I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

The Moon

Kategori:

Jag presenterar min själsfrände, Månen. Inte det enklaste motivet jag stött på. Men från en vit, lysande prick till detta från en fullmåne till den andra är helt okej.

En häxa behöver sin måne. För att hämta energi. Rensa. Andas en annan luft. Ladda upp sig och sin aura.
Ibland önskar jag att jag kunde ta kvasten och åka dit en sväng. Bara sväva runt på lätta steg och förloras i månskenet. Förlorad i månskenet. Kan bli namnet på en sådan där, halvlöjlig pocketbok om sann kärlek.  Jag skulle kunna spruta ur mig Harlequin-böcker men jag vill helst skriva en till Twilight-bibel.
Svar från och till mig själv: Så gör det då, Elenor Craehn! :)


Mitt hjärta klappar för skogen och djuren tills jag dör.

Kategori:

Jag är så sjukt trött på att läsa om vargar i dagstidningarna. Snart kräks jag. Det har gått överstyr och blivit någon jävla hysteri. Hur svårt kan det vara att fatta hur naturen fungerar! Det har människan i alla tider fattat förut så vad är det för skillnad nu??? Den här fruktansvärda hetsen mot naturen får mig att Take a bullit för vargarna. Lätt.

Om jag går ut i skogen, obeväpnad, så räknar jag faktiskt med att jag kan sluta som mat, för björnar på väg i ide till exempel. Eller att jag på något sätt skrämmer ett djur, som är större och har vassare tänder och klor än vad jag har, så att de attackerar mig.
För att naturens lag är så!!!

Inte släpper jag ner min husmus på rovfåglarnas mark och räknar med att den ska överleva. Inte vill jag utrota alla rovfåglar för att min husmus ska få gå i skogen bäst den vill!!!!

Mina vänner med hund, som ni vet, ursprungligen kommer från vargen, FATTAR att om de släpper hunden är det skogens lag som gäller.

Ja, det är en stor sorg när ens livskamrat blir offer för naturens gång men jag hatar inte rovfåglarna för det när de har käkat upp min husmus, som JAG har släppt ut i DERAS hem.

Om jag lämnar mina får ute på natten och tror att hungriga rovdjur ska ha förstånd att äta bär istället för min söta får, som jag tjänar pengar på, och kanske slaktar till sist... Ja, ni hajjar vart jag vill komma va?

Lev MED naturen istället, utan den är vi ingenting!



<3<3<3

En morgon med The fog chaser

Kategori:

Klockan är mycket nu och jag borde sova. Inte för att klockan visar de siffror den gör utan för att jag behöver mina 8h eller mer för att känna mig utvilad och pigg när jag vaknar. Men så är det också den tiden på dygnet eller det tillståndet jag är i den här tiden på dygnet som tankarna flödar. Kreativiteten sätter fart. Vips, så var det några ord som skulle ut eller några bilder det skulle pysslas med.

En cigg på det här sen ska jag slå på något relativt meningslöst program på valfrikanal.play.se och somna till. Det är att rensa hjärnan för mig. När jag inte behöver, ska eller bör tänka. Bara vara. Sällan jag lyckas sluta tänka och filosofera så sjukt mycket som jag gör.

Ser fram emot helgen. Adventspynt och ett besök på Hela huset gungar väntar. Jag har aldrig vart där. I vuxen ålder. Blir riktigt kul att skaka rumpa med brudarna. Känner att jag behöver det emellanåt för att fylla på energi.
Naturen, fota, dansa, sjunga, skriva, tid med de jag älskar och tid för mig själv.. Det är det bästa som finns!!!

Bilderna som Ni ser är från en av mina dagar med The fog chaser. Hon är bara så klockren.


Why did you leave me?



You never know who's around the corner.




There's only one thing missing.

 

Vi kanske ses i vimlet någon dag. Över kaffet. I kön. På bardisken? Någonstans blir det. Sov gott och ha en bra helg mina söta.

Kramar E

Tävling Tvspelsweb; Fart

Kategori:

Temat är "FART" och den här bilden passar perfekt tycker jag. Det var en himla fart på spelarna i den här matchen mellan Leksand-Sundsvall!! Även målvakten i det här fallet.

Om jag vinner så önskar jag mig ett kraftigt stativ då det jag har är skrangligt och fyller inte sin funktion längre. Har nog slitit ut det och det hade inte den bästa kvalitén. Jag har en stor ryggsäck men en axelväska skulle komma till sin nytta på mina fotoäventyr, speciellt till fots, då ryggsäcken blir för tung för axlarna.

 

Fasta Paviljongen

Kategori:

Jag är fortfarande här. :) Den här gången mer... pimpad med kunskap i PS. Hoppas att ni ser skillnaden på bilderna framöver. Har så fruktansvärt höga krav. På mig själv. Därför har det tagit lång, lång tid att fixa bara 1 bild! Men idag har det lossnat lite så det känns skönt.
Är en sån person som helst vill kunna allt innan jag har tagit mig tid att träna. Då blir det ofta så att jag ger upp. Men inte den här gången, minsann! Mycket tack vare min bästa Lia-handledare, Marie. Ni måste påminna mig om att ge henne en present när Lian är slut. Jag vet redan vad, nu ska jag bara fixa den också.. Hihi.


Igår var uppdraget att fota i Fasta Paviljongen i Säter. Det är ett gammalt, nedlagt mentalsjukhus sen flera, flera år tillbaka. Det sägs att andarna har stannat kvar på platsen.


Ja, visst har de det. Har aldrig känt dem så där på avstånd. Naturligtvis vågade jag inte klättra över muren. Inte för att jag är rädd för energierna utan för att ramla. Muren var typ 4 meter hög med halvpålitliga metoder till hjälp att ta sig över.
Så jag höll mig utanför. Det fick räcka för den här gången. Men jag är en målmedveten jänta och någon gång ska jag innanför muren.

 

 

Det närmsta jag kom var när jag smärt och smidigt svingade mig upp mot fönstren. Jag var ironisk. Är lika klumpig som... Bella. :) Otippat.

 

 

Trycket över bröstet var jobbigt. Har aldrig känt av energier så kraftigt utanför ett hus förut, tror jag. På vissa seanser och på vissa platser men inte så här. Hoppas verkligen de får ro. Kanske vore något att bita i för Terry och Pierre? Jag kan vara eran guide!

 

 

Tack för besöket, Kära Ni <3