I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

Livsrytm

Kategori:

Ja, den måste lugnas ner. Det sa min doktor idag. Det bästa vore ett nytt jobb så jag slipper resor och så långa dagar och sättet vi jobbar på. Skynda, skynda för att bli klar!!! Plus ansvar. Det är främsta orsaken till stressen. Samt skyhöga, orimliga krav på mig själv, som resulterar i hjärtklappning och ångestattacker.
Jag skulle stänga av mobilen, varva ner med andningsmetoder, se till att ha egentid för detta, säga nej.
Han frågade vem som hade tagit mitt självförtroende, vem eller vilka i min omgivning som bidrar till att det minskar... Vem som hade orsakat så att jag inte litar på män...  Jag som trodde att det kom från mig själv, men han sa att det uppstår inte bara så där utan yttre inverkan. Nej, det är sant. Har väl tagit mer skada än man tror...
Han gav en applåd för mina tighta vänner, you should know. För det är ni som tar upp mig igen! Ler. Hjärtan på er.

Fan vilken undrbar dag med solsken utan ett moln på himlen!! Lekt och myst med Signe, världens snällaste tjej! Hehe, ja, hennes mamma också så klart!! Som även hon ser till att hålla mitt blodsocker och magen mättad! Tack, sötaste!
Sms från en kär, gammal klasskompis om sällskap och en härlig, kall öl i den här solen vill jag inte säga nej till! Inte heller min favoritmat; lax som Mr. Pattinson tänker ge mig. Blink, blink under luggen! Varmt leende.
Vart kom du ifrån? Underbara varelse; från mina drömmar!

Bäst jag fixar iordning mig nu innan mr. C kommer över.

Skoj, skoj!!

Ha det bäst var ni än är!!

Love on ya'll!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ♥♥ E

Kär!

Kategori:

Hade det kanon med Mr. Pattinson igår! Han gör allt så rätt. Hur kan han veta? Hur jag vill ha det. Tankeläsare 3000? Han har fått det Bästa av varje och smälts samman till en perfekt varelse. En Edward helt enkelt. Min Edward. Tycker så mycket om dig!!! ♥
KärleksGnabb, tonfisksallad och Tandborste... hehe.

Appropå det där med tandborstar... En gång blev en kille jag träffade så rädd för att han såg min tandborste i min övernattningsväska att han slutade prata med mig. Jo, det är sant. Han vägrade svara på sms, samtal, msn. Rubbet. Vi har inte hörts sen dess. Han trodde att jag skulle flytta in och så där. Asgarv. Hånskratt. WTF?? Ska man sova borta, upp och jobba dagen efter så tar man med sig det man behöver för att inte komma till jobbet som en avdankad gammal nucka liksom. Vi hade känt varann flera år så jag var ingen främling han borde bli skraj för heller.
Herregud för pojkar med rädslor som inte kan kommunicera. Worst ever.

Idag ska jag träffa brorsan!! Weeii!! Så längesen. Syrran saknar! Dricka kaffe och diskutera tatto! Efter en miljard år har jag nu känt vad jag vill ha. Can't wait! Spännande till tusen. Fröken J ska med osså, kanske hon hittar vad hon söker. Frågan är placeringen av tatueringen. Defenitivt på framsidan av kroppen så jag kan se och njuta av den utan att vrida nacken av mig i en spegel. Latsmart. Hehe. I'm so excited! Ler.

Ikväll ska jag åter bosätta mig i Edwards armar. Passa på innan resan. Sen blir jag gräsänkling igen. Röd tjur då eller vad, jäntan! Kanske får mysa med Bosse litte osså. Ler. Så ska vi fan åka till Ikea om jag så måste kidnappa dig!! Busflin.
Tjejträff inbokad.
Elle-tid bokad.
Födelsdagsbarnet i trion Bröderna Bus kanske ska fira med en öl eller så? Jag Vill, Jag Vill!! Busflin!

FFS! Snart börjar semestern!! Thank God!
Fröken C, då blir det att ta fram pavan, Nagchampa och levande ljus. Mys, mys, mysigast på balkongen!

Gottago. Sweet kisses.

ByeForNowE

TokElli

Kategori:

Vaknade runt 04.45 och började asgarva igen!! WTF?! Ett likadant sådant där bubblande, ostoppbart skratt. Drömde att jag och fröken C låg på en brits i gamla Åhléns tidigt en morgon. Vi ser Carolyn komma gående så jag knackar på skyltfönstret. Hon tittar in och det var hennes förvånade min och typiska kommentar som fick mig att asgarva!
- Och varför ligger ni här? Sa hon med den där lite anklagande, kritiska rösten.
Drogtest nästa, som Mr. Pattinson sa. Kanske fick lite för mycket av mitt favoritheroin last night... Ler.
För er som tror att jag pratar om vanligt heroin säger jag bara: Twilight! ♥
Kommer ihåg när sådana rykten gick och så arg vill ni inte se mig igen!!! Comprende??

Dryg trafik på väg till Mora. Massa vägarbeten och shit. 30km/h hit och dit. Tänkte ringa Blå för en misstänkt rattfylla eller sjukdom men fick lov att stanna och ta luft. Andas är bra. Annars blir det så svårt liksom. Ler.
Trevlig kille som butikschef. Undrar om det var hans Ådi jag dreglade över. Man kanske har råd med en sådan om man blir butikschef..? Nästa steg? Hehe.

Inte mycket att göra här på kontoret... Boring... Sitter bara och tänker på allt jag ska göra när jag slutar. Som jag inte hann igår.
Fick äntligen hänga med Mr. Pattinson igen! Ler blygt. Bus, bus, tjockt med bus! Me like. Alot. Tack för maten, super, som vanligt! Ler. Vägen till mitt hjärta går via magen. Hehe.

Tänker: Inkompetent.
Jag har aldrig varit i den här situationen förut. Eller ja, typ för 15 år sedan! Gajks, tiden rinner iväg. Jag vet hur man hanterar många sinnestillstånd. Men inte ett sånt här! Det var för längesen om ens då! Tänk om det blir för mycket? Pressen. På att vara perfekt. För jag vill juh vara perfekt. I vissa sammanhang. Åtminstonde lika bra som dom andra. Jag vet att ingen kan vara på något dom inte testat förut. Men rädslan för att misslyckas är jävligt, Jävligt stark. Hur tar man bort den då?
Negativa, rädda tankar i spiraler.
Hur tar man emot värme, uppmuntran och kärlek? Kan juh fan inte ta en komplimang ens! Hur tar man åt sig av den Goda sidan? Jag behöver en lärare. Illa kvickt. Ler svagt. Ängel, hjälp!

Yrslat klart för nu.

Ser fram emot mat, gos och närvaro! Ler.

SeeyaE

panikångest!

Kategori:

Var ett tag sedan jag kände den där känslan av att luften håller på att ta slut. Tårarna bränner bakom ögonlocken och det känns som man är instängd, kvävande känsla!
Fick en sådan i bilen på väg hem nyss.

Har för mycket att göra och för svårt för att tacka nej. Det har haglat in mötestider, vårda-vänskaps-förslag och andra saker-jag-måste-göra hela dagen. Blir för mycket. Bränner i magen direkt. Det är för tidigt att tro att jag kan rusa fram i livet, har inte ens hunnit få mina "verktyg" för att ta itu med den här stressen/kraven på mig själv. Pallar inte sånt tänk. Ledsen, sötisar, måste ta det lugnt.
Jag ser förmodligen ut som världens långsammaste människa men det är effekten av den inre stressen. Har så mycket saker i huvudet så jag vet inte var jag ska börja. Men kloka ord kom som vanligt ur min mun till en annan människa igår:
- Du måste känna efter Vad du vill, inte göra vad andra vill.
Det är en skitbra början. Måste svälja det rådet till mitt eget inre också.

Tur att jag kan skriva om det i alla fall. Då är jag fan inte blyg! Ler.

Dagens lista:

* Skriva ansökan
* Duscha
* Handla frulle och påsar till Mr. Suger damm, ja tack.
* Fixa tidrapporten och kvitton till imorn
* Plocka ihop
* Träffa Vargpojken, om han orkar vänta på mig
* Något att äta på
* Tanka
* Sova
mm mm.

Blä!!!!!

Det löser sig alltid... Ler blekt.

Seeya

BurningE

Dance with the Devil!

Kategori:

Nästa gång blir det jazzbyxor och linne! Shit, vad vi dansade! Inte konstigt med en sådan bra dj som Freddan!!

Var redan lagom varm i kläderna efter promenaden till Torbjörn. Solen värmde mer än jag trodde. Höll till på hans mysiga balkong nästan hela kvällen. Tack för sällskapet och den goda drinken! Hann sjunga en låt med bandet innan vi drog. Nästa gång vill jag vara med från början, tack!
Vidare på promenad mot stadens torg. Vakten trodde jag var under 22. Coolt. Fick tom. visa leg på konsum i Sveg när jag skulle köpa cigg här om dagen. Inte fan ser jag ut att vara under 18!!!! Ica Kvantum-personalen verkar också tro det. Är väl bara att gilla läget, right? Värre om det vore tvärtom liksom.

Första som händer att några ungjävlar tror att dom är på dagis. Aldrig sett människor leka på det där viset på en krog förut. Krypa runt, hoppa och skutta, jaga varann bland dansande partyfolk... Vilken svamp hade ni käkat egentligen??!! Tog fel till grillningen kanske. Ja, jag vet. Men va fan. Vill inte känna som om jag är på dagis. Dom knuffade dessutom omkull min vän så hon slog knäna rakt i backen.

En gång var jag, MsJ och Göran (V.I.F.) på en efterfest där en av killarna skrytit om hur bra han var på att sjunga och spela gitarr. Men när han öppnade munnen och tog första tonen så kan jag lova att drycken vi hade i våra munnar hamnade rätt över bordet.
- Röka! Balkongen! Nu!
Sen rusade vi ut fortare än snabbast! Ler. Skrattade så vi hade ont i magen alltså. Önskar att ni kunde få höra!
Den killen i alla fall, med sveriges sämsta röst, sa igår något i stil med:
- Jag vet vad du väntar på. Du vill ha allt. Jag är allt. Sen lade han armen om mig. Som jag bestämt tog bort. Försökte hålla mig för hånskratt... Hoppas G hörde från andra sidan!


Jag har redan allt jag kan önska mig. Tack ändå.

Två skitsnygga blonderade, bimbos vill dansa med oss! Hahaha! Med OSS! Asgarv!

Trevligt som fan var det hur som helst, hela kvällen. Jag och MsJ avslutade kvällen med att fylla på energin med grillad korv av den söta korvgubben! Skjuts hem och raka vägen in i duschen. Nice.

Nu ska jag ta och vila mig lite så jag är pigg tills min käraste kommer hem!!!! Äntligen. Vi får typ fyra timmar tillsammans sen åker jag bort. Fyra mycket värdefulla timmar. Gäller att ta vara på dom. Ler.

SesLrHörs

HappyMsE

00.00 kom min Ängel!

Kategori:

På minuten ringer Mr. Pattinson på luren och vill bli insläppt. För trött för balkongvägen. Hehe.
Stackarn! Får lov att åka så många mil, fram och tillbaka. Men det var det juh värt. Bigsmile!

"You are my life now" // Edward Cullen

Fattar nog inte att han var här på riktigt än. Vaknade och letade efter hans värme med handen. Borta! Kanske bara var en dröm, en jävligt bra dröm isf! Ler.
Inte sovit så tryggt på hela veckan!

MsE mår på ett sätt hon inte trodde fanns. Hehehe, coolt.

Idag önskar jag hit min vargflicka!! Sugen på lax och flumdans!! Ler. Den som väntar på något gott...

Jäntan ringde med roliga nyheter igår osså! Ser fram emot!!

Får se om planerna med MsJ blir av idag, beror på om jag får mina pengar!!!!

Morr!


Telen ylar. Tihi. Ses.

HappyMsE

Pirr i magen!

Kategori:

Snart, snart, snart kommer Mr. Pattinson hem till mig! ♥
Bara för några timmar. För att ge mig en spruta med energi så jag står ut några dagar till...

Planer med MsJ imorn börjar ta form... Jea, jag får väl ringa och underhålla dig på söndag! Ler.

Tack till bröderna bus i La Push som Alltid tar hand om lilla mig. Jag Måste få leka med Bea fler gånger. Dom pussarna vill man inte vara utan för länge! Ler. Hade gärna kommit och grillat om inte en viss Edward var på väg hem!!!

Tack mitt hjärta för alla stunder Du ger mig!

Tror jag har fått skrivkoma. Allt jag kan tänka på just nu är Dig!

Flera ton med kärlek på er! Har så det räcker och blir över!! Ler.

See ya.

And it burns, burns, burns... //Walk the line

Back in Borlänge!

Kategori:

Borta bra men hemma bäst! Ler.

Min närmaste sysselsättning kommer bli städning, kaffe, cigg och välja lämpliga "gå-ut-på-en-öl-kläder" Ler.

Vi såg en björn på väg hem idag! Coolt eller vad?! Visste väl att det var massa björnar i Härjedalens skogar! Ingen varg dock... Men det ylade i luren några gånger! Me like.

Typiskt att när jag kommer hem så åker Mr. Pattinson. Och när han väl kommer hem, så åker jag igen! Me do not like. At all. Buhu! Som den söta vargflicka jag är så kan jag nog roa mig på egen hand några dagar. Blink, blink! Ler. Men det blir inte alls lika kul som om han var vid min sida! Thank God for cellphones!!!

Som tanterna sa: Du borde få semester, du är ändå inte närvarande i ditt jobb, i ditt tillstånd! Big smiles.
Så kom lite pinsamma kommentarer som gjorde mig rosig om kinderna igen! Fy, tanter! Få mig generad på det där viset. Ler hjärtligt dock.

Helgen präglas av flytt, inflyttningsfest, ikea och fika. Skoj, skoj! Hoppas solen behagar att skina så jag kan få njuta av varma strålar också.

Nu till mindre roliga saker man kan göra, betala dom där jävla räkningarna! Blir väl fattig efter det. Hahaha. Hatar räkningar. Får ta och leta upp mina släktingar och ta guldet från dom! Hehehe.
Om man hade en inneboende skulle man förstås få mer pengar över... Kanske bäst att fundera på det ändå. För jag har fått nåt galet shoppingbegär!


♥Bella saknar sin Edward!!!



Kan inte skriva mer om hur mycket jag längtar, för då blir jag tokig!

Bäst att börja greja så jag är klar när chauffören kommer! MrA&MsJ! Ler.

Ha det bäst, var ni än är!

Kisses on you! E

Fruktstund

Kategori:

Efter ett uttalande om att min säng omöjligt kan vara 120 cm bred, fick vi lov att mäta. Fakta-flickan. Sagt och gjort. Den har något underligt mått på typ 114cm eller liknande! Snuvad på centimetrarna! Får man pengar tillbaka då eller? Cirka så där 3 år senare... Sneflin.

Något av det härligaste som finns är när personen som får mig att fnittra och gör mig rosig om kinderna, tittar i mina gröna och ler. Hade bestämt att ingen skulle smälta isen runt hjärtat igen. Men hallå. Vart kom han ifrån?

Tänker prägling. Flera gånger om dagen.

"So the lion fell in love with the lamb"
- What a stupied lamb.
- What a sick, masochistic lion.

Behöver jag referera till "Twilight" varje gång eller har ni fattat galoppen än? Blink, blink!!

Har hittat en novelltävling, bara att börja skriva. Slutdatumet är i slutet på Juli. Nu har jag något att sysselsätta mig med nästa vecka! Gissar på en... novell som innehåller... kärlek... kärlek... och tvister som löser sig med... kärlek? Asgarv. Ska uttnyttja sina inspirationskällor som man har i livet. Då får man det bästa resultatet. Fick juh MVG i skolan så... Stolt leende!

Ner på jorden en stund och städa! Blä! Frukost och vänta på MsJ.

Förresten, mina kära, glöm allt jag någonsin sagt att jag är. Ni vet det där 24/7 osv.... Hahaha! Berättar mer sen.

Ad acta!

Bye ForNowE

Så jävla hungrig!

Kategori:

Tänk att jag aldrig lär mig! Att jag funkar inte utan käk en hel dag. Levt på kaffe, red bull, cola, en korv och lite glass. Bara sockerkickar som gör mig ännu tröttare. Fy mig.
Men nu är potatisen på plattan. Äntligen! Min och farmors favvomat. Matjessill, ägg, potatis o gräddfil. Mums!

Flängt runt, runt hela dagen. Fixat nästan hela min lista juh. I'm good. Ler. Busat och ylat med Simon. Världens gosigaste vovve. Skrattat med Daddy! Love you.

Fredag och rött vin till boken. Mys.

Fått massa energi av fröken C! Big smile. Det var på tiden, darling. Mys, mat, sällskap inbokat nästa eller näst-nästa helg.

Samtal från jäntan. Får mig Alltid på rätt humör!

Inflyttningsfest bokad. Skoj, skoj. Parta lite med Bonussläkten. Aldrig fel.

Me like. Alot. Like I do you. The way you do me... Hehe. Ordlek.

Yyyyyylar!

Maten klar. Fett bra. Så jag blir normal igen.

Seeya

Soft-lan kisses Forever!

Friday She's in love!

Kategori:

Min härliga dag har just börjat. På det bästa viset. Ler. Med ögonen vilandes på en skepnad som klev ut ur mina drömmar.
Förresten vaknade klockan 05 och kände hur ett sådant där bubblande skratt var på väg. Ett riktigt, äkta asgarv djupt från mitt allra innersta. Det gick inte att sluta! Skrattade som en liten griskulting och gör det nu också när jag tänker på hur sjuk jag är!!! Vad ska Mr Pattinson tro? Stackarn. Han vet inte vilken tok han lär känna!
Hoppas jag inte skrämmer bort honom. Hoppas hans tålamod med mig inte tar slut alltför snabbt.
Jag drömde att jag och MsE hade övernaturliga krafter. Vi kastade varann på marken framför förbipasserande och skrämde dom som om vi ramlat ner från himlen. Fan va kul det var! Kan inte tänka på det då kommer skrattet... Min chef har redan påpekat mitt flin och fniss. Ler.

Massa ärenden på schemat idag. Hoppas jag får träffa lilla Sigge. Big smile.
Måste leka av mig litte... hihi.

Shopping med MsJ imorn! Skoj, skoj!

Ska åka och köpa svart färg till skrivaren nu. Sen slutar jag för dagen. Så fett nice!

* Fylla på luren
* Tanka
* Daddy
* Signe och Snyggmamman!
* Ringa fröken C.
* Handla mat
* Naglarna
* Boken
* Smaka på vinet
* Kolla lägenhet


Det får räcka för idag. Kommer säkert glömma hälften. Hehe.

Förhoppningsvis träffa Vargpojken nån gång under dagen/kvällen. Få min dos. Annars kanske jag börjar få abstinens.
"My brand of Heroin"  // Twilight

Måste gå.

Ha det super.

Det ska jag.

Love on you E

En dag före den bästa!

Kategori:

Imorgon är det fredag och löning! Kan det bli ännu bättre? Ler.

Snart ska vi shoppa, MsJ! Länge och hårt. Bäst jag käkar en tallrik pasta så jag orkar. Hehe.

Vart kom du ifrån? Sneflin. Höjer högra brynet. Ser ut som jag tänker buus! Thihi.

Ny TV att vänta nästa vecka. Äntligen. Tycker att om man har sönder någons ägodel så ersätter man den, ALLT, som det kostar. Sveda och värk. Men men, Är man en sån som trycker trynet i marken så är man. Hånflin. Lång svordom!!! Morrar och väser. Dissning 10.000. For real.

Go MrR. Får jag vara med nästa gång?! Handskarna på liksom. EvilSmile.

Tack för promenaden vid älven igår Mr Pattinson! Längre nästa gång, tack. Runt hela. I rätt kläder. Hehe.

Måste tyvärr, läsa ut boken nu. Vill inte att det tar slut! Hängläpp.
Men soon kommer New Moon! Med vargar och allt. Hehe.

Hem. Tvätta. Kaffe. Läsa. Vänta på mysiga samtal. Hoppas på kaffesällskap av MsJ. Ler.

Ha en underbar dag och kväll, kära ni.

Love on ya E

Virvelvindar

Kategori:

Det tacksamma leendet, från den söta mamman med sina två små barn som tog lite tid på sig att komma över övergångstället, värmde. Klart jag väntar, det tar den tid det tar. Det är ju kids! =)
Roliga historier och snälla kunder, värmer.
Mr.Pattinson värmer. Både lilla hjärtat och kalla händer. Ler.
Daddy, tha Spy, värmer.
Presenter från mamma, värmer.
Gröt värmer också märkte jag nu! Hehe. Jag och Gunde. Vi gillar gröt vi! Busflin.

Skin, skin på kom-ihåg-tavlan, värmer. Tack Mr. Pattinson... Ler blygt.
Säger bara Lys, Lys! Busflin.

Förhör av damerna på jobbet. Kunde liksom inte undvika det. Tjuvlyssnade på mitt samtal. Blir så lätt rosig om kinderna när det blir jobbiga lägen... Hehe.
Har aldrig gjort så många slarvfel av sektionsbyte någonsin! Vettfan vad jag har pysslat med på jobbet idag.
- Du ska sova på nätterna, fröken. Fnitter, fnitter.

Måste vila nu. Innan jag blir övertrött. Läsa lite i boken. Duscha. Hänga.

SesLrHörs

Puss&Kram E

Mellansnack

Kategori:

Det gick inte att sova i natt! Så ville man inte lägga på luren heller... så man får skylla sig själv.
Man=jag.

Vakande som tur var, 04.30. Stängt av alarmet i sömnen. Farligt värre! Duktigt kicka som har en inbyggd sov- och ätklocka. Ler.
Otäckt med vattenmängder i spåren på vägen när det går i 130. Nej, det var inte jag som körde. Ett sånt där äckligt rådjur hade tagit sig genom stängslet och orsakade problem på vägen. Säger juh att dom bara skuttar runt och inte vet vad dom håller på med! Så dom där svarta, tomma ögonen. Nej, är inte en av dom som tycker att rådjur är söta. Mest trafikfara i mina ögon.
Polisen hade bestämt sig för att ha kontroll.
Dryg morgon.

Men fortfarande ett leende på läpparna. Får söka hjälp snart! Asgarv.

Förhör på jobbet med D. Han läser av mig som om han inte hade ett dugg med dyslexi! Ler.

Trevliga och gulliga sms och samtal räddar mig från tristess och stress på arbetet. Thank you, qutie! Bigsmile.

Bilsova! Skööönt. Tack för musiken, D! Vill osså ha en sån där liten spelgrej att leka med i bilen!

Duscha. Mat. Kolla Bella. Kaffesällskap?

Så måste rappa på lite nu. Hehehe.

Tänker Prägling.

SeeyaE

Livets ljusa sidor

Kategori:

Så lätt det kan vara att må bra. Det är bara att tillåta sig. Inte oroa sig. Vara modig. Inte fundera på saker och ting utan leva i nuet. Tänka att det ordnar sig. Inte nöja sig med mindre. Bara det man känner är det bästa, är bra nog. Ler.

Efter regn kommer solsken.

Ja. Idag lyste då solen över mig hela dagen. Ler. Inte ett moln på himlen. Hur var det för er? Ler.

Ingen idé att försöka sluta le. Allt mindre kul blir så mycket lättare med ett leende på läpparna.

Fin fullmåne det var igår förresten. Blir rörd i själen av det bilden.

Måste sova nu. Men är inte ett dugg trött. Ska upp 04.00 som vanligt! Usch! Ödet, när ska mitt nya jobb komma i min väg? Så trött på resor, hotell och 12-13timmarsdagar så jag kräks!
Är väl bara att ta fram mitt supertålamod och vänta.

Ska inte hoppas för mycket nu. Men jag kanske får gäster om några veckor. Tihih!!!! Fuck it, jag hoppas som faaan! Bigsmile!
Funkar det så funkar det. Annars blir det la en annan gång!

Det var väl allt för idag.

Tack igen för maten och sällskapet! Hoppas det inte dröjer alltför länge till nästa gång. Om jag som sagt, får den äran. Ler blygsamt.

Cigg. Borsta tänderna. Sängen.

Massor med kramar! E

Autumn leaves

Kategori:


The falling leaves drift by my window
The falling leaves of red and gold
I see your lips, the summer kisses
The sunburned hands I used to hold

Since you went away the days grow long
And soon I'll hear old winter's song
But I miss you most of all, my darling
When autumn leaves start to fall

Since you went away the days grow long
And soon I'll hear old winter's song
But I miss you most of all, my darling
When autumn leaves start to fall

I miss you most of all, my darling
When autumn leaves start to fall

//Eva Cassidy




Pusselbitar

Kategori:

En klok tjej förklarade att pusslet jag försöker få ihop utan att ha lyckats hittills kommer att bli helt. Men jag kanske måste tömma dammsugspåsen, byta plats på bitarna eller helt enkelt leta på annat håll för att hitta den sista avgörande biten.

Ja. Hon har rätt som alltid. Har smält den tanken nu. Förstått och svalt ner till hjärtetrakten.

Kärlek är som ett pussel. På cirka 10.000 bitar. Det tar ett bra jävla tag innan man ens är i närheten av målet. För att komma dit måste man testa sig fram och hitta lösningar. Testa vad som passar vad. Inte försöka pressa dit en bit bara för att man vill att det ska vara rätt. För att det ska bli klart så snabbt som möjligt.
Varför har jag inte fått den här informationen tidigare, kära du? Vad tid och tårar jag hade sparat! Skrattar hjärtligt. Bättre sent än aldrig, right?



Tack för i kväll, sötnosar! Underbart att vara med underbart folk.
Sry för mitt halvlåga humör men blir så sjukt trött av pissallergin. Så nån öl på det, som sagt, rena sömnmedlet.



Städa, kaffebesök, promenad, mata katt och kaffebesöka på morgondagens punkter. Kan väl inte bli bättre? Ler.

Nu - Sängen!!!!!!!

Fullmåne och vargar kommer prägla mina drömmar.

GoNattSverige

Bara för en dag

Kategori:

I natt kan jag lova att Edward (?) vakade över mig tills jag somnade! Hehe. Inga drömmar alls enbart lång, skön och välbehövlig sömn! Tack för det, ängel/änglar!
Låg på nästan samma sätt när jag vaknade som när jag somnade. Det händer juh ungefär 1 gång om året.
Har dessutom vaknat på den bästa sidan! Kan det ha att göra med att jag fått en chans att visa vad jag går för med en Ultra-saknad-efterlängtad flickvän/vänflicka?! Yes, mam! Den här gången tar jag mig i kragen kan jag lova!!!

Inte ens det sista samtalet i natt kan få mig ner mitt leende. Bara för stunden. Lägg ner! Blanda inte in mig i era testosteronlekar!!!
"Look-at-me-I'm-the-Man-I-can-fight-you-all"
Tror inte det va. Ingen av er är odödliga längre, som man tror i tonåren! Väx upp, assh. Jag är inte din vän, inte din förmedlare, ingenting! Du sumpade det för sista gången, senaste gången. Hur många chanser tror du att du får???

I'm fucking totally free again! Glädjedans för det! Av med eventuella problem! Fan, va härligt!
Låt mig bara tillägga att om man är intresserad av en tjej är det FETsmart att låta henne lyssna när du raggar upp andra! Ojojoj, som X brukar säga och skaka på huvudet när han blir matt. Konsekvensen klarar du av att räkna ut själv va? Eller måste jag bokstavera det också? Hånskratt.

Vad ska man hitta på ikväll då? Är sugen på lite bus faktiskt. Skaka rumpa. Med det gör ja bäst med MsJea. Eller hur, babe? Hehe. Och hon jobbar.
Helst skulle jag vilja ta bilen och bara köra långt, långt bort. Kanske får hälsa på Nallebjörn i U-sala om jag ber riktigt snällt! Ler.
Eller ja, helst av ALLT skulle jag vilja tillbringa en evighet hos någon inte så långt bort härifrån med blicken vilandes på månen och vargarna...
Bli inte arg nu. Är bara ärlig, hjärtat. (Försöker heala hjärtat och se hur bra jag lyckas) FnissFniss. Orkar inte kämpa i motvind hela tiden. Behöver dig i sinnet idag, det bara är så. En dags semester från det här kriget med mitt inre kan jag väl få?
Den tanken blir juh ändå inte sann. Är väl medveten om det så låt mig få vara mig själv, fri, just idag.
Det får väl bli nåt annat skoj istället.

Ska skriva på boken nu.

SesLrHörs

Take care.






My hand searches for your hand
in a dark room
I ca'nt find you
Are you looking for me to?

Can I feel anymore?
Lie to me I'm fading
I can't drop you
Are you looking for me?

ord är överflödiga

Kategori:

Faaaan! Sanndröm igen.
Kan inte sluta skaka.
Morrar och blottar tänder. Yes boss.

Easy come Easy go. Tydligen!
Slut på det roliga då.
Det lilla roliga jag hade.

HaEttBraLiv

Vad göra?

Kategori:

Knatat runt på Kupolen med jäntan hela dagen! Trodde aldrig vi skulle komma därifrån... Hehe, den tjejen kan ögonshoppa!!
Mitt breda, svarta bälte visade sig finnas på Indiska! Finally! Sååå glad jag blev!
Tog en kaffe och vilade benen lite. Träffade MrM. Lika trevligt som alltid.
På Ica Maxi fick vi dampanfall! ASgarv! Vad alla glor? Är det så uppseendeväckande med två brudar som skrattar och flummar runt? Trodde det var 2009 nu.
Hem till jäntans kära mor på gottaste kaffet!
Tack för idag, damer! Ler.


Hände nåt skumt idag. Ett kort, som jag är 100 på att jag raderade när jag fick det, dök upp i min lur igen!!
WTF?
Måste det just vara DEN personen på bilden liksom. Ja, naturligtvis.
Det är för i h-e över nu ändå så...
Vad är väl en bal på slottet, right? Finns fler slott i världen....


Bella sover hos Edward... Boring. Alice är uttråkad.


"Det liknar ingen jakt du någonsin varit med om tidigare"

Ska DU jaga MIG? Hånskratt. Kommer Aldrig hända, vännen. Du vann. Men förlorade mig.


Så där, av med litte yrsliga, snurrande, tankar igen då. Bigsmile.

Ha en trevlig kväll, vart du än är...

En helt vanlig morgon

Kategori:

Drömde så konstigt nu igen.

Åkte till Gustafs i mina nya skor. Till det där stället vi sladdade med bilarna. På natten var det för det var riktigt mörkt. Såg att det satt en kille där som inte såg ut att må bra. Han liksom vred sig som om han hade ont. Jag klev ur och gick fram till honom. Han tog av sig huvan och hade ett vargansikte! Stirrade på mig med gula ögon, blottade tänderna och morrade!
WTF!
Åkte till miniA och skulle få han att hjälpa mig. Men hörde MsL's röst, som jag bara inte klarar av, i huset så jag vände och åkte.
Sen vaknade jag och var smått svettig och rädd.
Hospitalet nästa? Ler blekt.


Nu har jag sovit på saken, jägarn, och kommit fram till att man visst kan vara för snäll. Tro mig, den här beskrivningen passar inte in på dig. Du kan vara lugn. Ler.
Det finns en dam på mitt jobb som är för "snäll", hon blir en martyr, ett våp i mina ögon. Hon sätter Alltid Alla andra i första hand.
Ex.
Vi käkar alltid frukost klockan 09. Om någon i gruppen inte befinner sig där när hon har satt sig vid bordet så säger hon med en röst som låter helt förstörd.
- Men gud, var är X då? Ska inte X ha nån fika? Ska jag kanske gå ut och hjälpa X?
- X har en klocka. X är vuxen. X får väl för fan fika när det passar X.
Alltså det låter som hon håller på att krevera, att det är så hemskt synd om personen som inte fått nån frukost än. Fattas det en stol så ÄR hon hellre någons stol än att låta någon fixa sin egen sittplats.

Har hon gjort nåt misstag i arbetet så ber hon om Ursäkt med hundögon. Ska förklara sig som om hon är anklagad i rätten!

Frågar man hur hon ställer sig till.. ja, vad fan som helst, så är hon tyst eller mumlar och väntar tills någon annan svarar, sen håller hon med bara.

Hon fick inte åka hem och vila här om dagen för hennes man skulle ju ha mat...??? FFS, det är inte 1950 nu. Vila om du är trött och karln är vuxen, han kan för fan fixa sin egen mat!!! Sen fick hon inte äta det hon tyckte om heller, för den maten passade inte hennes man!!! BUHU! Ät den själv, så kan han äta det han vill!!!!

Att ständigt, 24/7, offra sig för andra, fjäska, slicka röv! (ursäkta språket) blir jag fan äcklad av. Varför tycker hon inte att hon är värd någonting själv? Varför måste alla andra ha det bra men hur hon har det, det spelar visst ingen roll? Snacka om att slå på sig själv!
Det lyser om henne hur slut hon är, själsligt och kroppsligt, att alltid anpassa sig och ge upp sitt liv.
Vissa kanske gillar att ha sånna människor i sin närhet, som inte har en egen vilja, åsikt eller eget värde. Men inte jag. Finns med all säkerhet personer som utnyttjar dessa svaga offer. De är fan snäppet värre, Utnyttjarna.

Tro mig, vi försöker få henne att sätta värde på sig själv Varje jävla dag. Men ekvationen är simpel -Du kan aldrig ändra på en människa. Den måste vilja ändra sig själv, när tiden är rätt.

Detta, kära du, är att vara för "snäll".


Nu är det lite ärenden näst på dagens punkter.

Ikväll blir det "Så ska det låta" och myskläder.

PussPuss (ASgarv)

Litte lessen i ögonen

Kategori:

Väntar... Väntar... och gissa vad? Väntar.

Verkar som tiden inte räcker till?

Finns inget jag kan göra åt det.

Eller vet inte om väntar är rätta ordet. Längtar? Saknar?

Jepp, tycker lite synd om. Bara lugn, det är övergående. Ler blekt.

Kaffe. Röka.


Så länge har jag aldrig varit i en spelbutik i hela mitt liv! 45 minuter! Skulle bara hämta ut mina skor. Men avläsaren Vägrade läsa av just mitt paket... MrM kom in, han fick sitt paket på en gång. Även de andra kunderna. Men mitt, det dröjde sig kvar. Killen bakom kassan blev smått ilsken när det inte gick som han, och jag ville! Hehe. Påminde om en ung Persbrandt.
Lät som något gick sönder där bakom disken... Ler.
Till slut var han så upprörd så han tänkte följa med ut och ta en cigg. Upptaget på terminalen!
- Hur kan det vara upptaget på en terminal?!?
Förresten killen, det var Inte din första dag där. Har sett dig förut. Men det vet juh inte hon i luren förstås... Hehe.
Han fixade biffen till sist. Jag åkte hem och satte på mig skorna. Har dom på än. Ler. Bra köp!


Varför kan jag inte se på honom? Hur länge ska det vara så här? Om jag kunde bestämma skulle jag inte bli sån här...
Om jag bara inte föll. Hårdare än hårdast för hans ord! Allt skulle varit helt annorlunda nu! Bra eller inte bra? Inte fan vet jag...
Du hade rätt. Om det känns bättre så? X såg mig rätt in i djupet av mina ögon och ljög. Igen.
Varför, varför, varför ville han stampa lite extra på mig? Varför bestämde han sig för att fucka med mitt hjärta?
Vet du, X, att en gång så trodde jag faktiskt att det var magi. Jag böt ögonfärg till blå och trodde att du någonstans där inne skulle kunna älska mig.
Jag antar att jag hade fel.
Kraftigt.
Fuck it!


Ombyte av klänning till jazzbyxor, huvtröja och gympaskor. I med hörlurarna (som alltid jävlas och ramlar ur så jag flippar) och ut på promenad. Rensa.
Sen vill jag ha ett glas vin. Till min bok. Utan böcker är jag aldrig ensam.

Hur skulle jag kunna lämna bagaget om jag inte skrev?
Få inga konstiga tankar nu. Det här är min terapi. Punkt.

Hej så länge!

Hjältar och banditer

Kategori:

Natalie Forsberg, 18, Du Är en hjälte i mina ögon! Blev varm i hjärtat när jag läste om ditt mod att gå in i ett brinnande hus och rädda din "extramorfar"! Väldigt varm. All respekt till dig, tjejen. Du är en inspiration för oss på den goda sidan! Ler.

Vilka var det som försökte köra nedför Nybrobacken?! Klyftigt tänkt, hörrni. Undrar hur kul det var när bilen inte kom så långt ner liksom! Suck. Måste vara någon från en liten, liten by. Dissning 3000. Kom igen då! Har faktiskt glimten i ögat, vettni. Ler.

Tänkte gå på bio. Vill se "Män som hatar kvinnor" men ser aldrig en film utan att läsa boken först. Så det får väl bli "Fast and Furious". Fast vill förstås se "Wolverine". Biosällskapet får välja, slipper jag fundera. Ler.

Mina skor har kommit! Tyvärr var ett par redan slut men det gör inget för det finns massa andra skor jag vill shoppa istället! Ler. Men det där breda bältet jag letar efter, det finns inte verkar det som. Någon som vet var man kan hitta ett sånt? Ett snyggt, svart. Minst 10cm brett vill jag ha. Markerad midja, det är sexigt tycker jag.

Ros till mannen, den enda i en klunga på tio personer, som var gentleman nog att öppna dörren åt mig! Skäms på dom andra karlarna! En tjej som kommer bärandes på massa tunga väskor utan en hand ledig! Men han, han var snäll han. Stilig också. Hahaha!

Jag vill låna en bebis! Barnvaktsbehov? Längesen jag myste med en liten en. Bella är juh inte så liten så det är inte samma sak! Ler. Vi leker Twilight istället. Eller ja, New Moon har vi kommit in på mer nu. Väntar på premiären som faaan! Go Jake!
"I kissed a wolf and I liked it.
Hope my Edward don't mind it"
Har fått den där låten på hjärnan! Hehehe.
Försökte lära mig "Need" idag i bilen också. Så vacker. Börjar bara böla så det funkar inte! Tänk om jag någonsin skulle få lov att sjunga live. Mardröm. Bryta ihop på scenen. Men iofs, när min Beyonce grät när hon sjöng "Flaws and all" och det gjorde henne bara ännu vackrare!

Saker att göra:

* Få nätet att komma igång, snott en nätverkskabel på jobbet. Needå. Lånat bara.
* Kaffe me jäntan, pussa Bo ♥
* tanka bilen
* Kanske kaffe me Mr.S
* Mata/Vakta Bella ♥
* Se det allra första avsnittet av Vänner.
* Kolla tvättid
* Duscha

Nu är det dags att göra nytta!
Ad Acta -Till handlingarna!

Kisses

Hrm hrm

Kategori:

Pissallergi tlll att sätta sig på lungor/luftvägar!!

Från och med nu har jag förvandlats till Alice istället. Tihi! Jasper, where are you? Hehe.

Tror att Någon som inte skulle ta åt sig, gjorde just det... Menade inte dig, Sweetie! Kan Alltid planera om schemat för dig och längtar efter att få se dig. Herregud. Ler. Så fel det kan bli.
 
Ville bara klargöra det.

GonattSverige!

Nallebjörn! <3

Kategori:

Fan va kul! Hittade min gamla energikick igår! Min egen spruta med bus och glädje rätt in i hjärtat! På ett bra sätt alltså. Så fick jag mail från honom idag! Ibland ler solen i Bellas annars så regniga värld. Ler. Stort.
Har så många frågor!
Bor han kvar i Uppsala?
Har han skaffat hus?
Fru?
Jobb?
Men framförallt hur mår han?
Hoppas han inte kvävs av mina frågetecken. Har dock ett minne av hans tålamod med mitt inre barn. Ler. Stort. En sån där nallebjörn man bara vill krypa upp i famnen på så tar han bort allt ont!
Jag vet, är en storebrors/Faders/Vampyrs/Varulvssökare. Men det är så skönt att få vara absolut trygg hos någon då och då. Ingen är alltid stark. Ingen är stark ensam för jämnan. Ingen var i det fallet, tada, Jag. Hehe.

Idag kom jag på att jag tar tillbaka mitt rop efter en inneboende. Skulle fan bli sinnessjuk av att aldrig få vara ensam!! Det visste jag egentligen redan men hade väl hjärnsläpp eller nåt. Eller så har dom senaste dagarna fått mig tillbaka ner på jorden. Jag behöver en sådan person i livet. En boja, ett ankare som håller kvar mig när jag börjar sväva iväg. Är som en jävla heliumballong vissa dagar alltså! Haha. Fast det där med en klippa lät iofs bättre, då jag är vågen. Som behöver stoppas. Hellre en våg än en heliumballong! Asgarv.

Verkar inte som jag får träffa min kaffekompis idag heller. Ledsen i ögat. Men är man upptagen så är man. Det kommer fler dagar. Förhoppningsvis. Sneflin.

Får jag också gå på fest med massa sjömän? Nee, förresten, jag vill gå på den där balen som SgtS pratade om förut. På det där stället med massa tavlor på män med makt och maktmissbruk i blicken. Det där stora huset i Falun. Men gud, jag kommer inte ihåg vad det heter! Jag var juh där på julfest med Banverket förut. Det har funnits massor, Massor med män i militärkläder där! Dergel... Nej, mitt minne har lagt ner. Brevid sjukhuset iaf.
Tänk vilken dröm att gå på den balen. Iklädd en mörkblå klänning i satin. Åka i min Vanquish dit.... Då är risken fetstor att jag aldrig kliver ur! Busflin. Tar bilen och drar istället. Till varmare breddgrader. Ljumma briser och en iskall Cola på en vit strand. Utsikt över ett blågrönt hav....

Fantasin är på topp! Eller vad säger ni?

Inget fel på mina dagdrömmar minsann! Ler.

Det handlar om att rikta blicken mot ljusa tankar, mot det som gör en glad, för att bli lycklig.

Kan jag få en hård kram? Skulle uppskatta det mer än du någonsin får veta.

Röka. Kaffe. Vänta...

Love you. E

Saknaden är för stor

Kategori:

Jag vet inte vad jag ska ta mig till!
Mina ögon söker efter dig, överallt
Hela min kropp värker efter dig, varje dag
Jag kan Höra din röst i mitt sinne

Mina fingertoppar känner din hud
om jag sluter ögonen
Den varmaste andedräkten av alla
över min hals, mitt bröst, min mage

Jag lever inte längre
inte utan dig, min orsak till att andas
Mitt hjärta har blivit som ditt
Du är inte här

I kissed a wolf..

Kategori:



This was always the way i planned
Yes, my intention
Jake looked so brave, a bold, hot man
Lost what little bit of discretion
It's not what I'm used to
Fire instead of ice
Got this crush all on you
Ever since New Moon

I kissed a wolf an i liked it
The taste of his heated wolf lips
I kissed a wolf just to try it
I hope my Edward don't mind it
It felt so wrong
It felt so right
So much better than Edward in Twilight
I kissed a wolf and i liked it
I liked it

No, unlike Ed, I love your smell
Hot, earth matter
You're great, compared to Mike Newton
Hes's only got human nature,
It's not what goord girls do
Not when they are engaged
Oh, I just cannont choose
'Cus this is Eclipse

Those wolves, they're great, all of the pack
Hot skin ripped bod, best from the back
Paul, Quil, Embry, and Jacob Black
Too good to deny it
Ain't no big deal, Edward ain't here

Vänta lite nu...

Kategori:

MrBig spelade en låt som han förknippade sina föräldrar med. Dansade med Carrie och Öppnade sig några minuter. Han krossade drömmen med att berätta att han ska flytta till Napa.
Carrie berättade detta för sina vänner.
- Men jag trodde.... säger Charlotte.
- Vad?
Hon vill inte riktigt svara men säger till slut att hon alltid trott att det skulle bli Big och Carrie.
Så jag säger som Carrie.
Om ödet har bestämt något åt mig, är det möjligt att jag ändå kan ta fel väg? Kommer det bli som det är menat även om jag skulle göra något misstag och ta fel väg? Hur vet man vad som är rätt eller fel? Är det misstagen som formar oss, som gör oss till dom vi är?
Big lämnade biljetter till Carrie så att hon kunde ta flyget om dom skulle ses igen.

Där mina vänner har vi skillnaden!

Som den tokgråtmilda jänta jag är... så grät jag en flod och somnade. För att vakna till två mycket trevliga sms. Ett från Bella och ett från Edward. Nöjt flin.

FYI, jag är inget kex! Inte en sötnos eller något annat sliskigt smeknamn. Vill inte ha några som helst pussar från någon jag inte känner ens via sms! Jag är en mycket upptagen tjej. På många sätt och vis. Får fan börja hänvisa hit liksom. Läs från början.
27 år och har ingen tid att slösa bort på lekar. Läkande hjärta och inte ens en liten bit till övers. Förutom till alla små underbara barn här i världen!
Låter säkert bisarrt men så är det. Livrädd för så kallad kärlek. Som jag hittills inte vet ett skit om. Typ. Jag har ett Mycket, Mycket tjockt skal och släpper inte in någon mer på lång, lång tid!
Det finns säkert miljoner tjejer där ute som skulle bli ultralyckliga om dom fick den här uppmärksamheten istället. Så...

Puh, då så. Kan vi gå vidare nu. Passera gå.

Nämän, nu när jag ändå hade MsC på tråden så glömde jag berätta om MrT! Attans. Ska la in på kupolen på fredag så får ta det då.

Har beställt två söta par skor! Kom Nu! Satt och letade som en idiot efter min Love kills slowly på nätet igår. Den lilla flaskan som jag beställde sist. Men kommer fan inte ihåg vilken sida som hade den! Ser ni den så måste ni hojta till! Vill inte vara utan den länge till!
Ska underhålla mig med att shoppa kläder ikväll. Eller ja, nu. Förnya mig och garderoben lite. Alltid lika älskat! Bigsmile!
Leta bikini, det ska jag och MsJ göra någon dag. Har en vision av vad jag vill ha. Frågan är om den finnes på riktigt! Hehe.

ByeByeForNowE

Maxmål utan lök.

Kategori:

Eftersom D kom till jobbet fast han var ledig... (Yrsel. Hehe) så slutade jag runt halv tolv. Tänk om alla måndagar var så lyxiga. Slängde mig på mage i sängen det första jag gjorde när jag kom hem och sov tills Bella slutade skolan. Sen dess har jag vaktat henne och ska göra det en vecka framöver.

Fattar inte hur stor inverkan den här jävla pollen har på kroppen! Helt slut blir man när all energi går åt! Därav all sömn. Lika bra att göra som den vill. Kroppen alltså. Vill den sova så gör jag väl det då.

Ärenden var näst på schemat och innan vi var klara med allt var klockan runt sex. Tack damen på Ok/Masergatan för hjälpen. En blomma åt dig. Orka laga mat efter allt krångel. Nej. Maxburgare. Mums.

Även idag träffade vi people from the past.
Smal han har blitt, MrT. Men de busiga ögonen var dock kvar. Trots åldersnojjan. Busflin. Ge pojken en kram från mig!

Den ultrasöta bebisen på banken förgyllde dagen. Förtrollad av de stora, bruna ögonen, leendet och hennes prat. Vet inte riktigt vad hon menade men men... Hon blir sångare, lätt. Ler.

Wow, förvånad över mina känslor igen. Saknar dig.

Ser fram emot Twilight-mys med gulligt sällskap och godis!

Har inte mycket mer på hjärtat än att jag ska fortsätta vakta, With my life, sweetie.

BigKramE

Need- Hana Pestle- New Moon

Kategori:



I'm not quite sure how to breathe
without you here
i'm not quite sure if I'm ready to say goodbye
to all we were

be with me
stay with me
just for now
let the time decide when i won't need you

my hand searches for your hand
in a dark room
i can't find you
help me
are you looking for me

can i feel any more
lie to me, i'm fading
i can't drop you
tell me i don't need you

my hand searches for your hand
in a dark room
i can't find you
help me
are you looking for me

etch this into my brain for me
tell me how its supposed to be
where everything will go
and how i'll be without you by my side

my hand searches for your hand
in a dark room
i can't find you
help me
are you looking for me

Fåordig

Kategori:

"jag älskar dig"

betyder såååååå mycket i min värld

inget man leker med

inte i min värld

inte med mitt läkande hjärta

vakta tungan, pojk.