I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

Jag vet inte.

Kategori:

Är rädd för att Jadis har tagit hela mig nu. Hon är ju bara en sköld, ett skydd för att klara av vissa siutationer. Men jag känner Jadis all day long. Tills jag somnar och drömmer mina sjuka drömmar.
Skulle ha satsat på skådespelerska.

Eller är det för att det är lite mycke nu som jag är så här?

En vecka kvar till semester och tid till att finna sinnesro. Får leva i min koma så länge.

I feel almost nothing.

Farligt.

Om det inte ändras.

Jag vet inte. Jag vet ingenting. Just idag, just nu.

Om inte mitt hårda skal brister snart kommer det som vanligt sluta i att jag stöter bort dom jag älskar. Jag måste lära mig att vara öppen för kärleken.

..

Kreativ Kväll

Kategori:

Min hjärna satte igång att spöka och komma på massa idéer som jag har tills fredagens äventyr. I färgens och formens tecken.. Alltid på kvällarna. Utan material. Har dock printat ner mina ljusa stunder så jag kommer ihåg dom imorn. Annars är det lätt att det försvinner ur kontoret när jag vaknar.

Skulle behöva tid för en sväng på Kupan. Inhandla lite tyg, diadem, färg osv.

Gah! Haft världens tandvärk ett tag. Idag fick jag lov att sänka garden och slå en pling till hon som kan ta bort det onda! Fick tid imorn klockan tio. Fy fan var rädd jag är!! Det kommer göra groteskt ont!! Men men efter regn... Varför ber jag inte om lugnande bara?? Hur svårt kan det vara att säga till liksom?? Blir så matt på mig själv ibland.

Det gick fint i Leksand i lördags. Tror jag. Hoppas jag. Förutom min nervositet på den muntliga delen som är det värsta jag vet.. Så gick det bra helt enkelt. Blir jag en av de 35 utav 300 sökande så ska jag hjula naken här på gräsmattan!! Hahaha!
Superfint område, underbart folk och ett ställe som skulle få mig att växa enormt som person. Så kändes skolan. Har juh hamnat i någon slags 30-års kris där jag knappt vet vad jag vill längre. Eller jo, jag vet jag vill men. Det är ett MEN med i bilden. Det gäller att förverkliga tankarna också. Inte bara flyta med längre. Jag måste agera. Det har jag iofs gjort nu då. Går inte den planen som jag vill så får jag hitta en annan väg. Jag VILL att den här vägen ska vara den rätta.

Mitt liv är viktigast just nu. Att göra må-bra-saker den större delen. Ta bort negativ stress. Bli lyckligare. Vakna med ett leende på läpparna. Jag vill åstadkomma saker. NU!

Man måste ta för sig här livet. Ingen gång eller ytterst sällan kommer möjligheternas chanser plingades på dörren. Jag vill växa.

Är jag inte bara för söt? Heh.

Jävla bajstand till att värka!!

Torsdag är det filmpremiär. Sex and the city 2!!! Längtar!!!

Fredag är det gungmusik = Rootvälta på S2!!! Längtar!!!

Nu lär jag blunda snart.

Peace out.

R.I.P. R.A. <3

Mental inställning

Kategori:

Jag har bestämt mig för att lägga allt annat åt sidan för att fokusera enbart på provet/infoträffen på skolan på löradg. Har gått in i mig själv på något sätt. Hämtar kraft och inspiration från våran underbara vår. Ikea. Vänner. Hjärtat.
Vi tog en långpromenad på jakt efter bankdosebatteri igår kväll. Skönt som fan. Ville yla men det kom inte fram nåt ljud..

No sound but the wind.

Denna kväll spenderade jag på att måla soffan en omgång till. Med mycket hjälp av E.

I måndags var jag ju på Ikea förstås.

Träffade på jäntan med familj idag också. Henne får jag alltid energi av. Ödet att träffa på henne jsut där och då. Ler.

Imornkväll blir det mer måleri och sånt pyssel. Får mig att koppla av. Även om det är jävligt svårt att få färgen snyggt runt runda saker.. Heh.

Behöver min bästaste frisör!

Alla säger att jag kommer komma in på skolan. Jag har lärt mig att inte ta något eller någon förgiven. Men jag ber till ödet att dom har rätt.
Ska ta kontroll över rummet. Konkreta tips är det bästa.
Fröken C ska till och med vara med och skänka lugn. Ge mig det jag behöver för att fixa det. På sitt eget lilla vis. Hon blir säkert antagen på sekunden!

Har haft en skitbra dag. Ja, vecka faktiskt. Hittills. Det gäller att bestämma över sina känslor. Att hela tiden filtrera bort allt negativt. Då är man på topp. Lite tur hjälper också till. Eller så är det helt enkelt tankens kraft.

Spontana kärleksförklaringar när jag mest behöver det.. Sätter pricken över i:et. Ler hjärtligt.
Du vet hur du ska få mig varm du.

Nu börjar ögonen falla ihop. Dags att sussa och se vart drömmarna bär av inatt. Inga mer mardrömmar tack. Natten som var, passerade lugnt förbi. Tack gode gud. Eller någon. Ler.

Live your life before it's to late.

Puss.

Letter from Bella

Kategori:

"How can I not cry. Why are they mean to me? What have I done? Why are they after me? Edward's putting on a show or something. He just won't talk about this. Kind of blames it on me. Don't you want me no more Edward? Why are you protecting her? I can not believe that you are taking her side in this matter. I've never felt so alone.

The panic drives me insane. I run to the cliffs. Thinking that if he really loves me he would come and save me. Tell me why this is happening. Calm me down. Love me more then ever.
But he doesn't..

He never came.

Jacob did. He saved me from dying. Again. He is the better man. He picked up the pieces. Like always. Even if I had my doubts that he would. Long story. He will always find the strength to carry me home. Like I'm the wounded soldier in his war..
And I will always be greatful for that. He is my best friend. When it comes to the end. He would be there. No matter what. It's like we will always be a part of each other. And if he ever needs me to save him, which I guess would never happen, I would. In a heartbeat.

Boyfriend leaves. Friends don't.

- What Bella?? So you are an adrenalinjunkie now??" // xoxo Miss Swan

En solstråle kom i vägen

Kategori:

Tog en liten tripp till G-town nyss för att plocka upp lillebror. Få lite bus av Bea. Han är väl en liten solstråle om någon han. Typ klappar mig på huvudet och fnittrar "det blir bra ska du se" Så skjuter han ett kilo lugn in i mina vener.
Samma gjorde lilla Oliver idag. En kille på inte så jättemånga år. Han tvingade i mig en macka och tog bort kanterna åt mig!! Hjärtat blöder. Kärlek. Barn och djur. Dom känner. När man inte är på topp. Då kommer dom som små pilar av löööve och ljusar upp dagen.

Jäntan ringde och gjorde mig yr i huvudet också. Heh. Känner hennes lugn.

E gav mig kaffe som alltid. Och kloka ord om livet. Jag fick prata av mig om gamla minnen. Som bara måste ut ibland. Ja. Så är det.

Posion. Alice. Det bara kommer. Jag kan inte hjälpa det.

Ostoppbart.

Lär du henne komma närmare?

Lägger ner skölden nu. Bara en liten stund. För jag är trött. Jag bara babblar.

En nolla. Det är vad du är. Ligger lägre än nassar. Eller vill du kanske ligga under dom? Hahahaha! Fan vilka jämförelser jag kan hitta!

Så upp med skölden. På med Jadis. Jadis is the queen of the world!

No sound but the wind..

Idag är jag inte Bella. Idag är jag Rosalie. Kall. Hård. Längtar efter att få bita dig och vrida av nacken. Som hon gjorde på James.

Bella kommer inte överleva den värld hon vill ha. Om inte Edward förändrar henne. Gör henne odödlig. Hon har för många fiender. Know the feeling, Bells.

Moonchild.

Jacob? Jacob. Min vän. Ler.

Jadis

Kategori:

Jag har stängt av. Ni når mig inte längre. Nananana. Hånflinar.

Hahaha!

I DON'T GIVE A FUCK.

Det kallas att överlåta det till en högre makt.
Karma är nästa steg. What goes around...

Mess with my head and the fucking Devil himself will mess with you.

(min sista vargbror, jag behöver ditt prat)

Brorsan, den stora, tog hand om min trasiga själ idag. Över luren. Möte bestämt. Äntligen. Missed you, bro. Ler.
Häng med lillebror och goda vänner imorn förhoppningsvis. Behöver er med.
Behöver alla mina underbara, oförglömliga vänner. Det är knas. Polisen dom slår. Blöder kärlek. Skin. You will always be a part of me. Om du lämnade mig nu. Fu**ing hoe.
Bra skit.

Spyr på hela jävla världen idag. Igår. Imorn.

Du..

Kategori:

Jag ger dig mitt hjärta.

Jag ger dig min kärlek.

Jag ger dig min själ.

Jag skulle göra vad som än krävs för att få se ditt leende.

Vad som än krävs för att se lyckan i dina ögon.

Vad som än krävs för att ge dig trygghet.

Du...

Du ger mig livet.

Solen.

Värmen.

Små rosa moln.

Allt som är underbart.

Du sätter ord på mina tankar.

Du gör min dag.

Min natt.

You fix me.

Många bollar i luften

Kategori:

Det viktigaste först..

Fick papper från skolan igår. Nu är det dags att förbereda mig ordentligt inför arbetsprovet! Hur ska jag, stora lilla jag, kunna sticka ut och bli en av de 35 utvalda??
Brukar komma långt med ett bländande leende men den här gången räcker inte det. Tantskrattar.

Jag är trött. Vill vila. I flera dagar. Ordentligt. Pollen är en av mina största energitjuvar. Förutom jobbet.
Var ner till en håla som Gud glömde idag. Skumt folk. Väldigt skumt folk.
Rätt som det ropar butikspersonalen ut mitt reg.nummer och säger att jag står i vägen för en lastbil. Gick ut direkt. Jag stod ivägen på det viset att baken på hans släp "satt fast" i baken på min pärla! Min älskade pärla!! Hade det inte stått en massa gubbar där och lugnat mig hade jag börjat stortjuta. På sanning.
Fattar inte hur chuffören kunde ha hamnat så där fel. Många bör verkligen inte ha körkort!!
Hoppas det sved när jag sa att min pojkvän skulle vart där och hjälpt han. Bäst i klassen på att backa. Så det så! Pilutta dig!

JAF VILL INTE HA MIN BIL NÄR DET INTE STÅR I KONTRAKTET. DET VAR INTE DOM PREMISSERNA JAG HADE FRÅN BÖRJAN.

Var så uppskruvad som bara jag kan bli. Innan jag kom till Gutafsbyn och blev lugn av lillebror. Hans enorma lugn strålar in i oss andra i hans närhet. Skulle kunna somnat där på stört på sofflocket med min favvohund/varg pussandes i pannan.

Älskling. Jag saknar dig. Varje dag. Din kärlek ger mig Liv.
Nästa tatto?
Eller Dina ord, mina tankar?

Jag älskar ord. Men ibland önskar jag att jag fick talets gåva istället för skriftens. Typ som för att komma in på skolan.

Vill fortfarande ha en grillad KÖTTBIT!
Helst en hel flintastek för mig själv!!!
Hålla i den med bara fingrarna, känna marinaden droppa och kleta och slita stora tuggor från den!!!
MUMS!

Måste duscha nu. Sov 19.00-06.30 och lika trött när jag vaknade. Hela dagen. Nu med. Kommer somna som ett barn snart. Eller sova som ett barn kanske det heter. Heh.

God knows I miss you, my loved. She knows..

PussHej