I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

Avgiftning.

Kategori:


Är inte alls kul så jag fattar inte varför jag går igenom det flera gånger istället för bara 1 gång?! Men det är en stark drog jag ska ifrån. Starkaste av alla, dödar mest av alla. Dessa goda, goda men farliga giftpinnar. Min snuttefilt. Vad ska jag nu har som tröst/att njuta av i pauser? Förslag någon? Inget ätbart iaf, det går icke för sig.

Jag blir argare och argare och tröttare och tröttare för varje gång jag ska ha uppehåll. Idag somnade jag direkt efter maten och sov flera timmar. Jag som hade en massa att göra! Men om det fungerar så är det värt det förstås.

Jag läser och tittar på min motivationslista varje dag! Ska göra en liten att ha i väskan med.

Stackars min omgivning. Är det okej att vara sjukskriven de första dagarna? Neeej, tänkte väl. Synd annars kanske fler skulle sluta. Jag blir verkligen ett monster. Farlig för omgivningen.

Stackars D. Han har ingenstans att fly. Han sover också. Vi får sova oss igenom detta.

Ber till änglarna om styrka och hjälp. <3

Sov gott och dröm fina drömmar!! Kärlek till er, gobitar. <3

Fenja.

Kategori:


Kvällen igår avslutades med häng hos Jea med Carolyn. Fröknarna J kom förbi med två vovvar som hade svårt att sitta stilla och vara tysta. Men goa var dom som vanligt ändå! Vi mumsade pizza och drack lite vin. Framåt småtimmarna gav jag en lektion i bildredigering i Picasa som är det jag använder mig just nu.

Ser fram emot PS i skolan och shopping av programmen jag kommer ha nytta av i framtiden. 80% rabatt ska jag inte missa som student.

Jag gav mig på en utmaning att försöka fota missen Fenja i svag belysning utan blixt. Det gick så där. Men lärde mig kameran och objektivet bättre, det är alltid bra.








Hon var så duktig på att posera! En superstilig kissemiss!

Tack och god natt! KramKram

Invigning!

Kategori:


Se så snygg min blogg har blivit! Min svaghet är en annans kvinnas styrka.
Den här gången gällde det datakoder och sånt där man ska kunna för att göra vackert och nyttigt.

Tack för allt, Malin (http://malins-foto.se/)
Du är en ängel!

Igår var en dag av diagram, noggrannhet och fakta och jag kände ett behov av att vara kreativ efter det.

Daniel hade en körning neröver i landet och plockade med sig en blomma med grym färg! Vad det är för sort har jag ingen aning om men jag chansar på familjen; Tistel.

 

Först tog jag några ”vanliga” bilder för att minnas den blålila färgen som den är men sen gick jag loss och blev nöjd. Det är ju huvudsaken. Skapande har inga regler, det gillas.

 

 

 

 

Ha en trevlig fredagkväll, kära ni.

 

Massa kärlek och gos på er! <3

Tvspelsweb - Mitt bidrag - Tema: Gult

Kategori:



Min första tanke är solen. Bilden tog jag på väg hem från en cruising
mellan Borlänge och Falun i somras.

Om jag skulle vinna, önskar jag mig ett motljusskydd i gummi, 52mm.

Kram Elenor Craehn

Mätt i magen.

Kategori:


Har haft en fantastisk dag med farmor och pappa i hans lilla (stora) trädgård. Vi åt, slogs med flugorna som också ville äta surströmming och skrattade så vi fick lov att tömma blåsorna omedelbart. Ingen visste vad det var för dag igår eller kom ihåg namn heller för den delen. Det är uppenbart vart mitt mindre bra minne kommer ifrån!
Farmor kan åtminstonde skylla på åldern men jag då?

Jag kan äta nyplockade äpplen!!! Utan att värma eller skala dem! Vilken sort vet jag förstås inte är bara så glad att jag kan. Har tagit med mig några hem får se om det går bra ett tag efter de är plockade också. I så fall är jag övertygad om att det är giftet i besprutningen på köpäpplen jag inte tål. Ska bli intressant att se.

Tackar Gud och Moder jord för naturens, naturliga godsaker.




Min vackra farmor <3


En kätting av kärlek får ögon att tåras när vi skiljs åt.


Hungrig som en varg.


Jaha, nu då. Vore trevligt med något bus men det lär väl inte ringa på dörren antar jag. Det gör det sällan.

Tack för titten.

Varmaste kramar E

Vilken bra dag.

Kategori:


Det var så längesen jag bara skrev av mig här på bloggen. Satt och läste gamla inlägg tidigare idag och hittar så mycket intressanta tankar.
Det är bra att komma ihåg var jag kommer ifrån så att man vet vilken stig jag ska fortsätta vandra. Något sådant.

Tyvärr kom regnet när jag var hos pappa idag så något fotande blev det inte.

Men jag har haft en underbar dag ändå. Min nya bok har kommit, om en vargflicka och förhoppningsvis shapeshiftning. Den är på engelska så det blir bra att få öva på det igen. Man glömmer så lätt när åldern trycker på.

Så damp Ikeakatalogen ner i brevinkastet, ren lycka för en tjej som mig. Älskar att drömma och inreda i mitt lilla huvud. Allt behöver förstås inte bli verkligt bara jag får fantisera. Jag borde jobba på Ikea. Komma med nya namn på deras varor, hitta på texter i katalogen, eller varför inte fota nya affischer till tavlor. Hehe, det vore något det.
Ingvar, here I come!

Det hade varit bra att ha min nästa LIA på Ikea. Men det blir en helvetes pendling. 20 mil om dagen... Inte lockande med tanke på sista jobbet. Skulle vara om det går ett bra tåg kanske, för bensin är snart enbart en moderat-förmån. Det går icke med tanke på det som utbetalas från CSN varje månad.
Får kolla med kontakterna. Känner faktiskt ett äldre par i Gävle, de kanske har ett rum att erbjuda.

Just nu sitter jag och myser i soffan med en kopp Kvällsro och Polkachoklad som älskling köpte till mig igår. Alla som inte har testat Kvällsro borde göra det! Heh.

Imorgon ska jag ha kvalitétslunch med farmor hemma hos pappa. Det bjuds på min högst efterlängtade surströmmning. Har tjatat om det ett bra tag nu. Äntligen blir det av! Mysigt att hänga lite med tanten också. Ett mycket bra förslag från faster M.

Efter helgen börjar skolan. Som jag längtar. Rutiner, tankeverksamhet (fast den är sällan av) och träffa alla godingar igen. Saknar mina klasskamrater. Energigivare hela bunten.

Ska börja min drogfria period också. Det vill säga inga cigg eller alkohol. Ta tag i träningen igen. Jisses vad jobbigt det kommer vara i början men det går snabbt över. Skulle vilja få bort det överflödiga omfånget jag lagt på mig. Ser ut som jag är gravid ffs. Not good. Not good at all. Förrän jag kanske har lyckan att bli.

En dag i taget. Det enda som funkar när det ska läggas om vanor. För mig btw.

Så nu är jag lagom avskriven.

Kärlek och Ljus till er, sötaste. Heartkeepers.

Heavens on fire.

Kategori:


Tänk att jag kan gå från tårar till skratt så snabbt. Det måste vara med änglarnas hjälp. Ibland måste smärtan ut och då är det bra med tårar. De rensar upp liksom.


En kväll i somras stod himlen i brand. Jag var för trött för att gå ut så tog dessa bilder genom fönstret. Men det funkade också. Gillar den med trädet bäst.











Funderar på att trycka upp några favoritbilder och testa sälja dem som tavlor. Jag vill göra något av dem. Vill att de ska komma till användning så att säga. Inte bara ligga på sparhög. Några Canvastavlor med blommor på vore något det. Om inte annat vill jag själv ha dem som tavlor. =)

Tack för titten.

Ha en underbar dag. Det ska jag ha. Kameran packad och målet är pappas trädgård och hund.

Kram E

Breakdown.

Kategori:


I kind of broke down today
Thinking about this time last year
What could have been
What should have been

Since I believe in faith
I believe it happened for a reason
Still haven't figured that reason out
It only hurts

Now it's really too late
To survive you need a job
Those two things doesn't really go together
Maybe it isn't meant to be after all

So sad

 

Fragile like a bubble.

Höstblommor.

Kategori:



Spar det bästa tills sist. Jag är helt kär i dessa gula höstblommor som lyser som små solar överallt. Vad heter dom? De rosa/vita skönheterna vet jag inte heller vad de är för några. Men för himla söta är de i alla fall.

Jag säger höstblommor, för nu är det förhöst eller sensommar, kalla det vad du vill. Jag uppfinner nya ord för jämnan.
När ska regeringen eller de som bestämmer ändra så att sommar är Maj, Juni och Juli? När ska de som bestämmer över kalendrar inse att årstiderna har förskjutits en aning? Jag borde bli en sådan som bestämmer sådana saker. Undrar vad det yrket heter...

Tankarna rinner ur mig som vanligt. Tänker ni också på sånt som jag?

Nej, sista delen av dagens session sen blir det del 2 av Merlin. Eventuellet del 3 medans jag ändå håller på. Tummen upp för http://svtplay.se/ säger jag bara. Ingen hjärntvättande reklam alls. Så nice!

























Tack för mig idag. Säger god natt och sov gott.

Ta hand om er och era kära och lev i Ljuset.

Kramar E

Djuren vid älven.

Kategori:


Massor med fjärilar blev våra följeslagare under hela promenaden. För att fånga på bild måste de dock sätta sig så jag hinner med. En gjorde det. Gissar på Citronfjäril men jag är osäker den är så limegrön.

Ankorna väsnades ovanligt mycket idag. Antingen tvättade de sig ordentligt eller så var det Olivers teroi: Dom krigar, vattenkrigar.

"Om man bara pratar med djuren så poserar de vänligt"



















Tack för titten. På återseende.
Bilderna tillhör mig, nås via kontakt på [email protected]

Naturtavlor.

Kategori:


Jag älskar att vara ute i naturen. Där hittar jag styrka och bra livskvalité. Idag vaknade jag av ett trevligt sms där det erbjöds en promenad runt älven. Vackra Dalälven.
Sagt och gjort en promenix det blev.

Fick många, många kort jag är nöjd med idag. Bästa fotosessionen hittills med så få bilder som möjligt att radera. Sånt gillar jag. Därför får jag dela av bilderna i olika bloggar, annars blir det för rörigt att hänga med.

Nog pratat. Här kommer de bilder jag kallar Naturtavlor.

Vattenspegel.


Bullerforssen.


Mystik.


Sagobild.











Mina favorithöstblomster.








Tack för titten. Objektiv som använts är Tamron 70-300mm Tele-Macro för den som undrar.

Alla bilder tillhör mig. Om du vill låna kontaktas jag på [email protected]

Gustaf Wasa

Kategori:

 

Vi firade en 40-åring med att åka på en tur med Gustaf Wasa som utgår från Leksand och kryssar bort till Rättvik. Tur med vädret, varm kvällsol hela resan. God mat men inte prisvärt skulle jag säga. Jag blev knappt mätt och det var för lite sås annars var det gott som sagt.

Här kommer några bilder från trippen.

 

Grabbsnack innan avgång?


Den lilla hamnen vi utgick ifrån.





Den ena av de söta flickorna.


Hennes fina syster.






D ville att hans fina skor skulle vara med.


Kim i kvällssolen.


Skräckblandad förtjusning över krafterna.


Starkt för öga och mun?


Trots maten tar jag gärna en till åktur när höst färgerna är som starkast. Jag borde som sagt bo på vattnet.

Kram på er.


The Cat

Kategori:



Min gullegris, som typ är den första jag letar på när jag hälsar på hos mama och H.

Han är en mycket försiktig, kelig och smart kisse. Nisse, jag vet att du är med du också.


"Jag är så glad och rädd när jag är ute"








"Låt mig va, tant"

Fantasy

Kategori:

 

 

 

Just the other day I saw my wolves cliffjumping. Of course, Seth Clearwater was the most eager but his sister Leah wasn’t far behind!

The only time I will jump is when Edward leaves.

 

Edward once said that Seth had the kindest, sincerest and purest minds that he had ever heard. I can’t say anything but; I agree. His heart means so well. The angels let the light shine down on you, little brother.

And for a moment ago I saw Jake’s car driving by my window... Isn’t it funny how little things turns out to be.

 

I miss my friend. But I know you will always be a part of me. //Bella

 

 



Be safe.