fick liksom ett sms mitt i natten att han hade glömt något här...? Frågetecken, jag, svar ja.

Handla lite mat.

Matlaga. Äta! Mer Vänner.

TjaTja.

Saker börjar lösa sig...

Kategori:

Så där då. Vet vad jag ska tjäna pengar på i 3 eller 6 månader. Förmodligen från december och framåt. Nu skall guldet hämtas!! Mohahaha! Kommer kanske ordna sig med lya också. Men det tar emot att säga upp den här. Snyft. Trivs juh så bra här. Men det är inte värt hyran faktiskt. Låg standard men älskar läget. Sånt är livet. Får väl fixa en ny när jag kommer tillbaka. OM jag kommer tillbaka....

Saknar ditt skratt, min skatt. Alla skratt mina öron får höra är bara substitut. Ingen kan någonsin skratta som du. För dom ÄR inte du. Jag kan höra tusen skratt på en dag men när kvällen kommer är det ändå ditt skratt jag saknar. Saknar så tåren rinner.


Forbidden to remember, terrified to forget.
// New Moon

My sunshine has left me. Vill inte tänka på det. Men gör det när jag är ensam trots allt. Kanske för att jag fick massa frågor om dig och blev påmind igår...

Doh.

Fuck it. Peace out forever till dig med.

Fett nöjd med jobbgrejen i alla fall. Nu drar vi! Snart. Sen blir det slappsemester på något varmt ställe. Vila upp sig en vecka eller två. Jobba först-Njuta sen. Ser fram emot det som attans.

Hmm, eller så har jag lyan kvar men hyr ut den... Smart, Bella. Mycket smart. Hihi. Fan vad glad jag blir när saker löser sig. Det gör som jämt. Det är jobbigt innan bara. Sen är det lika skönt som en nödig som hittar toan. Hehe. Saker och ting börjar röra sig...

Musik! Måste ha musik!

Tack MrS för att du babblar med mig. Ler.

Röd tjur på macken nu kanske. Ler. Så man inte somnar av. Då blir sällskapet jag ska hämta inte glada.. Hehe.

HojHoj.

Ja ä inte bittär...

Kategori:

Aaj. Blåmärken på insidan av låren! Tack vare karusellåkande på travet igår! Skrattade så jag tjöt. Stackars lillebror, han satt i mitten.
Fick två "barn" på 12 och 13 år för kvällen. Skitsöta tjejer! Nästa gång tar vi grönan istället! Kan ni komma och hälsa på mig i sthlm! Ler.

Svennebanan.

Ska jag göra ikväll då? Chaufför? Bio Anyone? Film är såå tråkigt utan sällskap. Mina tjejer är upptagna eller i en annan stad. Mina pojkar är slöa eller i en annan stad!

Varför fick ni ragg så lätt? Haha!

Hehe, nu fattar jag! Tack för buset. Har juh beklagat mig att jag inte har någon att busa med, så dyker du upp som en liten ängel. Jag har beklagat mig här... Och du nämnde mitt heroin och andra saker jag brukar skriva om... En till okänd läsare numera känd. Va kul att det är just du! Big smile! Akta så inte dom andra flockmedlemmarna blir bittra bara. Asg.

Det där med att jag skulle ta ett beslut om en gammal kärlek... Det har skett. Precis nu.

Längtar tills mitten på Augusti. Då åker vi!!!

Fan va härligt!

Ny stad, nya bus. Sneflin.

Skyll dig själv. För folk vill gärna lära känna dig.//HåkanH

I could use a man. I could USE a man. I could use a MAN.

Byebye

Nattsudd

Kategori:

Hoppas morgondagen har mer att erbjuda än dagen som gått. Men kände mig halvkrasslig hela dagen så det var bra med lite vila och soffhäng.

Weird film det där, broder bus... men skön att glo på ändå. Säger som Luke "Fuck it. Peace out forever." Hehe.
Lika bra det. Hehe.

Vart skall vår väg leda oss imorn. Nyfiken. Har några förslag, det är alltid bra. Bara mitt krassliga har gått över helt. Trist med sjukdom mitt i sommaren. Eller är det höst nu?

Identitetskris. Var ska jag bo? Vad ska jag ha för jobb? Kollat runt lite idag. Ingenting är omöjligt. Men det vore bra att få en mindre bostad att komma tillbaka till om det skulle krisa sig först och främst. Vem kommer leda mig till den perfekta lösningen? Det återstår att se.

Sthlm-tripp inplanerad på sanning. Fröken M, du måste komma till Golden med oss!!! BIg smile! Så vi kan svänga våra rakade... Hahaha! Är väl ingen jänta som har lurviga nuförtiden??

Min lover from another world, tycker du ska svänga förbi hännä på en kopp kaffe och en knäckebrömacka mä gustafskörv på! Hihihi! Det kan guldlock bju på. Är jag skyldig för den delen.

Det blir bara tokeri när jag ska lätta på tankarna denna tiden på dygnet. Men kul har jag! ASgarv.

Nu mot nya HM-katalogen in bed. Upphetsande värre!! Ler.

NattiNatti!

En dröm till...

Kategori:

Vad är det här för väder?? Film, film, film... Tråkigt, tråkigt, tråkigt!

Vaknade dock från en underbar dröm, något sjuk, bitvis men slutet gott.
Jag hade skrivit att jag skulle ut, på msn, vilket my secret lover hade sett och bestämt sig för att kommentera.
Han började skriva till mig och gav mig världens överrasskning! Han skulle följa med! wtf! Inte likt honom. Det blev många kors i taket av mig och fröken L som var här och gjorde sig i ordning. Denna fröken hade en liten apa med sig! Vi diskuterade kärlek... Hon önskade att jag skulle få min secret lover, men att det aldrig skulle kunna ske för henne själv. Fysiskt omöjligt. 
Mr. Impossible stod för sitt ord, trots att jag tvekade in i det sista på att han menade allvar. Han kom. Han gick ut med oss. Han segrade. Vi till och med dansade!!
Herregud, det var längesen!

Jag önskar att Denna dröm var en sanndröm. Som så många andra... varför kan inte den här bli sann?!?
Mr. Secret ville visa för miss E att han minsann också kunde bjuda på sig själv. Vinna lite tillit. Bli sann, bli sann, bli sann!!!!! Fatta hur kul det var! Men han vill nog inte ha kul i sitt liv. Tyvärr. Men det vill jag.

Råkade se några videoklipp på min lur igår. Bara tog någon och undrade vad det var för något. Då dyker jag upp utklädd som mumie, tokdansar och sjunger "I'm hooked on a feeling". Filmar mig själv tills en... kille dyker upp, börjar filma honom som försöker ta kameran ifrån mig. Vi asgarvar, jag skriker av förtjusning, sen bryts filmen.
Det var ett sånt där "ouch-minne". Sånt där man saknar. Att inte ha någon att busa med. Det kom en tår för gamla tiders skull.

Sthlm-planerna är på. Eller Norge. Nu drar vi. Måste ha skoj och få nya minnen!! 

Jag applåderar Alla pojkvänner som följer med sina flickvänner på bus med hennes vänner. Inte som stannar hemma och är tråkiga!

Idag fick jag komplimanger från min hoppa-från-klipporna-räddare! Hehe. Det gillar vi. Kom hit istället för att sitta där och retas. Det är ju bara runt hörnet! Ler.

Ska man ta bilen och åka en sväng kanske?

Jo, det är såå boring här.

Peace out.

PS. I love you to...

Kategori:

Usch och fy vilken sorglig film!!! Stortjöt genom hela! Tur jag var ensam! Tänkte fråga en vän om sällskap men jag kom bara inte för mig. Ser ut som jag varit på begravning så nu vågar jag inte åka och köpa cigg... Småler. Förresten dom är nog vana med mina humörsvängningar vid det här laget...
Kände mig som damen i filmen trots att min kärlek inte har dött. Men han är inte närvarande heller. Han verkar inte finnas bara, helt enkelt.

Allt kanske bara var en dröm? Det magiska kanske bara fanns i mitt huvud, inte hans? Men det han sa då? Kanske bara var röster i mitt huvud det också? Fight Club. Ler.
- Jag är din Fight Club, sa han. Det här är något du har fantiserat ihop. Jag finns inte på riktigt...
Bokstavligt talat.

Ring en vän.

Ring mig.

Gud, varför skulle jag se den där filmen för? Blev juh bara deppig av den.

William Wallace, I can be your second wife! Asgarv. Så ja... Bättre tankar nu. Liva upp mig själv.

Vad ska man hitta på nu då?

Jävla skit också! Hittade den perfekta husägaren med en stuga på gården idag, men han har just lovat ut stugan!!!!!!! Fuck, fuck, fuck!!!!!! Jag kom för sent! Som vanligt!!!!!!! Den ligger på sjötomt också. Vrid om kniven bara, jag är härdad...
Någon som vet någon som har en liten stuga eller källare att hyra ut måste berätta det för mig, please! Eller ha mig som inneboende på annat vis, spelar ingen roll. Ska bara spara ihop pengar så jag kan dra.
Nu kom jag på en liten lya som skulle vara perfekt ett tag... Få se om jag får något svar.

Vad håller grannarna på med?? Dunkar och slår på allt som finns!!

Nej, nu måste jag köpa cigg och hem och göra mig en kopp kaffe. Så jävla kallt här.

TjaTja.

Nattkreativitet

Kategori:

Blev inge trött av filmen juh.

Verkar aldrig bli trött på kvällarna nuförtiden. wtf. John B kanske tappat adressen eller så?

Kanske ska vara vargvakt på torsdag! Yeeij! Det gillar vi. Då blir det långpromenader i gläntan. Ler. Jacob kanske vill följa med på alla fyra tassarna? Hehe. Jag är sjuk. Men det gör inget. Asgarv. Huvudsaken att jag roar mig.
- Vill du det, Jake? Följa med på promenad i skogen utanför byn? Yla lite i det fria livet. Kanske ge mig värme i tältet. Eftersom Edward är iskall.
Life sucks and then you die. I should be so lucky...//New Moon

Ler svagt och viskar till dig, du, du är värd att dö för. // Kent.

Bella är omättlig. Mer buuuus!!

Skulle fan sagt ja till erbjudandet idag! Ångrar mig nu. När jag är rastlös och ensam igen.

Man vet aldrig vem som lurar runt hörnet... Kanske inte är så ensam som jag tror... Hehe.

Men va fan, nu doftar det någon här igen!!! Vad vill ni? Förmodligen bara någon som tänker på mig. Det är juh nice att veta. Säg dä tä mä iställä.. Hihi.

Tänk att 3 dagar kan kännas som en evighet!!!

Äh, fuck it. Slår på en till rulle och somnar till.

"Bellas hjärta slår hårt. Av förväntan, nyfikenhet och glädje där hon sitter mitt emot sitt livs kärlek. Han lämnar henne inte med blicken ens för en sekund. Han studerar henne och det gör henne fruktansvärt nervös.
- Titta inte på mig så där! Vad tänker du?
Han blir genast stött och vänder bort blicken. Tittar på ciggen som brinner upp alltför fort.
Deras knän nuddar varandra och Bella rycker ofrivilligt till. Då, snabbare än ögat hinner uppfatta, lutar han sig emot henne. Nästan tornar upp sig över henne och lägger sin hand under hennes haka. Bella tittar med stora ögon rätt in i hans och det känns som hjärtat är på väg ut ur kroppen. Tusen tankar hinner susa förbi i hennes inre. Men hon tänker; kyss mig, kyss mig, kyss mig!
- Jag tycker om dig, Bella, säger han med en mörk, hes röst. Det kom från hjärtat och han måste ha samlat allt mod i världen för att våga säga det där.
Bella blir så överrumplad men lycklig så hon inte vet vad hon ska svara. Naturligtvis blir det som alltid. Hon bara säger det första hon tänker på.
- Jag har märkt det...
Han ler sitt sneda leende och trycker de mjukaste läpparna som någonsin existerat mot hennes mun. Bestämt men varsamt.
Bella tänkte, jag har älskat dig länge... och hela hennes värld befann sig i nirvana."

That's the rainbow I've been praying for.....

Bye bye.

Höjer insatsen...

Kategori:

Laxen i ugnen och chill på g.
Fan vad gott det blir. Fröken M's hemliga recept... Du hade rätt, enkelt och supergott!! Men ser avancerat ut. Hehe, som det ska vara!
Nu jävlar höjer vi insatsen i det kommande livet. Hihi.

Skönt att hänga med C idag. Allt är så lugnt. Ingen stress. Bara ta det som det kommer. Precis som jag vill ha det ibland!
Införskaffade nya under och nytt nagellack. Nice.

Ingen tvättid ledig förrän onsdag..! Hmm, får bli adidasbyssorna och huvtröja tills dess då. Det enda som är rent! Eftersom jag inte har varit hemma och myst på länge... Hehe.

Vart fan är alla mina strumpor??

Ska man se en film ikväll? Boy A kanske? Eller vad den heter. Skulle köpt en ny bok. Har ingen kvar att läsa. Attans.

Ha lite tjejgrejer för mig efter maten också.

Det ömmar på ett ställe som ger orostankar... Inte bra, inte bra. Måste ta reda på vad som är fel. Uteslutningsmetoden. Illa kvickt!!

Fan vad gott det blev!! Maten alltså. Jag har en ny hobby, laga god mat! Hehe.

Gajks, vlika läskiga tankar som dyker upp. Panik!! Say it ain't so.

Oh oh, we're in trouble
somethings goin on
and we don't know nothing...

Ett glas vitt. Röka. Naglar. Film/DatAnörda. Typiskt pulverhålan-liv!!! Hahaha!

Hej då Blge, igen!

Kategori:

Jag har tusen myggbett som kliar och och är jobbiga!

Idag blir det dagstripp till Fröken C och insjön. Kolla lite affärer, fika lite, berätta om de senaste händelserna i livet... Det är en lång historia det!!!! Ler.
Måste börja med norrlandstrippen, sthlm, födelsedagen, brakfesten... Oi, Oi, Oi.

Måste suga i mig lite C-energi. Det var längesen och är behövligt! Leka med vovven. Träffa bebisar? 

Frukost, kaffe, dusch.

Shit, måste boka tvättid!! Har fan inga rena kläder kvar nu! Hehehe. Fan, vad tråkigt!

Aja, här blir inga bullar bakade.

Kaffe nån dag?

TjaTja.

Nattflum

Kategori:

Nämnde jag att jag tog mig en cykeltur på en alldeles för liten cykel. Såg ut som jag körde bmx. Hade American-cop-brillor på mig också. Måste ha sett jävligt roligt ut för omvärlden. Hehe.
Det bjuder jag på.

Kan inte sova. John B är försvunnen inatt. Vart tog han vägen nu då?
Smått rastlös och uttråkad.

Men jag blev i alla fall erbjuden att komma och vara hundvakt av en kille som inte hade hund ens... Asgarv. Den var ny faktiskt. Imponerande. Alltid bra att få mig att dra på smilbanden... Ler.

Fast jag behöver bara titta på min nya bakgrundsbild så ler jag. Från hjärtat. Anstränga sig så för min skull. Ännu mer imponerande.

Tänk om jag har damp på riktigt?! Varför blir jag så rastlös så fort jag inte har nåt inplanerat? Så fett tråkigt att sitta här, ensam utan att ha någon att babbla med ens.
Men fröken J hörde mina tankar och slog en signal som varade en bra stund. Ler. Mer skratt där med. Ler.

Tänkte jag skulle leka med pinnarna en stund men kände mig inte uppladdad för det. Sånna grejer tar sån energi. Man måste hålla koncentrationen uppe rejält.
Orka.

Vill göra något!! Hade det inte varit så kallt ute hade jag tagit ett naken-natt-dopp. Faan vad härligt.
Helst i månskenet förstås. Låta häxan komma fram en stund... Hehe.

Söker inneboende igen. Sugen? Så värdelöst att sitta här själv när man kan sitta två och samtidigt spara pengar att dra iväg för. Bulgarien? Kroatien? Holland?
Eller har någon ett rum i ett hus jag kan hyra in mig i kanske? Är sällan hemma ändå så. En källare vore kanon med egen ingång och liten gräsplätt att hänga på. Husägaren måste vara självständig men öppen för sällskap nån gång i bland. Inte vara nyfiken och hålla koll på mig. Det är fan det värsta jag vet. Snokande, kontrollerande, sjukt tolkande, psykopatiskt beteende.
Sköt dig själv för i helvete.
Försöka tolka mig och ringa upp någon pga min blogg..... Öh. Tro att jag håller på med det ena och det andra pga min blogg. Ja, det säger juh genast ganska mycket om sånna människor.

Tillbaka till husägaren istället innan jag blir förbannad.

Gärna en händig person som kan ge mig den muskelstyrkan jag saknar men har använding för ibland. Gärna med hundar. Gärna med coola fordon i garaget, typ en Vanquish... Hahaha, jag kan inte vara seriös. Det går bara inte den här tiden på dygnet! Asgarv.

Tv. Soffan. Drömma kammo-drömmar.

BTW, den där drömmen om vargarna och skogsgläntan måste bara ha varit en förkoll på min tripp till fröken M. För där hade vi ju vargarna cirkulerandes runt oss i den där speciella skogen. Jag fick ju massa kärlek och pussar av dom. Mmm.
Får se vad drömmarna visar här näst då. Sneflin. Brukar drömma om en liten pojk. Vem är han? Vad har han för connection med mig? Är han min? Då den viktigaste frågan, vem ska fadern bli?

To be continued...

Go natt. 

Söndagströk

Kategori:

Anade inte hur rätt jag hade om det där med gröna. våta drömmar. Gruppkramar på gräset mitt natten! Ler.
Fan vilken rolig fest jag var på igår. Galna män(niskor) och trevliga fröknar. Tokeri och tokera.
Stiffmeister, smart blondin, trött kille, gräset, kissbusken, spansk sprit (livsfarligt) och handfasta grepp var några av ingredienserna... Hahaha! Precis som det ska vara på en husfest utan utgång.
Vargflickan snodde en köttbit som hon hungrigt tuggade i sig kan jag lova. Grillat är godast!! ;)

Innan denna fest hann jag slänga mig i vattnet i Lennheden och piggna till på riktigt. Uppfriskande. Men idag ville inte vädret ha mig på badstranden tyvärr. Regn och rusk. Äkta filmväder. Soffläge. Lite mys är aldrig fel. Kanske ska ropa på mina fantasipojkar och säga åt dom att komma hit och kramas lite! Hehe.

Tripp till Gange imorgon eller på tisdag? Blir förmodligen pyjamasparty då också. Hehe. Pillowfight! ASgarv! Kupolen och shopping hägrar också den kommande veckan. Förhoppningsvis bad och sol. Kryssning på fredag? Om inget lugnt alternativ dyker upp?

Skrattar och tänker på att saker inte alltid är som dom verkar.......

En stuga i norrland låter lockande faktiskt. 
Hmm, ska kolla läget.

Hoj.

Bella fick vad hon önskade!

Kategori:

Tusen tack för presenterna, Alice, Rosalie och Renesmee! Ler.. För att inte glömma min fd. W.P-kompis.
Och för att ni förgyllde min kväll!

Tack, fröken T på krogen för att du hällde ut min drink och blandade en ny, såå som den ska va!!!! Big smile!
Jävla amatörer ska väl inte stå i baren som nån jävla praktikant och försöka övertyga mig att den ska va som hon gjorde den! Kunden har alltid rätt, hört talas om de i servicebranschen???

Tack alla andra som uppvaktade mig. Från helt oväntade håll och kanter.

Bella fick en ylande varg och en fullmåne av Jacob!!!!!!! The one and only. Hon fick även ett långt streck.. Sneflin. Höjer brynet och tittar under luggen... Undrar om Jake någonsin förstår hur glad han gör henne?

Glädjeskrik 3000. Jag fick min vän tillbaka. Nu kan vi andas igen.

Senare på kvälllen fick jag även den där pizzan jag önskade mig.
Hur ofta går önskingarna i uppfyllelse egentligen? Dom gjorde det igår i alla fall.
För en jävla gångs skull. Hehehe. Ett helt hjärta och min tonfiskpizza! Hehehe.

Har såå mycket damp som måste ut.

Ska ut i det fria livet nu. Springa genom skogen till gläntan och vänta.

You got to live a little. Or alot. To live.


"I ett sista försök till att börja känna igen, tar Bella steget ut från klippan. Hon faller fritt och ser livet passera. Hennes blå klänning fladdrar hårt av vinden. Men hon får en smak av friheten i hjärtat.
Jacob hör hennes fall på mils avstånd. Byter skepnad och springer för livet. För Bellas liv. Inget får hända hans själsfrände. Han ylar högt och länge av smärta och rädsla.
Bella slår i vattnet. Känner hur lungorna fylls upp av saltvatten. Hon hittar inte ytan. Allt är mörkt och farligt.
Jake hittar henne. Lägger henne på stranden, tror att det är över. Han ylar så högt att innevånarna i Forks stad stannar upp.
Hjälper Bella att börja andas. Ger henne livet tillbaka"


Dusch. Välja outfit. Syster och Lina. På fest. Hem. Sova. Drömma gröna, våta drömmar.

Over and out.

Happy Birthday Bella! :)

Kategori:

Har nyss vaknat och redan fått massa "Grattiskramar" från alla håll och kanter! Tackar och bockar. Ler.

Vilken underbar dag det är! Solen skiner, inte ett moln på himlen. Aktiviter på schemat. Bara att göra det jag känner för. Fast forsränning och nakenbungyjump kanske blir liite svårt... 23-års kris... Höhö...

Har Alice fixat kalas åt mig ikväll? Massa presenter, tända ljus och en tre-vånings-tårta? Ska jag skära mig på papperet och blir attackerad av Jasper? Ska Edward fly? Jo men visst, det hade ju redan skett.
Nu är det Mr. Black som gäller... Hehehe. Vad ska han ta mig på idag? Speeda up mitt liv lite. Big smile. Ge mig lite het kärlek? Ååh, det vore inte helt fel... Men det är långt till resorvatoriet här i från... Kom hit, Jake!!!! Jag betalar flyget. ASgarv.
Eller vad är det jag säger! Menade förstås, byt skepnad, spring genom skogarna så möts vi i gläntan. ;) Det går fortare än flyget kan ja lova!

Fan va dampig jag e! På ett bra sätt.

Daddy, dragracing nån dag? En favorit i repris?

Ska ta och åka te jäntan på macken och köpa mig frulle. Bolaget nästa. Handla mat. Ska ge mig in på att göra den där laxen idag. Ler.
Bäst jag övar... För min kommande karriär. Lyxhustru och bokskrivning! Hahaha.

Oj då, Edward grattade mig just. Där ser man. Eller var det bara hans röst jag hörde i huvudet?
Bara Jake kvar då. Biter mig hårt i läppen och tränger bort ilningen i maggropen och det blöta ögat snabbt som attan.

Helt appropå...
Kändes som jag skulle föda barn igår, min mage var helt skum. Förmodligen kusins känslor jag fick till mig? Det är läskigt det där. Men jag sa till Johanna att namnet på min eventuella alien skulle inte bli svårt om jag hade en.
- Robert III, säger hon då.
Asgarv!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Lättare kan det väl inte bli.
Nej, jag har ingen alien. Don't worry. Vi bara skojas. Hehe.

Nu ska jag leva livet en stund.

See ya tonight, sweethearts!

Vart jag mig i världen...

Kategori:

Vart tar vi vägen sen? London? Gbg? Skottland?
Världen är här för att användas. För att utforskas. Varför har jag stannat i pulverhålan såå länge? Det suger juh där. Mentaliteten är inte som den ska. Depprimerad på något sätt. Lite lätt i dvala.

Tur att jag vaknade upp i alla fall.
Res med mig!!


Armani hämtade mig hos fröken M där jag har fått kunlig behandlig i form av yoga, motion, underbar mat, renande prat och hundlära. Det var mycket, mycket mer och jag är evigt tacksam för gästvänligheten!! Kärleksflöde på er, flickor och pojk.
Bra med spaweekend efter Norrlandstrippen. Hehe. Vila upp sig lite...

Men som sagt när Armani hämtade upp mig var det andra planer på G. Nu kööör vi! Damp 3000.
Väldigt mysig lya dom bor i. På det rätta stället också.
Gick till Rålis och hängde. Aldrig fel en solig sommardag.

Hela tiden tänkte jag "varför bor jag i Blge???" Det finns verkligen inget kvar där för mig att hämta! Står bara och stampar på samma ställe i livet juh. Livet är för kort för att stampas bort. Hör du det, Big? Fatta hur kul vi skulle kunna ha, om du slog upp spontanitet i ordboken. Om du är singel förstås. Annars lever man på ett annat sätt. No hard feelings. I Blge stannar man gärna i tv-soffan eller framför datorn, i fablernas värld. Lever genom andra. Men i min värld räcker inte det. Jag vill leva genom mitt eget liv.

För- och emotlistan växte med varje hjärtslag.

En liten tjej från Frankrike kallade mig en ängel idag. Bara så där. Pratade lite med henne på facebook om vårat gemensamma heroin - Twilight-serien. En svensk ängel...
Faan vad gulligt sagt!
"Wanna know something funny, little girl? I have seen "Jacob", for real. I once met this boy who transformed into a wolf at night. That was many years ago. Times they are changing. But I miss him, though. Every day. I'd forgotten how much I liked Jacob Black..."


Kommer av mig hela tiden. Är sjukt trött och har grymt ont i magen!

Iaf så träffade jag fröken L på min roadtripp/spaaweekend. Hon följde med oss ut och dansade/dampade på en trevlig krog, där jag lätt kan bli stammis. Sneflin. Såå kul att se dig igen, tjejen. Brukar tänka på dig ibland, så rätt var det är så dyker du upp! Ler. Hoppas att vi ses snart igen. Kan inte hålla mig borta från Big-City. Hehe.

Ne, orkar inte skriva mer just nu...

Får bli en fortsättning följer...

Å snälla du, vad har jag sagt om att hålla på att kalla mig för din söt och skriva puss hela tiden, pojk!!!!??!! Det är det värsta jag vet!!!!!! Vill inte ha sånt. Det är sliskigt och för det andra så känner du mig inte!!!!!!!!!!!!!!!!!! Vore stoor skillnad om du kände mig, jag gillade dig på det viset och vice versa. Så är icke fallet. Inte från mitt håll iaf. Kanske lika bra att klippa direkt om det inte duger?
Jag ska aldrig ha en pojkvän igen.
Förutom Edward och Jacob. Som jag hade det nyss, världens bästa förhållande i fantasin. Det är bättre än att riskera att få hjärtat krossat. Har inget hjärta kvar ens såå.
Skönt att få det sagt.

Jag vill inte vara här!!!!

Grattis Bella, jag fyller år nu. Sneflin. Hoppas på loveletter from my boys. Hihi.

Naturligtvis....

Kategori:

Kommer herrn från samma stadsdel som du... Why God, Why?? Naturligtvis heter han som en av bröderna bus... Självklart ringde han mig idag igen... Och visst vill han bada med mig på torsdag....

Ta det lugnt, lilla vän. Snälla. Det enda jag vet och behöver är vänner just nu. Det har jag förklarat flera gånger. Så... bara andas. Bara vara. Inget mer hets för Bella!

Jag tar kommandot.

Ni är ägda! Hahaha!

"I slutet av månaden tar du beslutet om en gammal kärlek, antingen satsar du fullt ut eller klipper helt. Eller så kommer en ny förälskelse röra om ditt liv..."

Så jävla galet.

Isa gick jättefint med mig idag! Jag kan om jag vill. Ler.

Imorn blir det Isa plus rottis plus schäfer och jag på promenad i skogen. Fett mysigt.

Varit på utflykt idag. Långpromenad. Fint här i Sthlm. Väldigt fint.

Lärt mig laga mat till mina framtida dagar som lyxhustru. Sugen, någon? Hehe.

Ätit som den varg... ni vet....

Vilat. Trött av frisk luft.

Enda som vore gräddan på moset är lite, hett bus på svala lakan, om ni fattar vad jag menar.
Stackars min släkt som läser detta. Men det är helt naturligt, behöver sånt för att leva juh. Blink, blink!!

Bella wants you!

Hihi.

Trött och flummar. Bäst att lägga ner.

Torsdag vänder vi kosen mot blge igen. Tyvärr.

Ha det.

Big city-life?

Kategori:

Där befinner jag mig just nu. Ler. Hos fröken M som tar hand om mig, göder mig och hjälper mig att tänka, som alltid! Tusen tack, du ÄR en ängel. Mamma M... Hehe.

Det hände sig som så att jag fick ett oväntat samtal av en oväntat trevlig kille idag. Ny vänskap är aldrig fel! Ler. Sms-sällskap hela vägen till storstan. Tack för det, Jake??? Höjer ena brynet igen.
"Tar med Bella på äventyr, dyker från klippan...."
Hmmm, det var lite läskigt faktiskt. Onaturliga likheter präglar mitt liv. Allt sker av en mening.

Fint område det här. Mitt tillfälliga boende. Luktar gott gör det också. Hehe.

Imorn ska vi ut på lite äventyr, se vad som finnes att uppleva här. Spännande!

Stortrivs kanske lite för bra i Storstan...? Sneflin.

Kram och god natt.



Jag tänker alltså finns jag...

Kategori:

Måste bara berätta att jag drar på nya äventyr idag! Fan va kul det ska bli! Skönt att dra igen. Borde bli en nomad eller vad det heter.

Vilsen själ på upptäckarfärd.

Kvinnlig soldat försvunnen på väg till Jamaica... Hahaha!

Köket klart! Tv-rummet klart! Bara sovrummet kvar. Och mig själv så klart. Effektiv när jag väl börjar. Fick bara lov att köra ett sommarskrik emellan.

*Aaaaaaaaaiiiiiiiiiiiiiiiiooooooooooooooooyyyyyyyyyyyyyl*

För frihetens skull. Den kan du aldrig ta.

Har gjort vad jag kan angående en eventuell vän nu. Känns så jävla skönt. Att få allt sagt.

Kastar allt gammalt skit nu och börjar om! Fan va härligt.

Ett litet, blekt leende leker på Bellas läppar. Hon suger i sig alla äventyr och provar på nya saker. Känner friheten smeka hennes hår. La Push har tagit henne i sina armar. Låter henne testa, falla för att finnas där och lyfta upp henne igen. Åh, Jake, jag är så glad över att du är min bästa vän! Blottar tänderna och morrar om någon kommer för nära... Bella är trygg igen, även om hon inte känner det själv, så ser han till att det är så.

Vart kom den här lyckokicken ifrån?? Hehe. Only faith can tell....

Heddå Blge, Hello Sthlm!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!



Överallt

Kategori:

Hon ser er överallt.

Går inte en dag utan att ni visar henne att ni finns.

Ni räddar henne från klippan om och om igen.

Små änglar.

Gör stora underverk.

Utan att ens veta om det själva.

Hon visste hela tiden.

Försökte styra ödet.

En omöjlighet.

James tog henne.

Fyllde hennes blod med gift, det starkaste av alla.

Edward sög ut det och räddade livet på henne.

För att sedan lämna henne vind för våg.

Hon dog igen, inombords.

Hans hud glittrade i solen.

På hans perfekta kropp.

Hon kände sig alldaglig.

När Edward är borta finns ingen mening. Alls.

Hon kunde klara av allt utom att leva utan hans leende. Det sneda leendet.

Hans röst. Hans ord. "Be safe"

"Jag kommer Aldrig att lämna dig"

Hon sov i skogsgläntan. Taylor vill henne illa.

Jacob räddar hennes liv. Flertalet gånger. Räddar hennes brustna hjärta. Får henne trygg. Låter henne vila. Ger henne värme.

Hon saknar Alice.

Hon känner din doft. Den etsar sig fast.

Hon vrider sig i plågor.

Hjälp henne. Hon är på ett mörkt ställe. Hittar inte hans hand.

Historien har mist sitt lyckliga slut.

Det är över.

Never think

Kategori:

I should never think
What's in your heart
What's in our home
So I won't

You'll learn to hate me
But still call me baby
Oh Love
So call me by my name

And oh, save your soul
save your soul
Before you're too far gone
Before nothing can be done


I'll try to decide when
She'll lie in the end
I ain't got no fight in me
In this whole damn world
To tell you to hold off
You choose to hold on
It's the one thing that I've known

Once I put my coat on
I'm coming out of this all wrong
She's standing outside holding me
Saying oh please
I'm in love
I'm in love

Girl save your soul
Save your soul
Before you're too far gone
And before nothing can be done

'Cause without me
You got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Without me you got it all
So hold on
Hold on
 

xoxo // Robert Pattinson

För tidigt för lovestorys

Kategori:

Trodde SATC skulle liva upp mig. Trodde fel. Log ibland men mest smärtsamt.

Fucking good på att hålla skenet uppe kan jag lova.

Är inte redo att vila. Kan inte fly tankarna då.

Carrie fick sin Big. Eller ja, han hade en jävla tur att hon orkade stå ut med hans beteende, så länge. Han ska va glad att hon har en ängels tålamod efter att ha svikit henne ännu en gång...

Jg frågade inte om vi skulle gifta oss. Jag frågade om du kunde tänka dig att stryka ett streck och bli min Vän. Vän och make, det är stooor skillnad. Så varför drog du upp det som hände överhuvudtaget? Han har väl inget med det att göra? Du försvann igen efter stora ord i mina små öron. Så skyll inte på mig och andra. Om DU hade betett dig normalt och varit vuxen nog att prata med mig hade resterande aldrig hänt. Nej, det var inte en hämnd. Han förklarade varför du gör som du gör och den frågan hade jag undrat över i 10 år. Så jag fick äntligen ett jävla svar! Men inte av Dig för du är väl inte modig nog att prata om hur du känner!
Du gav mig ett löfte du inte skulle bryta. Jag gav dig ännu en chans av hundra. Sista gången lovade jag mig själv.
Så... var inte rädd. Allt jag behöver i livet är vänskap. Från personer jag gillar att prata med. Du är en av dom.
Men jag väntar inte ett år på att det ska hända. Då skiter vi i det.

Nu ska jag gå på restaurang.

Hooooowlin

En galen värld

Kategori:

Sitter i min obekväma fotölj med skavsårsfoten i högläge. Funderar på var jag ska börja. Har så många tankar att reda ut men hittar ingen ände...

Varför jagar vi det vi inte kan få? Är det njutningen i bekräftelser vi kanske får, om vi har tur, från det omöjliga bytet? Som gör det värt jakten?

Time of your song. Moonlight illuminate the night.
Javisst är det så.

Sitter i bilen och försöker för allt i världen att tänka på något annat, vad fan som helst för en sån där otrevlig gråtattack kom över mig. Tittar upp. Ser en stor varg på baksidan av en lastbil som ylar mot månen. Wtf? Trodde jag såg i syne. Vände mig om och hängde bakåt i bilen tills den försvann. Nog tänkte jag på annat allt...

Det var så jävla kul att Jake dissade Edward. Han hade absolut ingen aning om vem han dissade juh. Klockrent. Team Jacob!

Vart fan ska jag ta vägen på min dag på fredag?? Malung, Dragracing, Sthlm? Orka bestämma sig nu. Det visar sig.
Kryssning på ingång. Skoj skoj. Hoppas på min favoritdialekt på båt.

Hej då hade en bil som reg.skylt. Heddå...

Om jag fick önska mig vad jag vill i present så blir det ett helt hjärta och en pizza med tonfisk och beasås. Ler. Fan vad gott, är så grymt hungrig.

Solen!! Bada snart?

Varför har jag börjat gilla snobbstilen? Mixat med skateskor och huvtröjor?

Vad var det med alla ynglingar igår?? Fullmåne eller?? Get the fuck away from me!! Inte intresserad!!!!!!!!!!!!

Vad ska jag hitta på nu då? Redan rastllös liksom. Inte sitta still. Sitta still suger. Men som sagt borde vila också. Får väl glo på blängrulle en stund då. Jaa, det gör jag. Sex and the city var längesen. Woho. Har man tråkigt kan man alltid analysera Big en gång till. Asgarv!!!

Ha de.

Infekterad

Kategori:

Började med ett litet skavsår på vänstra foten, nu är det lika rött och stort som mitt hjärta var en gång i tiden. Lär besöka doktorn. Blä, vem ska nu hålla min hand??? Vågar fan inte åka dit själv. Sjukhusfobi.
Tänk om jag får feber? Känner mig lite skum. Men det är väl inte så underligt om jag är trött iofs. Har juh varit på resande fot hela veckan nästan.

Shit, såg ut som det stod nån i hallen! Mitt spöke är tillbaka. Kanske han följer mig till hospitalet. Kanske blir inlagd för alltid.
- Tur att du kom, vi har reserverat en plats här åt dig.
Hehe.

Träffade people from the past igår. Redde ut några frågetecken och så. Den killen du skyddar, var som sagt inte "först". Det var en annan liten vän från byn, så ditt argument håller inte.Du säger emot dig själv, så lägg ner. Hoppas du hälsar din skyddsling detsamma. Fattar inte varför Han av alla människor på jorden bryr sig överhuvudtaget... Han fick ju tillbaka sin efterlängtade bästis. Sneflin. Det var juh allt han tjatade om. Att han ville ha henne.
Orka. Nä. Verkligen inte. Men nu kan vi hälsa på varandra som normala människor igen. Det var väl bra. Lr nåt.

Vart ska jag fly idag? Armani har lämnat mig åt mitt öde. Ler.

Träffar man inte på en Borlänge-bo i Sundsvall av alla ställen. Han hade HATE på handen så jag frågade varför. Han behövde eld sen var samtalet igång. Hans svarta, Edward-liknande rock passade inte in med resten av stilen. Skumt.
Jake (min klippräddare från ingenstans) viskade i mitt öra att dom inte var snälla pojkar så jag betackade mig för vidare samtal och höll mig vid Jake's sida resten av natten.
Nu kom jag på en till dröm jag hade inatt!!

Flera vargar, jättestora var ute på promenad med mig i samma skogsglänta som alltid återkommer i mina drömmar. Shit, dom var groteskt stora! Dom cirkulerade runt mig medan jag rörde mig framåt. När jag blev ledsen och grät över förlorad kärlek, så ställde sig Alfahanen på bakbenen med framtassarna på mina axlar och slickade mig i ansiktet. Huh? La Push, baby?
Han kanske ville visa mig att kärlek finns.
Då får dom nog entra mina drömmar några gg till innan jag blir övertygad...

Aj fan vad ont det gör på foten, i foten och under foten!!!!!!!!! Hjälp, sjukvårdare till Forssa! Sjukvårdare till Forssa!

Nu blev jag illamående. Vila nästa.

Back to B

Kategori:

Kanske dags att möta hemstaden. Se den i ögonen en gång för alla.

Analyserade MrR och drog slutsatsen att han måste vara mitt motsatta tecken... Stenbock, stenbock på väggen där... Hahaha. Nej, men det var juh otippat? Hånler.

Andra ironiska ting fick mig att dra på smilbanden. Varför råkar jag ut för livets alla likheter hela tiden?

Hoppas jag hinner hem till Sandra i kväll. Beror på vart Armani kör mig.

Vore verkligen nice om Big kunde tänka som jag för en jävla gångs skull. Dra ett streck, släpp det förgångna, make peace with me. Behöver det.
Vid närmare eftertanke. Fuck it. Jag fixar det ändå.

BengBengBedibangBangDeBangBangBedibengBeng...

Dusch. Köpa cigg. Jordgubbar. Kyssa Sundsvall Goodbye. Sneflin.
 

Ny dag ny stad!

Kategori:

Tog en liten vända till Sundsvall mest vi ändå är på g.

Sitter hos Robert och myser lite med en stänkare i ena handen och två män i vita sjömanskostymer på varsinn sida.

Snart väntar en dusch och en ny stänkare.

Har adopterat Dunken. Har skaffat en trogen vän för livet.

Ni fattar att jag kör på ironi-stilen ett tag framöver va?

-Va?! Lämnade du Dunken i bilen?! Han kan ju kvävas! Dö av värmeslag!

Alla bara pratar om knu hela tiden. Blir helt förvirrad, va? Vem ska jag knu och vart? Var, var, var??? Ser mig förvirrat omkring. ASgarv.

Kommer inte hem idag heller. Fan va skönt. Slippa pulverhålan ett tag till.

WTF? Fullmånetatto skådar mitt högra öga. Fett nice.

Är det inte vargar så är det månen som stalkar mig.

Mohahaha.

Roadtripp

Kategori:

Negrokossor och Hoan.

Tyska skyltar.

Hålland och knarka lite.

Svenstavik (Of course...) Vrid om kniven bara, gör det.

Klövsjön.

Joråsåatt...

En cheese.

Fan varit jorden runt idag.

Ska sminka över mitt slitna ansikte och gå på Country Club.

Tusen tack herr Armani för resan!! ;)

Önska oss lycka till i kväll. Vi här uppe i Åre.

Ingen mening

Kategori:

Det är över.

Slut.

Allt som betydde något var kärlek.

Den finns inte mer.

Sjuk i själen.

Hjälp.

Kroppen har ett eget liv

Kategori:

"Lillebror bli aldrig som jag när du bli stoor. Pulver hjälpte mig, skriv det här i tidningen. Jag var nere på noll men uppe på 5!"

Kroppen är bra sjuk. Sovit typ 8 timmar det senaste två dygnen.

Har varit vaken i 45 minuter och allt jag har känt hittills är smärta.

Här kan man inte stanna.

Idag blir det skogen i norrland som gäller.

Åka ådi!!!!!

Ådi till Åre. Fett nice huh?

Alla ord jag skriver är med... smärta.

Ironi.

En sköld.

Visst inte bara vi som säger Fuck it.

Finnes flera.

Det är numer mitt motto.

Försöker bara överleva.

Varje fucking andetag känns onödigt. Men kroppen gör som den vill.

Jag andas alltså är det meningen att jag ska leva ett tag till.

Efter Åre blire kramar med brorsan.

Jobb i Sthlm väntar sen.

Här kan man fan inte vara.

En riktig jävla pulverhåla.

Är så jävla tom men ledsen så jag säger ifrån mitt eget ansvar för några dagar.

*Skriiker*

Den sista biten av hjärtat gav jag till DIG! Och vad gjorde du, du kastade bort det.

Har inget som helst mer att ge. INGET!

Finns ingen mening med något här i det här jävla skämtlivet.

Altt är ett stort jävla skämt.

Ha ett bra liv, man vet aldrig... Om man kommer tillbaka igen.

Hur kunde jag för en sekund ha det vackraste jag sett i en hand för att i nästa bli halshuggen?

Nej, röka, låta kroppen fortsätta andas om det är det den vill... Skiter i vilket...

"Å nej, hon har självmordstankar"

Ööh, finns det någon som bryr sig om den andas när man har mist sin kärlek????

Försökte äta runt tolv inatt, magen ville inte ha nåt. Det enda jag åt igår förutom en bit banakaka hos J.

Man kanske förhoppningsvis blir smal på köpet. Mohahaha.

Vill man vara fin får man lida pin, jepp bara att be den du älskar att dumpa dig.

Sa jag inte åt dig, varelse, att inte använda de där orden på mig om du inte var riktigt allvarlig????
Det är liksom ingen påse med godis man bara strör runt sig. Fråga din vän i himlen.

Finns de något jag avskyr så är det detta liv. Eller denna själ.

Hej då, Borlänge. Nu åker vi uppåt i landet.

Bara skriver...

Kategori:

Många bloggar idag...

Måste hålla händerna sysselsatta...

Om illamåendet kunde dra över åtminstonde...

Lyssnar på arg musik. Mixat med sorgemusik.

Ironi kanske kan lindra mig...

Klart en vargflicka inte kan ha en vampyr...

Nej, hon måste ha en lika hängiven varg som hon själv...

Är ironisk bara för att skydda mig...

Nej, det var ingens fel att det blev så här...

Sånt är livet...

Super ner mig själv idag...

Var rädd om dig... Sa han...

Visst...

Bella ska leta efter sin egen klippa att hoppa ifrån...

Inte bokstavligt talat men en klippa...

Ni fattar...

Tack alla vänner för allt stöd idag...

Det var inte ironi...

Det var från hjärtat det.

Precis som min blogg...

Går ut på...

Ses när Jake räddar mig från att drunkna...

Även det bildligt talat...

Will you still be there, will you still care..?

Ha ett bra liv, söt.

Från ett trasigt hjärta

Kategori:

Jag visste det!!

Hans kärlek tog slut.

Jag skulle aldrig släppa in någon i hjärtat igen! Varför bröt jag mitt eget löfte???? Det gör ju bara ooooooooont!!

Det är slut.

Efter det senaste försvinnandet sa jag till mig själv. Aldrig igen. Aldrig.

Skulle hållt mitt eget löfte.

Jag vill inte drömma igen! Snälla Ni! Aldrig!

Bakom alla tårar så är jag helt tom. Känner inte ett piss. Inte ett dugg. Jag ville inte ha det här igen. Men nu är det som det är.

Bara att slå sönder några fat, kedjeröka, kaffedricka, kramas och bita i täcket tills man somnar. Finns inte mycket mer att göra.

Åka bort. Till den där stugan jag pratade om för några månader sedan. Vad hände med den?

Tur att det inte gick en så där 9 år igen iaf... Underbart är kort. Kärlek finns inte. Jag har lärt mig det nu.

Skulle inte önskat mig New Moon så snart... För den är här nu.

Bella ligger i det våta gräset och dör. Inombords. Edward lämnade henne. Fast han sa att han aldrig skulle göra det...
Dumma, dumma Edward. Såra Bella på det där viset. Fast det var det sista han ville.
- Var inte ledsen...

Rynkan som inte vill försvinna...

Kategori:

Den sitter där som en fluga som dött på väggen... Vägrar försvinna.

Det är något. Som inte stämmer. Vad??

Behöver er hjälp, NI. Vad är det som känns? Där nere i magtrakten? Mellan hjärtat och magen liksom. Det gnager.

Antingen har jag fått en ny kompis på balkongen eller så tänker fladdermusen attackera mig. Edward i ett mindre format? Ler svagt.

Kan inte sova.

Kan inte sätta fingret på varför. Men något är det alldeles säkert.

Gud vad jag önskar mig osynlig för en dag. Eller så önskar jag dig osynlig. Jag vet inte. Syns inte finns inte.

Är det någon i min närhet som skickar vibbar/tankar?
Jag har fortfarande inte gjort nåt fel. Du tog bort mig inte tvärtom. Så du borde väl vara nöjd?

Har haft sjuka drömmar nu igen.

Skulle göra lumpen eller nåt och hade ett hinder som var en lång, lerig brant uppförsbacke jag var tvungen att komma upp för att få godkänt. Jag gled hela tiden bakåt, höll på tills det blev natt. I regnet. Jag gav inte upp. Ni var där och uppmuntrade mig... Varför just ni? Har ingen aning, jag.
Dags att ta fram verktygen och få lite svar imorn. För frågor jag inte vet hur jag ska ställa. Eller kanske inte vågar...

Om folk bara kunde vara osynliga/ohörbara... Då skulle allt bli aningen lättare. Eller kanske om folk var Mer synbara/hörbara så skulle allt lösa sig?

Fattas bara att... Nej nej nej! Den förnimmelsen tar vi bort med en gång. Får inte bli ännu en självuppfyllande profetia (eller hur de stavas) jag inte vill vara med om...

Hur sårad jag än har blivit så vill jag ha tillbaka mina loves. Jepp, båda två.

Varför vänta med verktygen tills imorn när det verkar som jag har någon med mig nu?

Bäst att ställa lite frågor så kanske jag kan sova sen.

Jag älskar er. Faktiskt.

NågotFundersamE...

Tankerensning

Kategori:

Så länge du kör på den linjen så gör jag det med.
Lika envis som mitt nästliggande tecken. Som du.
Tvilling, tvilling på väggen där...

Mina magkänslor har stämt sen jag föddes, stämmer detta också?
Lyfter på ena ögonbrynet och sätter handen på hakan. Gnider lätt med tummen och pekfingret. Ser upp mot himlen snett åt höger. Skumma tankar. Vad vill ni??

Hörde ni vampyrerna spela baseball här om dagen? Hehehe. Det gjorde jag. Underhölls av skådespelet och fantiserade mig till en skog långt, långt bort. New Moon, kom nu då!!!

Varför onda ögat? Av dig? Av alla människor på jorden. Rikta det mot en människa något närmare dig själv istället. Som förtjänar det.

Jag har sett kyrkan jag ska gifta mig i nu. Kommer dock inte ihåg vad stället heter men jag hittar dit, det är det viktigaste.

Vill bada!!! Solen kom fram igen!!

Dags att göra nåt vettigt.

See ya

Tonight we´re gonna have some fun!

Kategori:

Gräsänkling. Vad ska Bella hitta på? Yla med vargbröder?

Sällskapa fröken E på kupan först.

Bestämt sällskap med Lina ikväll.

Har någon en mille att skänka? Tänk att det ska vara så fattigt efter en stor händelse - PL.
Svårt att göra fler roliga saker. För pengar sätter stopp för det. Jag hatar pengar.

Vill daaansa i kväll!!

Helst till sköna reggeatoner men det finns väl inte i denna lilla by? Bara på bestämda datum på ett ställe.

Vi kanske borde dra till logen, Lina och fröken E? Ler

Falun?

Falun hade varit askul, men då ska man ha pengar till buss eller skjuts helst förstås. Buss in är väl lugnt men sen vill man gärna ha en chaufför som snällt utan att klaga kör till donken innan hem te sängen. Hehe.

Min kärsta hade säkert ställt upp men han är i ett landskap långt, långt borta då.

Det är då man måste börja muta folk.

Eller hota kanske? Asgarv.
"Kör annars jäv..." Då gärna någon med en snabb, nice räser... Hmmm. Edward, kan Jake låna din Vanquish idag?? Pleaz! Hihihih. Säkert bara jag som fattar mina dåliga vitsar.

Jag e ett fall som har rymt. Asgarv.

Lite damp. Sugen på äventyr. Adrenalinsuktande.

Fan, va jag blev sugen på Falun då?? Vad är det nu som lockar mig dit? Något jag ska uppleva känner jag. Lika bra att följa magkänslan. Den visar vägen för det mesta.

Bäst jag börjar sprätta madrassen så jag kan plocka ut lapparna som styr världen. Det borde vara kärleken som styr!! Hör vad jag säger!

Nej, inte tid att sitta här mer. Ut och ha kul, de ska ja ha! Big smile.

Ses eller hörs.

PussoKramE

You're not invisible,,

Kategori:

Ibland sätter man i halsen och ibland inte. Nu gjorde jag det första.

Babbel och stora rabalder!!

Soldiers at www.

Party med deras flickor.

I solen. Ditt tecken.

Skitsamma.

Jag satt i halsen bara.

Fuck it. Right?? Evil smile. Mixat med buuus.

An angel just cried. Then died.

Röka på det här blir la nice.

Om du inte kan säga saker, skriv dom till mig......

*Skriiiik*

Over and out!!

Strömsholm

Kategori:

Var till mitt sommarställe, Strömsholms slott igår och myste lite... Ler.

Började dagen med en rejäl frukost, hämtade daddy, faster och sist men inte minst farmor och så bar resan av. Som ett gäng ungar... hehehe. Törstig, kissnödig, varmt, hungrig.
Jag är en toppenbra chaufför!

Skrattade åt kära fars kommentarer så vi kunde hamnat i diket! Ler.

Med turen på vår sida fick vi komma in i farmors och farfars hus och se hur dom haft det där. Fyra pers på, ja vad sa hon? 34 kvm? Herregud. Jag som tyckte 50 var för litet för bara mig!!
Fick höra kärlekshistorien om hur de två träffades och vad som hände.
Var till Stallen där farfar jobbade, där fanns det massa stoora hästar kan jag lova! Vi vet juh hur jag känner för hästar... Maaat! Typ. Hehe. Blink, blink.
Soldatnamn överallt. Farmor berättade om balerna som hållits där och hur soldaterna blev fulla och hade en fin flicka under armen. Har säkert varit där nån gång också... Kanske en häst gjorde illa mig, därav mina tankar om dom djuren idag... Jag vill också gå på baaal eskorterad av en man i uniform, i en mörkblå klänning. Transportfordon: Black Vanquish! Andra slags hästkrafter...

Hittade på nåt underligt vis till kyrkogården där han jordfästes, även där massa coola soldatnamn. Säger juh att jag haft med sånt att göra i mina tidigare liv.

Kände mig genast hemma på slottet. Drottningar och andra höga damer med mitt namn överallt! Ättlingar. Hehe. Den första damen hade FÅTT slottet i morgongåva av hennes man... Hallå, jag med, jag med!!!!

Blicken fastnade genast på den ultrastora tavlan "missbildad hund" som föreställde en blandning mellan varg och hund. Lupus. I have it on me. And in me... Hihi.

Fick massa deja-vú-känslor att jag varit där förut. Jättekonstigt. Inte konstigt att jag dras till dagens krigare...

Stannde och badade på vägen hem.

Elenor var hungrig var tredje timme som vanligt. Ler.

Tusen tack för den upplevelsen.

I'll be back. I promise!!

R.I.P. farfar.

LotsOfLove E