I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

Bad day..

Kategori:

Here comes the feelings...

Har en sjukt deppig dag idag. Trodde det inte kunde bli värre än igår men det kunde det visst.
Antar att det beror på skilsmässan från mitt gift jag brukar suga i mig. Men lungorna pallar inte mer så beslutade mig för att låta dom vila. Bli friska. Om det inte beror på något annat iofs. Eftersom man numera måste ställa sina egna diagnoser och vara sin egen läkare så testar jag att vara rökfri först.
Lättare sagt än gjort.

Har ett väldigt växlande humör i vanliga fall men nu är det extremt. Så fort jag blir ensam så tycker jag jättesynd om mig själv.
Känns som allt skiter sig. Min vanliga tur i livet. Bajsjobbet.. En kille som hinner få tusen andra på fall innan vi ens har en chans att vara tillsammans. Varför i hela friden skulle han vilja ha en sån som mig?

En kompis till mig tog kort på mig som fick mig att inse hur groteskt ful jag är. Jag avskyr att va me på kort. Om jag inte har godkänt dom själv. Tjock som fan är jag. Hur slutar man äta?

Talanglös. Jag är inte bra på nåt. Så vad ska jag sysselsätta mig med? Blir bara ännu argare på mig själv när jag inte kan nåt. Eller nåt går fel.

Jag får nog stänga in mig ett tag nu. Risken är stor att jag sårar någon jag tycker om för jag kan inte kontrollera käften när jag känner så här. Bättre att jag sårar mig själv en stund. Tills giftet lämnat kroppen.

So long.

Babbelsjuk.

Kategori:

Då så. Onsdagkväll och tvätten är fixad. Ska njuta av en kaffe och fixa naglarna. Så är det gjort.

Skön arbetsdag idag. Hann med att leva lite också. Som det ska vara. Ler.

Solen sken i Storå och väckte mig ur regndvalan. Kändes som vår för några ögonblick där! Sååå nice. Brillorna på, handen på ratten och volymen upp!

Kort dag imorn med. Efter jobbet blir det raka vägen till kupan och möta upp fröken C en sväng.
Hem och sova efter det så jag orkar se filmerna på bion sen! Första börjar 21.30. Weeeeiiii!! Can't wait. Fatta hur länge sen det var jag såg Twilight och ännu längre sen jag läste böckerna! Nu är den dagen här liksom. Tiden går äckligt fort ibland.
Hoppas den går lika fort fram till Mars.. April nån gång. Vill ha vår!!!
Å lite till...

På fredagkvällen får jag och Fröken M besök av Sally med matte och eventuellt fröken S. Lite tjejmys så där som uppvärmning. Ler.

Tänk att det jag har lyckats hitta de mest okomplicerade brudarna ever. Å dom är mina!! Hur glad gör inte det mig då? Va? Fetsmile!!!
Inga sura miner, förstående, i nöd och lust, varma, roliga som fan, levnadsglada, snyggaste gudinnorna som finns!
Det skönaste av allt - Inga spel. Varken på känslor eller för galleriet. Ni är dom bästa förebilderna jag vet!
Love you, members of the E-pack. Hihihi!

SAKNAR min älskling.
Tackar min lyckliga stjärna för honom!

Oväntat samtal från en annan fröken! Ler.

Nu så. Dona och greja med lite saker.

Love to you.

Ups and downs

Kategori:

Har ont eller nåt annat konstigt under bysten, i mitten. Magkatarr säger dom som vet.
Orsak - stress.
Vila - Snart. Från jobb. Jag vantrivs så sjukt mycket och jag har det bättre än någonsin på andra plan. Jag VET att det är jobbet det beror på. Så är det säkert frustrationen att inte kunna göra något åt problemet som leder till stressen. "Sök nytt jobb" Jag har sökt 300 jobb.
Varför funkar inte samhället så att om man vantrivs så kan man få hjälp till något annat. Måste man vara helt körd i botten innan man får hjälp. Så om man anstränger sig och försöker att inte hamna längst ner då får man fan klara sig själv? Jag hör hans ord eka hela tiden..

"Det här passar inte din livssituation. Du behöver fast mark, motion och trygghet. Du kommer köra in i bergväggen om du fortsätter så här"

Gah!!

Om inte det här ändrar sig snart så vet jag inte. Har snart ingen kraft att kämpa med längre.

Idag när jag kom hem och öppnade dörren så slogs jag av älsklingens doft. Den har dröjt sig kvar. Ler. Med lite hjälp. Busflin. Slängde mig på sängen och tryckte ner ansiktet i kudden.
Det borde vara förbjudet att vara ifrån sin kärlek på det här viset. Människoplågerier. Men folk har överlevt det med i många tusen år. Heh. Så jag lär väl göra det jag med. Drar på smilbanden.

Jag saknar honom!!

Längtar.

Vilken sablans tur att M kommer hit och håller mig i handen ett tag! Hehehe. 3 dagar kvar! Det går fort de. Eller ja, egentligen mer som två dagar. För fredagen räknas ju inte.

Exakt om 48 timmar sitter jag på en biosalong i Gävle och stortjuter till New Moon!!!!! Nananana. Det gör inte ni! Hihi!

Ska ta mig en macka nu. Prata med hjärtat. Sova.

HejHopp.

Det löser sig. Det gör det alltid.
Jo... Men när???

Love to you!

Blöt Måndag och kärlekskrank

Kategori:

Det regnar och det regnar. Det är mörkt och ruggigt. Jag vill bara krypa ner under massa täcken och gömma mig tills solen tittar fram igen. Eller tills värmen åter kommer till Borlänge.
Vaknade i ottan för att pussa älskling hej-då. Somnade om och drömde genast mardrömmar igen. Efter rysaren igår. Inte bra för mig de där filmerna! Ler.

Flera gånger om dagen slår det mig hur lycklig jag är. Vilken jävla tur att han fanns. Han som visste hur man tog hand om lilla hjärtat mitt. Ler.
Det måste varit kärlek vid första ögonkastet. Finns ingen annan förklaring. Logik finns inte med i vår beräkning. Heh. Å det är väl då det är som bäst. Det bara är så. Enkelt! Ler.
Inget krångel. Inga tvivel. Inga orosmoln.
Underbart.
Jag älskar dig, Mr D. Nya Mr D.. Fniss.

På torsdag drar jag och tre andra små brudar till Gävle på Twilight tätt följd av New Moon. Förhandsvisning! Weeeeeeeeeeeiiiiiiiiiiiiiiii!!!!! Kommer gråta som ett litet barn!!!!

Dagen efter ska jag njuta av tid med min vargflicka. Tre dagar har vi på oss att leka. Dagarna fyller vi med mat, bak, vänner, kaffe, shopping, mer mat, dansa och vina, skratt, minnen, framtida planering. Ler. LÄNGTAR!!!

Sen är det sista seriöst jobbiga jobbveckan på ett långt tag framöver. sköööööööööööööööööööönt.

När fredagen kommer igen, hoppas jag verkligen att inga hinder dykt upp så min Värme kommer hit igen!!!!!
Två veckor... Aslångt. Depprimerande så in i helvete.
Jag som brukar gilla att va ensam. Det är annorlunda nu. Killen tar ingen energi. Alls. Tvärtom. Han ger mig. Han ger mig frihet och trygghet. Och MASSA kärlek.

Nu - Cigg och telefonera fröken J.

LOVELOVELOVE to you!

Kisses

SlappTisdag

Kategori:

Gäspade mig genom jobbet idag. Såå trött! Men det var det värt! Ler..

Bäddade ner mig på soffan med sötast i örat. Somnade samma sekund vi sa hej då.

Sen minns jag inge mer. Haha!

Vaknade av min personliga väckare och trodde att klockan var 05 istället för 17. Shit! Jobbet!
Jag är verkligen Helt lost när jag är nyvaken!! Måste vara rätt kul att se/prata med mig då!

När jag väl vaknat till liv var det fix&trix-dax. Nu ser det skapligt ut här hemma igen. Blir mer Te och ljus som sällskap till boken sen.
Mr. Suger Damm får snällt vänta tills imorn.

Undrar just om det finns någon schysst jacka på Lager 70. Tänkte svänga in där efter Mora på fredag. Följa?
Slå en pling isf, sweeties.



Jag såg den! Jag såg ljuspunkten! Den var som en snöflinga och ändrade form till miljarder olika vackra ting.
Den finns vid dig. I dig, min kära. NU vet jag.. äntligen. Det bara är så. Om du kunde se mina ögon glänsa nu. När jag tänker efter så Har du faktiskt redan sett glansen..




Måste/vill gå och drömma nu. Så det blir fredag snart!



Love You.

MysMåndag

Kategori:

Var ett tag sen jag hade tid att lätta hjärtat här! Ler.

Just nu ryker min Nagchampa för fullt. Massa ljus är tända och jag hade tänkt krypa ner i soffan med min bok. Då var det något jag kom på att jag måste få skrika ut lite glädje över.
Flera saker faktiskt.

Var på kryssning med tre helt underbara tjejer i helgen. Fan va skoj det var. Äntligen fick vi se våra bardomsidoler Lili&Sussie. Dom andra tjejerna som uppträdde var oxå hur sköna som helst. Självklart kom dom fram med mickarna till dom fyra brudarna från Borlänge som visste hur man röjjer rumporna av sig. Big Smile! Tar en ny resa om ett halvår va? Ler.

Min vargflicka kommer hit om två veckor och jag är sjuuuukt glad för det!! Saknar henne så. Går inte en dag utan att jag ägnar en tanke åt henne.

Helgen som kommer får jag besök av min älskling igen. Can't wait!! Han åkte imorse och jag saknar han redan!!
Mina tio år som singel gick jävligt snabbt, du. Hehe. Inte behövde jag någon kurs i hur man flirtar heller. Det fixade sig av sig självt. Ler. Eller så var det så att han fixade det. Claim-ade mig helt enkelt. Precis så som jag önskade.

Hade en underbart skön arbetsdag idag och slutade jävligt tidigt. Hann hem och vila en sväng innan det var dags för en efterlängtad fika med fröken C. Shit, va fin hon är! Ler.
Efter fikan gick vi in i tre butiker och jag hittade självklart kläder och annat att shoppa. Heh.

Shoppinglista:

Vinterjacka.
DC-shoes.
Vantar.
Jeans.
Wicca-halsband.
Klänning.
Blanka tajts.
Svarta party-shoes.
Liten väska.

Blir en kostnadsfull historia...

Vill alltid få hem en räkning där det står att jag ska bortse från den redan utskickade och så är beloppet mycket mindre än på den första! Heh.

Avslutade dagen med en snabbvisit hos E. Vore konstigt annars juh! Ler. Vi måste ut och dansa av oss snart. Vicka på våra rumpor och toka oss lite. Nästa gång tar vi Bolle. För att slippa fjortisfasoner.. Mohahaha!

Lite ChaiTe på det här vore fina fisken.

Och en rök. Så klart. För snart är det sluta-dags..

Btw. Ska jobba på disco där medelåldern är typ 7 på fredag. Ser jag fram emot som fan! Leka av mig lite med knodden.

LOVELOVELOVE on you.

Especially to you, Babe.