I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

Valborg

Kategori:

"Friheten du ger mig ger världen mer ljus"

"Jag är själens krigare med kärlek som vapen"

Lyssnade på Dileva på väg hem från Nyhammar. Kände lyckan. Den var där. Lika skör som en såpbubbla. Men jag kände den! Lyckorus. Me like. Alot.

Önskade mig ner i rinken när Sverige spelade igår. Mina peppningar verkade funka.
"Tänk energi" Sluta spela som några slöa jävla getingar som nyss vaknat ur vinterdvalan!
"Så ja, gör så där en gång till, nu!" Duktiga killar, gjorde två mål på raken.
MrA's arbetskompis brukar få ungarna att gråta för han blir het på gröten när det inte går bra. Jag förstod den känslan igår kan jag säga.
Tack MsJ med pojkvän för sällskapet under matchen. Igen? Ler. Nästa gång tar jag med mig lakrits! Ler.
Det gick juh bra. Jävligt bra. Vi vann! Så fick vi sjunga vår vackra landssång också. Det var väl bra. "Go Pippi-arna!"

Ut på runda med mor strax. Göra staden osäker. Måste väl hålla handen. Haha! Jag är hennes Edward. Fast inte på det kärleksfulla sättet, you know what I mean.

Drömde underbara drömmar om äventyr och superkrafter inatt. Skoj, för de senaste nätterna har det varit mardrömmar på schemat. Tycker jag inte om siddu. Stark och vacker var jag. I drömmen alltså.
Jacob, får jag följa med på en tur i din (Edwards) Aston Martin V12 Vanquish? Pleaz??!! Visst är Eddie snäll som lånar ut sina leksaker..? Hehehe. Pulsen ökar bara vid tanken liksom... Dregel. Det är Edward's "special occasion" car. Han tar Bella på bal i den till exempel. Ni måste kolla upp den. Nu!

Jag vill ha just en sån "särskilda tillfällen" bil!!!

Ner på jorden igen. Jobba klart. Så jag kan dra hem nångång.

Ses vid elden.

WetKissesE

Syrebrist

Kategori:

Efter ett fasligt slussandes mellan olika sjukhus osv. fick jag äntligen min medicin. Nu kan jag börja andas igen. Puh! Jobbigt som fan att vakna på nätterna och inte kunna ta ett andetag liksom! Man får inte drabbas av panik heller för då blir det ännu värre, då hyperventilerar jag! Det är Då jag saknar någon vid min sida. Typ "Edward" som kan vara där för mig. Sneflin.

"tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig"

Kände för en liten åktur igår kväll. Visste att jag skulle se någon speciell. Måste lita på mina förhandsvisningar mer! Över ett fartgupp ser jag klart och tydligt en bil jag känner igen alltför väl. Nummerplåten stämde. Människan stämde. Eller ja, människorna rättare sagt. Sorgen sköt mig genom hjärtat som en pil från Robins båge. Adrenalin 3000. Blöta ögon. Röka.

Edward spelar Bellas lullaby på piano. På riktigt. Just like you did.

Hjälp, jäntan! Ännu en reaktion jag inte var beredd på!
- Det är helt naturligt. Gråt, sörj och gå vidare.
Ja de är klart. Har juh inte sett det där ansiktet sen... Det har inte gått såå lång tid än. Mitt sargade hjärta läker i ultrarapid. Men det läker. Det är väl huvudsaken? Får bara acceptera att dom snott en bit var av mitt hjärta just nu. Den som får hela, det blir han som är menad åt mig. Och jag åt han så klart! Ler. Prägling...

Det växer också, det lilla röda. För helt andra människor. Som jag inte kunnat förutspå för allt i universum! Jag gillar det. So far So good.

Morgondagen är fullspäckad. Som vanligt. Nyhammar, (sällskap?) kontoret, stadens torg, hem, mor... Sen visar det sig. Om jag inte hoppas, då blir jag inte heller besviken. Lättare sagt än gjort. Ja, ja. Lite hoppas jag väl då... Busflin.

Ses lr hörs.

HaDetBraE

Just another magic monday

Kategori:

Shit pommesfrittes! Läste massor igår igen. Jag lovar, jäntor, jag grät så ögonen var svullna imorse. Vilken vänding! Bella... Edward... Jacob! Läs fortare!!! Busflin.

Det doftar honom här. På kontoret. Underligt. Han kanske bara sände en tanke eller så. Tror väl ändå inte att lukten satt sig i mina kläder. Ler. Gott och trevligt med påminnelse om vattenkrig och hur orättvist det är när jag är svagast, blir fasthållen och kittlad! Asgarv.
Ska boka min trädgårdsmästare till att styla min balkong. Så det blir ännu skönare att sitta där och hänga till sommargungmusik! Ler.

Idag var det en man som började prata vampyrer och vargar med mig! Hur kunde han veta? Han fortsatte att gå in på djupet om mina drömmar och allt det där. Men jag pratar inte gärna om sånt när det sitter "stängda" människor runt om. Dom förstår inte. Jag har ingen lust att bevisa något liksom. Antingen så vet  man "saker" eller inte.
Det var hur som helst befriande att få det där samtalet. Gav mig bara mer styrka. Så... tack för det, stranger! Varmt leende.
Sista April på torsdag då. Häxan vill mysa framför elden. Älskar elden. Blir alltid lika hypnotiserad av lågorna och värmen. Skönt på nåt vis.
"Fire walk with me"

Så massa lediga dagar igen. Fan va nice. Jobbet är inte alls lika ångestframkallande när man är ledig då och då.

Redo för nya bus och äventyr, vänner! Give it to me, babes. Vad vore vi utan varandra?

"Vi svängde ut på den mörka landsvägen. Motorns mörka mullrande när Edward tryckte gasen i botten överröstades av ett annat ljud. Vi satt båda tysta. Men om jag hörde det så måste Edward ha hört det ännu bättre. 
Ögonen tårfylldes men jag försökte dölja det, för att inte såra honom.
Långt där inne i skogen hördes ett plågat, hjärtskärande ylande som långsamt ebbades ut och försvann."

Jag
kan bli din alfahona, Jacob! Du kan väl präglas för mig! Så skiter vi Edward och Bella! Vi kan vara ute och springa i skogarna hur mycket du vill! Jag älskar det också! Hahahaha!

Hmm, dom berättade just på radion om "En ungvarg med omoget beteende"... som setts i Nås i helgen. Allmänheten är varnad.

Ursäkta, fick lov att kravla mig upp på stolen. Ramlade av för att jag skrattade så jag grät och grät så jag skrattade. Asgarv! Lär ta en rök nu innan chefen ringer Säter. ASGARV!

Shit, vi hörs! Hahahaha!

Mad as hell

Kategori:

Jag är en tickande bomb. Gröna är numer kolsvarta. Ska spy ur mig lite galla och lätta på trycket.
Kan ni inte bara dra till Finland lr nåt. Hånskratt. Hur fan skulle jag veta att du brydde dig? Det är inte så att du har sagt nåt direkt!!

MrA, jag har nu funderat klart. Vill vara med i din plan. Busflin. En solig sommardag på ett högt hus!

Fan är så jävla störd på irriterande info, sms och omogna handlingar så jag spyr.

Hoppas verkligen du mår bra nu, assh.

HaEttbraLiv

Dr Dre and my day

Kategori:

Sa jag inte att man skulle passa sig idag kanske... Ler. På stadens torg kan allt hända.
D dyker upp mitt i det enligt mig kyliga, artiga samtalet. Nåt är skumt. Det kan jag nästan lova.
- Visst blev jag fin i håret? Blink blink.
- Det blev annorlunda.
Karlar!


Det blev inte så blont som vi hade tänkt. En gång till för att slippa allt mörkt. Förstår att brunettvärlden vill ha kvar en rolig blondin längre... asgarv.

En gång till innan midsomar så fixar vi biffen. Ler. Fröken A hon är duktig hon!


Misommar, by the way... Då har jag en date. Minns du vad du sa? Sneflin.


Drömde om ett ex igen. Sluta spöka med mitt sinne! Vill inte ha nåt med det förflutna att göra! Ond var han dessutom. Men jäntan räddade mig. Som alltid! Ler. Love you, babe.


Kom ut och shotta med mig nu då, Mr.Littlewolf! Busflin. Behöver en rejäl urladdning. Mohahahha! Ne, inte på det viset, din tok. Har redan fantasiförhållanden med två killar. Fullt upp. Fantasiförhållanden är lätt det bästa. Man styr allt. Hehehe. Ingen som klagar, är grinig eller försvinner. Det är perfekt!

Behöver en inneboende har jag kommit på. Sugen? Matlagning är ett krav. Samt ordning och reda. Du ska följa mina lagar och order. Asgarv.

Övade på Baseball med en svart skidmask på mig idag. Det var skoj. Egentligen hade jag den på mig för att våga gå ut på MsCarolyns balkong bland alla getingar. Kände mig hård. Gillar sånna där saker... Hehehe.

Dags att vara chaufför sen hem och knäppa en bärs. Bowling och berusning står på schemat idag. Öppen för alla förslag!!!

WannaPlay?E

Ledig!!

Kategori:

Ja visst! Nu börjar tre härliga fria dagar! Det ska jag inviga med att ta en promenad till jäntan när jag har duschat och käkat och så.
Myste med Simon allt vad allergin tillät. Fick lite väl många pussar. Ler. Förstår väl det eftersom han fick massa godis och gjorde trix!
Gubben skiner som den sol som han är! Härligt det är när bilen är tvättad, städad och hjulbytt. Tack för tipset om det superbraiga schampot och de, D. Funkade kanon!

- Vad har du gjort med Sven, Elenor? Han blir alldeles tossig när du är här!
- Har den inverkan på folk som heter Sven? Sneflin.

Stod i det där frysrummet... jag vet inte hur länge innan jag hade inventerat klart. Då kommer Sven igen..
- Förstår att den hetaste får ta frysen...
Så garvade han sitt hesa gubbskratt.
Trevligt. Att bli uppskattad av gamla män som heter Sven. Asgarv. Det var juh kul att rimma på det namnet! Big smile.

Är på tokhumör. Ifall ni undrar.

Läste några kaptiel till igår.
Wow!
Jacob erkände sina känslor för Bella! Änteligen!!
Gissa om Edward blev Arg när han "hörde" Jake's tankar. FYI, Han är vampyr och kan läsa allas tankar utom Bellas.
Nu börjar det verkligen bli spännande. Käkar som spändes, knytna nävar och morr! Om blickar kunde döda!
Fnittrade i sängen för mig själv av förtjusning.

Ska invadera stadens torg imorgon, passa sig. Hoppas vädret blir lika nice, eller bättre!

Nej nu så. Måste ha mat! Som vanligt. Är hungrig ständigt nu för tiden.

Ha de bra tills vi ses igen. E

Portal till frihet

Kategori:

Hade en bra dag med chefen igår. Det var skönt. Åkte mot de värmländska skogarna. Såg fyra träd som bildade en portal och då slog det mig att om jag springer genom där så blir jag fri.

Nämnde jag att jag mötte min S3:a idag när jag åkte hem från Rättvik??! Pirr i magen och god lust att vända. Men hade juh två andra damer med i bilen som inte är lika kär i Ådi som jag! Ler.
Vit var den, precis som jag önskar! Kjolpaket och Devileyes!!! Lite mer detaljer skulle jag ha fixat om den var min dock. Andra fälgar till exempel. Lämnat den till Dahlbäcks... Big smile!
Ja, D, jag ska säga att din är snabbare och snyggare! Ler.

Fick veta att det blir mer jobb i höst. Mer egna butiker jag ska ha hand om. Andra arbetssätt. Mer ansvar är lika med mer pengar! Me like. Alot. Det var det jag behövde för att stå ut ett tag till. Nice.
Därför måste jag passa på att njuta av våren och sommaren rejält. Har redan börjat. Det hände något i skallen när jag sov i natt tror jag. Har liksom bestämt mig för något. Då blir det så. Jag är en av dom mest målmedvetna jag vet, när jag sätter den sidan till. Kan också vara den mest latsmarta jag vet. Är väl den delen av granntecknet jag har fått. Två sidor. 

Saker att Göra:

  • köpa pollenprotection
  • skriva på listan för att Edward och Jacob (dom andra oxå) ska komma hit på premiären av New Moon (Förstår ni att jag kommer ta hem ovanstående och låsa in dom i sovrummet!!!! Dregel!)
  • köpa silverringar till öronen
  • systemet
  • bli mig själv igen dvs. Blondin
  • nagellack. Ny vecka, ny färg.
  • tvätta, städa, byta till sommarhjul på gubbenToy.
  • hoppas att det inte var mig kameran tog kort på, utan bilen framför!!! Eller ja, be för guds skull!


Ser fram emot tid med Daddy imorn. Simon, min älskling är hemma osså!!! Han är snäll han! Yyyyyyla tillsammans på gärdet ska vi göra.

"Vi måste tro på kärlek för att få den
kämpa hårt för att nå den"

Har ingen koncentration att skriva längre. Rök. Kaffe.

Och där dyker någon upp som gubben i lådan, när man minst anar de...
Och där svämmade mina ögon över.....

Bara en svacka, huh? Eller hur? 

Hittat en tävling där man kan få sin blogg publicerad till bok. Rösta på mig då, snälla!!!! Expressen är det som ordnat.

Vi hörs lr ses lr så. E


 

Drömmar

Kategori:

Fan vilken cool men läskig dröm jag hade i natt. Eller ja, två för att vara exakt. Den första var mindre cool. Bara hemsk egentligen.
Min kära mor blev nämligen tillsammans med ett ex till mig. Dom ringde dit mig och vi satt i en soffa mitt emot varandra. Dom pussades (Kräkvarning) och var så gulliga mot varandra. Det dom ville berätta var att dom hade blivit kära och tänkte satsa på ett förhållande.
Fatta hur Arg jag var??! Det var den konstigaste känsla jag någonsin haft, då var det trots allt bara en dröm! Vansinnet kom fram kan man lungt påstå.

Sen blev det bättre. Jag och jäntan var på äventyr i en annan by. Vi blev kidnappade av vad vi trodde var ett gäng kriminella män, eftersom några ansikten var bekanta... Dom skulle använda oss i deras arbete. Det var några superhemliga operationer. Till en början var vi bara livrädda och ville hem. Men när jag insåg att ligan var på de godas sida så blev det bara spännande! De var en grupp män som bytt från bad boys till glad boys. Fick agera spion, lockbete, vittne och lite allt möjligt. Männen var hela tiden runt oss så vi behövde aldrig vara rädda för att bli skadade eller så. Sånt jobb skulle man ha.

Tvättstugan senare idag. Ingen lust alls. Vill inte göra någonting faktiskt. Fryser mest och längtar efter min soffa och mitt täcke. Måste dock in på affären och inhandla kaffe och cigg. Det är viktigt. Så har jag en av världens godaste maträtter att se fram emot. Lasange!!! Med mjölk till. Det är viktigt.

När skymningen kommer, då ska jag se en favoritfilm igen. Ler.

HaDeBraE

Det här går juh inte...

Kategori:

Det gör bara inte det. Faan, fan, faaan!

Kunde inte sova inatt. Vakande på soffan och tyckte klockan stod på 04.50 så jag vinglade in till sängen. Halvsov ett tag till, kollade klockan. 02.10.
WTF?
Går min tid baklänges eller?
Jag har inte rent samvete, det är det som är mitt sömnbesvär. Det sjukaste av allt är att jag borde absolut inte ha dåligt samvete. Det hjälps inte. För just precis det har jag. Mycket kan jag kontrollera men inte själen och hjärtat. Om dom säger att något är fel, så är det så. Fan vad drygt!!! Kan allt inte bara bli som det ska!!!
Hur kan jag tillåta mig själv att må dåligt över en annan människas val?? Det var juh hans val, inte mitt! Det måste väl ändå vara han som ska stå för sitt beslut.
Psykologen har rätt. Fattar inte ens hur vi kom in på det ämnet, han är lurig. Jag måste få klarhet. Av honom. Det är han skyldig mig. För ovisshet sliter mitt inre isär. Utan det kommer jag aldrig tillåta mig själv att läka.

- Gå hem till honom. Ring på. Prata mellan fyra ögon.
- Ska jag ta med ett bräckjärn och sanningspiller då eller?
Hur ska man förklara, hur skulle någonsin någon kunna förstå???

Jag får lov att hålla masken och köra zombiestilen tills jag får kraft att agera. Eller någon annan agerar. Det är juh känt för att ta sin lilla tid... Ouch. Chestpain is back. F**k.

Sand och hav, var är ni?
Okej, jag kommer! Ler.

Skog och vilda djur, var är ni?
Då ses vi snart. Ler.

Jag vill bort, bort, bort!!!

Ingen bra dag i E's värld. Sry för allt gnäll men det måste ut någonstans.

Hem. Promenad. Kaffe. Röka. Läsa.

"Hon lämnar fönstret öppet så att Edward kan komma in. Ifall hon hinner somna innan. Hon borstar tänderna, kammar håret och plötsligt är han bara där. Ännu en gång får hon somna i hans trygga famn medan han sjunger henne till sömns."

Ha det bra så länge.

Trevligt sällskap, otrevliga frågor...

Kategori:

Mot kvällningen igår gick jag upp till syrran igen. Vilken tur jag hade för grillen var på och det vanskades mat! Jag älskar mat! Mitt utomordentligt bra luktsinne kände det på långt håll. Ler.
Har alla i en familj samma eller liknande freonomer? Speaking about dofter... Min hjärna letar efter orsaker till det som händer just nu.
I alla fall så ringde kusin och jag bjöd över han och hans sällskap till mig plus MsCarolyn med pojkvän. Även mrS behagade sig komma över.


Vi spelade "Så kan de låta" och drack gott. Det var fan askul. Sånt som gör att man känner sig levande...
Kjell Höglund, huh? Big smile. Rosenström suger. Jag har en hata Rosenströms texter klubb. Vill du bli medlem? Asgarv.

Sen avslutades kvällen med "Jag har aldrig" och sådana där hemskheter.
Ingen kommentar.

Måste hem och greja lite nu innan det är dax för date med JohnB igen.

"Vissa ränder går aldrig ur. De kanske bleknar med tiden men dom var där. Jag ville lägga mig på balkongen och gråta men jag var inte ensam så den glada masken behöll jag på. Grey stripes, black stripes. För alltid min rand."

Ses i drömmarnas magiska värld. Där kan allt vara som det inte är.

Miss you. Alot.

E

Happy Birthday

Kategori:

Systeryster!!!

Efter mitt samtal igår åkte jag hem till MsJ och hennes fästman. Ler. Fästman... Vilket ord egentligen.
I alla fall så gick vi en sväng i storm på markanden. Solen lyckades inte riktigt värma igenom de kalla vindarna. Shoppade en sån där rökelsehållare. Så folk slipper fråga vad jag har i blommorna... Ler. Tror blommorna mår bra av det dock, dom är grönare än någonsin. Busflin.
Och så blev det lakrits. Så klart! Salt lakrits. Annars får det vara. Ett annat av mina beroenden. Vet fler i "flocken" som har det beroendet...

Höll J krampaktigt i armen. Sådana där bilar överallt! Jobbigt. Särskilt när man ser ut som ett jävla troll i håret! Det får vara vilket väder som helst, utom storm. Det är det värsta jag vet.

Fikade en snabbis med fästmannen och hans vän MrJ innan vi drog till Curb. Gissa vilken kepa det blev. En svart Independent med röd text. Bekant? Något. Valde exakt en sådan till... en gammal flamma en gång i tiden. Fråga MrLillJ vad det betyder... Sneflin.

Hem, plockade och donade tills jag tyckte det såg bra ut. Annars kan jag inte slappna av riktigt. Inte på en fredag.
Tog kapsylen av min Red stripe och njöt. Läste över 200 sidor. Igen. Känner mig som en äkta bokmal. Asgarv. Har inget liv förutom böcker. Hahaha!
Jo då, var inte oroliga. Skämtar ofta på min egen bekostnad.

"Prägling. Den man har präglats för, det är den tjej ser när man blundar. Det hjälper inte att man försöker tänka på någon annan. Det är ändå just den tjej man ser först som man är menad för. Henne är man vad som helst för. Vän, "bror", pojkvän... det hon behöver. Henne offrar man sitt liv för om det behövs.
Så går det till i vargpojkarnas värld när dom hittar rätt partner..."

Edward och Jacob har en deal. Jake har fått låna Bella en sväng så hon får känna att hon lever. Äventyr!
Lyckliga Bella. Edward är ju den typ man helst tillbringar tid med i hans stora säng eller uppe i träden under månskenet medan Jake ger henne den del av livet som ger lyckorus. Och värme...

Mitt och Daddys samtal i hans trädgård idag:

- Här brukar jag ligga och fundera ibland.
- Jaha.
- Med huvudet på den där kudden. Den är skitig för jag är... skitig när jag ligger här.
Asgarv.
- Okej.
- Men ibland lägger jag mig åt andra hållet för att få en annan vy.
Asgarv.
- Som jag gjorde imorse på min balkong, sa jag. Satt mig i den vanliga stolen. Men bytte efter en minut för att få se åt andra hållet en sväng.
ASgarv.
- Ja just. Omväxling förnöjer.

Har skrattat så mycket idag så jag har ont i magen igen! Med farmor, pappa, syrran och resten av familjen.

Förstår verkligen inte finsk/svenska. Men å andra sidan förstod jag inte vad dom sa i Lima heller när jag var där och jobbade här om dagen... Det lät som norska istället.
Dalmål. Det förstår jag. Big smile.

Nej ni. Nu ska jag hemåt igen.

Ha en sjukt bra kväll.

Så-hård-kram-så-ni-inte-kan-andasE

Inget särskilt

Kategori:

Vad är det med mig och bilhändelser egentligen?? Satt mig i bilen, vred upp volymen och började köra hemåt. Hamnade bakom en bil med släp. Vad händer? Bilen framför tappar släpet!! Så klart. Men mina reflexer jag inte visste att jag hade, kom till användning. Kraftigt. Hann väja, bromsa och styra åt ett annat håll. Hjärtat i halsgropen!! Mina händer darrade ett tag efter det.

Lagade mat idag för andra gången på... länge. Korvstroganoff. Åt som den varg som bor i mig. Måste varit hungrigare än jag trodde.

Läste det sista 5 sidorna och storgrät. Har gråtit flera gånger idag, när minnen från det förflutna har överraskat mig. Vridit runt kniven.

Sov på soffan ett tag. Drömde underliga drömmar. Vaknade och bestämde mig för bita ihop.

Satte mig vid köksbordet med korten ett tag. Det funkade riktigt bra faktiskt.

Syrran ringde. Mer maaat. Ler. Passade på att byta ut boken till den tredje i serien också.

Fick ett oväntat samtal. Kinderna blev röda. Tur att han inte såg mig! Förvånad över min egen reaktion.

"Jacob finns där när hon behöver det"

Hej då för ett tag.

VarmaKramarE

Ljudet av ditt hjärta

Kategori:

Titeln på nästa bok säger mig ganska mycket den också. Så här kommer min egen tolkning:

"Hon kurar ihop sig så nära honom det bara går att komma. Lägger sitt huvud på hans bröst och lyssnar. Starka, jämna hjärtslag under den mjukaste hud hon någonsin känt. Hon vill också vara så len, så skön. Ljudet av hans hjärta gör henne lugn på ett nästan overkligt sätt. Hon är alltid trygg när hon ligger så där. Bara hans närvaro gör henne märkligt lugn. Han drar sina fingrar genom hennes hår tills hon somnar. Hon vill inte somna än men det går inte att undvika. Han ligger kvar tills han är säker på att hon sover. Det gör hon när man inte längre hör hennes andetag. Dom är näst intill obefintliga. Han flyttar henne så försiktigt att hon inte vaknar, pussar henne i pannan, drar lätt sin hand längs med hennes ryggrad och försvinner."

Min första tanke idag var: Konspiration. Tänker inte utveckla det. Förrän jag är säker.

Min andra tanke idag medan jag rökte min morgoncigg var: Jag klarar inte en till sanning. Vill inte höra den här sanningen. Ångrat mig. Behöver inte några ord längre. Absolut inte. För jag skulle dö igen, där inne i själen. Jag klarar inte det. Är alldeles för svag. Bättre att leva i ingenting än att leva och veta. Jag vill inte ha ett avslutat kapitel! Är det därför jag besparas orden? För att Någon vet om mina begränsningar? Ett kapitel som aldrig tar slut är bättre än motsatsen. För jag skulle ramla ihop i en hög och inte kunna andas mer. Så länge vi båda andas...

Min tredje tanke var: Shit, jag har bara 5 sidor kvar i "New moon"!!! Systerdottir, kommer sen och byter mot nästa. Det här börjar likna heroin. Böckerna alltså. Jag är riktigt beroende. Ska inte klaga lika mycket på dataspelare längre. Sry.

Wow. I drive like a Cullen. Fast i en way to slow Toyota! Gjorde det på väg till kontoret. Stressad. För sent ute som vanligt. Jag måste ha en snabb bil. Nu. Min vita springare, alltså min vita ådi S3, vart är du???

Varför börjar ni borra innan mitt alarm ringer jämt? Alltid på mina bra dagar, det vill säga när jag inte behöver kliva upp 03.50... så ska det borras och grävas utanför min lägenhet.

Ytterligare en bilhändelse fick mig att dra på smilbanden igår. Var äntligen på väg hem, helt färdig, och vid "ringen" smyger en knallorange rallybil upp bakom mig. Eller ja, smyger och smyger. Den hördes kan jag lova!! Dregel. Höll på att köra in i bilen framför mig för jag blev bländad av skönheten bakom mig.
Han måste ha märkt min reaktion (Glosoppa och brett flin) för när vi fick grönt så väntade han så länge tills det nästan blev rött och jag hade åkt ifrån honom en bit, sen lekte han med gaspedalen! Innan jag hann blinka var han så nära bakom mig som han var förut. Sen följde han efter mig in i Forssa, men ungefär där jag parkerade, åkte han rakt. Hade han stannat hade jag bett om en åktur! Big smile! Varför är jag så kåt på snabba, bländande saker med motor? För att man minns att man lever när det går fortast? För att den annars så laglydiga jag, får leka rebell? Genetiskt ärfligt?

Edward är tillbaka...

Vi ses när vi ses. E

Sammanträffande

Kategori:

Läste väl cirka 200 sidor igår. Det går inte att sluta. Nu har Vargpojkar entrat boken också. Ska Bella ha en vampyr eller varg? Edward/vampyr är juh oemotståndlig. Men Jacob/varg finns vid hennes sida när hon vill och behöver det. Svårt det där...

Lade boken åt sidan med tvång runt 00.00. Skulle trots allt upp klockan 03.50. Jättekul. Inte. Kunde inte sova. Drömde om Jacob, han frågade anklagande varför jag hängde med "dom där"... Mitt i skogen var vi när han frågade mig några gånger. Vet inte vad den drömmen betyder. Det visar väl sig. Som alltid. Vaknade iskall tio minuter innan alarmet på luren ringde.

När jag kom till uppsamlingsplatsen runt halv fem imorse var jag helt ensam. Då kommer en svart bil med tre unga killar och kör upp vid mig. Dom glodde, rätt så irriterande på mig. Försökte se oberörd ut med en cigg i munnen. Men hjärtat slog några slag. Ivägen för deras bryt eller nåt kan bli obehagligt. Tänkte på väskan med jobbsakerna. Den är värd rätt mycket. Dom gav upp och åkte.

Satt på passagerarsidan och stirrade in i skogen med ganska tomma ögon under tvåtimmarsresan imorse. Såg inget mer upphetsande än ett fånigt rådjur. Jag tycker inte om sådana. Dom är rädda, skuttar fram utan att veta var dom är på väg.

Mätkte inte ens att vi körde igenom en trång bropassage förrän jag körde hem samma väg igen. Måste varit djupt inne i mina egna tankar.

Jobbade inte bredvid dom andra mycket idag. Höll mig för mig själv. Men D är Alltid uppmärksam på mitt humör och kom till undsättning. Ska få nåt slags beskydd av honom att ha med mig. Ifall jag skulle behöva någon gång. Tack, vännen.

Jäntan ringde och jag fick en chans att häva ur mig det senaste. Det spelar ingen roll varför egentligen. Jag har redan stängt av. Hittade offknappen till slut.

När vi kommit en bit på väg i skogen stod det plötsligt en långtradare på min sida vägen med fronten mot mig. Hade en Volvo närmast bakom mig och en vit skåpbil efter den. Bromsade in och försökte se om jag skulle få möte eller kunna köra om långtradaren. Fick lov att åka nära för att se. Då börjar den vita skåpbilen köra om samtidigt med högre fart än mig. Hade aldrig hunnit bromsa in i tid utan att kört rätt in i lastbilen mitt emot mig om inte Volvon hade räddat mig! Han lade sig smidigt i vägen för skåpbilen.
Ni får en puss om ni gissar min tanke... Ler.
Edward!
Visst är det sjukt!
Det blir värre. Volvon försvann utan att jag märkte det strax efter den händelsen! Jag kollar alltid i backspegeln. Vi körde i 110-120. Såg inte ens någon avfartsväg men det lär väl ha funnits någon som ledde ut  i skogen antar jag. Han måste ha svängt av jävligt fort!
Då kom det första flinet för dagen.


Det enda som jag ser fram emot idag är min bok. Och fylla på luren. Så man kan ha kontakt igen... Ler. Där kom det andra.

Har fortfarande lite grejer att ta hand om trots min 13-timmarsdag... Stön. Jag vill hem.

Ha det bra. E

River flows in you...

Kategori:

Om du inte kan säga det så skriv till mig...

Kategori:

Jag åt min lunch som bestod av en chokladbar och en youghurt i bilen idag. På en parkering i Rättvik. Tog fram boken och stängde ute resten av världen.

"New moon"
"När jag hör din röst"

Bara titeln säger allt... Edward tycker att Bella ska ha en liten ådi minsann. Tyst med många hästkrafter... Kan det möjlitgvis vara min vita (svart är mer praktisk) ådi han syftade på? Tihi.
Trodde väl aldrig jag skulle bli så kär i någon som körde Volvo... Hahaha. Men på det viset Edward kör så kan jag inte låta bli! OMG!
Såg filmen igår med MsJ. Boken äger. Men det var en ögonfröjd som heter duga att se filmen också givetvis.

Åkte tillbaka till Borlänge, tackade snällt alla lastbilar som släppte förbi mig. Blink blink rbay.
Solskyddet åkte ner fler gånger än någonsin idag...
Fy mig.

Hur har helgen varit?

Sol. Mat. Underbart sällskap. Asgarv. Bitvis väldigt underlig.

"Är du rädd för mig? Jag hatar dina syrliga kommentarer. Det är mellan dig och mig. Blanda inte in någon annan. Kom och se mig i ögonen istället. Nej visst ja. Det är du för feg för. Tro mig. Du behöver inte vara orolig. Har sagt att glittret är borta nu. Det märker du när du ser att dom gröna är svarta. Allt jag vill ha är några ord. Det är bäst så. Så att jag inte ens i mina svagaste stunder... Du vet. Kan du inte vara en normal människa för en gångs skull? Jag vet att jag inte säger snälla saker just nu. Det förtjänar du. Ingen har någonsin behandlat mig... som du. Det är därför. Jag önskar inte ens mina värsta fiende den känslan jag får när jag tänker på dig! Varför vill du att jag ska fastna i ensamheten, som du har gjort??? Varför? Får du nån slags njutning av att såra mig? Jag fattar helt seriöst inte vad jag har gjort som gör att du vill mig så illa!
Jag skrek så högt jag bara kunde, tills rösten dog och lade mig sen på golvet och lät tårarna rinna bäst dom ville."

Början på min bok kanske?

Märkte idag att jag höjer mitt högra ögonbryn en aning när det dyker upp oanständiga tankar. Undrar om någon annan har märkt det?

Nej, hem och fortsätta läsa mån tro.

Eller skriva. Förmodligen både och.

Tack för ditt gentlemannabeteende. Även om jag hör dina tankar... Ler.

Ha en fortsatt skön tisdag...

KramE

Tankar

Kategori:

Han var där i drömmen igen. Träffade The Cullen family. Det var trevligt... Varje gång säger mamman att han är okej. Att jag inte ska vara orolig... Att han är där. 
Är jag blind? 

Sitter hos Mama och väntar på att maten ska bli klar och låter fantasin flöda...

Fick med mig Daddy till syrran igår. Han kan nog inte motstå sin dotters sällskap. Fan va jag skrattade! Vilka jävla samtalsämnen sen då. Kärlek, han har gett upp hoppet om kärlek och tyckte jag skulle kolla taxeringskalendern... med glimten i ögat.
Pappa lilla, jag är ute efter Jag-kan-inte-leva-utan-dig-kärlek. Då spelar ekonomin mindre roll vettu.
Passion, jag söker den där passionen som aldrig slocknar. Stötarna som sköljs genom kroppen när hans läppar pressas mot mina. Samhörigheten. Man känner vad den andra tänker. Ord är överflödiga. Vetskapen om att han kommer när som helst på dygnet om jag behöver honom. En liten guardianangel.

Suck. sTön. Stånk.

Tack för samtalet, det värmde. Ler.

Rätten att vara arg eller någonting överhuvudtaget har upphörts för längesen!

Vart är mitt påskägg? Hängläpp.

Det är ganska intressant att se hur män jagar. Fick ta del av det igår. Rivaliteten. Ägandekänslan. När dom tror att bytet är fångat. Hur lätt dom tror att jakten är över. Ojojoj. Den här vargflickan är inte lättfångad kan jag säga.

Tack för kaffet och ett vakande öga, herrVakten.

Maten är klar.

Ses sen. Pöss och kram så länge.

MsE

MsE in love!

Kategori:

Ja, äntligen har det hänt. En viss Edward Cullen har stulit mitt hjärta! Synd att det bara är en underbar, fängslande, tar-andan-ur-mig- historia.
Läste ut hela boken igår. Det gick inte att sluta! Skrattade, grät, hade hjärtklappning. Ja, allt som man ska få när man är kär! hehe. Kände mig åter igen som för x antal år sedan. Allt kom över mig igen. Den där närheten som ger elektriska stötar, kyssarna, tankeläsningen, samhörigheten.... Suck.

Ibland kan man tro att jag har en liten Edward vid min sida. Med den största självbehärskningen i universum. Vägrar låta sig förloras i den fria världen. Han kanske står där i hörnet av mitt sovrum och vaktar mig när jag sover. Beskyddar. I alla fall gör han det i drömmarna! Varje natt har han varit där i periferin. Inte tagit del av själva drömmen men han är där. Hela tiden. Morrar om någon kommer för nära. Will he fight for me? Will he Ever be strong enough?

Bite me.

Så tillbaka till real life, dude. Är hos min käre mor och dricker kaffe i solen. Nice. Som fan. Ska förbi frökenC på kupan sen hem och göra iordning mig inför kvällen. Can't wait. Hoppas Daddy kommer och asgravar med mig! Typiskt karlar. Skickade ett jättegulligt sms från hjärtat och bad honom va min kavaljer i dag, typ. Vad fick jag till svar.
"Kanske"
Ett ord!! Varför är ni så där?? Det perfekta svaret hade varit:
"Självklart, dottra mi. Det ser jag fram emot. När, var, hur?"

Morr.

Men jag fick juh svar så jag ska väl va nöjd? Big smile!

Åh, Edward!

Whiskey idag mån tro? Det mesta brukar lösa sig då. Hehehe. Om man inte dricker för många så klart. Då går det åt andra hållet, lilla vän, och så måste man sova i 17 timmar efter det...

Ska ta tag i mina ärenden nu.

Vi hörs ikväll, va inte oroliga.

love to you from me!

Skärtorsdag

Kategori:

Vilket strålande humör MsE vaknade till idag!

Tack för gårdagen MsJ. Du måste radera det där fotot så det inte kommer på villovägar... Hehe. Eller spar till 30-årsdagen kanske...
"Ta med pulvret och kom"
Ja, den meningen kunde misstolkas av smygläsare. Eller Blå. Hahaha!

Fick middagen lagad av MsF igår osså. Omhändertagen hela dagen. Vilket underbart liv jag har! Hehe.

Mina gröna ögon har fått syn på ett Jättepåskägg med godis i lunchrummet! Smyga ner i fickan är ingen bra plan... hmm...

Strax ska jag hämta upp kära lille mor och inhandla alkohol, boka klipptid, påtår hos F, städa, fixa naglarna, plocka brynen och allt annat som ska finjusteras. Hämta MrS förmodligen. Hänga. Kedjeröka.
Fan va trevligt! Hihi.

Ringa MsC får jag inte glömma bort heller!

Nu är det mycket!

Men bara skojsiga saker. Me like.

Vakna upp till fredagen då det är Party! Hoppas MrB tar sig hit. Då får han leka med mig och MsL på partyt. Ler.
Nytt utanpå och nytt inuti? Ouch, den meningen kan osså dubbeltolkas! Hahaha!

Buuuus!! Damp. Asgarv!

Skitnackkrage till att va ivägen för Reaggekväll och andra roliga saker!!!! Vem blir min partner-in-crime då då?
Bara att slå en signal för den som är intresserad! Hehe. Fröknar eller gentlemän.

Bäst att sätta igång nu då om jag ska hinna med allt.

See ya later.

EasterbunniehugsE

Ready Steady Go!

Kategori:





Söt liten pinupphäxa va? Ler. That's me. Har hoppat på kvasten och håller hårt i hatten. Haha!





Sanndrömmar...

Kategori:

Nu har det hänt igen.

Drömde att jag träffade mina fd. bonusbarn. Det gjorde jag också. Alldeles nyss. Lika glada, söta och härliga som vanligt. God, I Miss you!!! Så fort dom växer! Det är inte sant! Gah! Får jag ta med dom hem? Har massa kärlek i hjärtat som vill ut! Ler stort.

Skum känsla det där. Att komma in på sin gamla gård, till sin gamla lya och träffa sina gamla kära. Som att min värld stått still medan dom har blitt stora!

Tänk att ha egna barn som man måste vara ifrån. Jag skulle dö. På riktigt. Inuti. Mina tankar skulle alltid vara hos barnen. Alltid. Varje sekund skulle jag ha ont i själen av saknad.
Pappan till mina knodd sätter jag fast med bojor om det blir så. Hemska tanke.
Förstår väl att det blir skilsmässor. Av den ena eller andra anledningen. Men jag slutar Aldrig älska. Inte den jag skaffar familj med. Aldrig! Det bara är så. Jag bara är så.
Är du så...?

Och där gick det upp ett ljus i MsE's huvud...  

Snart drar jag! Snart drar jag! Na na na na na na!
På torsdag. Då är det fullmåne och jag flyr för livet! To dance with the Devil. Cause he asked me to.

Jag måste ta bort mig själv från alla som sårar mig. Vända mig mot dom som gör mig lycklig. Ler.

Tack för idag, lilla gumman! love ya!

H-e, nu glömde jag pavan!!

Måste jobba lite. Duscha, äta (behöver jag ingen mat längre?) och dyka in i min underbara kärlekssaga, Twilight. Stavade jag rätt nu? Tack för lånet sötaste systerdottir.
För där, i den magiska världen kan allt hända!

Ser fram emot Partyt på fredag!!!!! Big smile. Bigger than Big.

Ha! Inte mitt problem. Lagt ner svärdet. Bara att kliva förbi. Du vann. Jag lovar, det syns i mina ögon. Glittret är borta. Varsegod och passera GÅ.


"Halt! Här får ingen passera. Här kommer ingen förbi. Kommer aldrig över nå mera. Så gå är du snäll om ditt liv är kärt."

Have a nice evening.

SoftKissesOnSoftLipsE


Busfika

Kategori:

Är planerad. Hehe. Bästa händelsen på denna dag. Shit, lär juh städa först! Ut med alla gamla dammråttor och obehöriga energier.
Salvia, så löser det sig.

Tog hyrbilen imorse. Chefen och de andra åkte i hennes bil. Jag stod kaxigt kvar och tog en cigg innan jag åkte. Det tar inte två timmar för mig att åka till V-ås...

Satt i "Flickan som lekte med elden" och körde. Tack för tipset fröken L.

Fan va skönt det va!

Drog om dom andra vid Avesta typ. Hahaha!!!! Ett flin på D's läppar kanske. Ville nog hellre va i min bil! Eller hur? För mina reaggeskivor va me osså!

Man hinner tänka äckligt mycket när man kör. Rena terapin. Hittat styrkan igen mån tro?

Först på plats för att hjälpa V-åsarna. E fixar biffen. Kanon! I'm the boss you know, boss? 
Du skulle bara våga öppna dörren när jag byter om igen, as! 
Har du träffat Ellinore Svenzone på Pms? Hehehe...

Klara tidigt som fan. Bara bra när man ska köra hem igen osså efter typ 3 timmars sömn inatt. 

Music on loud. Solbrillor på. Jackan av. Gaspedal. Gud, hjälp mig, jag är en glidare. Asgarv.

Sitter och kollar håret i spegeln på solskyddet, ser typ inte vägen, tittar åt höger, där står farbror blå och solar sig. Ögonen på vägen. Ögonen på vägen! Hehe. Solskyddet åkte ner många gånger idag men av andra anledningar... hehe

Fatta att alla bilar börjar komma fram nu igen! Vet inte hur många devileyes jag mötte. Å andra heta saker. Me like. Very much.

Får börja ta med en servett att torka dregel med.

19, 19, 19... Man hinner tänka på sånt osså när man kör bil..... Jisses....
 
"Have you ever been touched so gentley you wanted to cry?"

Sjuk sits. Sjukaste sitsen.

Ni leder. Jag följer.

Sms är juh jättekul. Nu för tiden. ASgarv.

Looove you, babes.

KissGoodNightE

Jobb på en söndag!

Kategori:

Ändrade arbetsplaner inför morgondagen vilket gjorde att jag fick släpa min rumpa till kontoret en sväng. Ni vet väl hur jag känner inför det? Hjärtat slog så hårt så jag trodde en infarkt var på gång när telen ringde imorse. Fan! Fan! Fan!

Längesen jag lyssnade på den låten med Herr Thåström... Måste göra. Nu.
Ryssseeer..
Blöta ögon. Fortfarande Världens känsligaste tjej. Börjar lipa för ingenting. Varför är jag så här?


Drömde om en WP-medlem i natt. Dörrklockan ringde och där stod hon. Med packning och pikande kommentarer. Det där flinet på läpparna. Började så klart stortjuta! Kastade mig över henne och kramade hårt!
Hon hade förstått att jag behövde henne så hon kom. I wish.
Men det var bara en dröm... Tyvärr.

"I'm still loving you"

"Gimme that nut" Asgarv!! Eazy-E and Me. Old times. Hur sjuk som helst! Hahaha!

S in his uniform, pratar med mig samtidigt som jag försöker skriva. Kan inte göra två saker samtidigt.

Nu ringer C osså. Busröka i solen? Of course, babe. Där om 5.

See ya.

Peace out.

Berätta för den du har kär hur mycket den betyder idag. För tiden går ruskigt fort. Och plötsligt är båset tomt liksom.

In the middle of the night...

Kategori:

Fan va det knakar i hus. Eller har jag besök? Skulle ta mig hemöver men är för slö.

Shit, har inte skrattat så här mycket på länge. Eller jo, men fan va skönt det är. Kollade på nån rolig snubbe med MrS nyss som hade min typ av humor. Dubbelvikt i soffan!
Tack för sällskapet. Kan aldrig vara fel. Säger siffran 19 dig nåt? Ler.

"Natasha" har penetrerat mitt liv! Bara att le och se glad ut, huh? ffs. Skum känsla. Trevlig, söt and so on...Vi har inte bara en gemensam nämnare... "Tomten" är far till alla barnen!!! Asgarv. Stört läge asså. Som D säger, det är bara att skratta åt det.

Busade i DB centrum igår osså. I fall ni undrar. Förlängningssladdar är en jävligt bra uppfinning. Dom kan man använda till att fira ner öl i en påse från en balkong till en friend in need. Asgarv! Tusen Tack, jäntan!

FYI Assh. Håll inne med dina kommentarer eller ta det med mig?

Mycke konstiga saker som händer nu igen. För konstiga för att inte vara menade.

Å till dig vill jag bara säga Förlåt, men du har bara dig själv att skylla. Hoppas modet hittar till din adress någon gång i livet.

Har en date med John B. nu. Så ska ta å åka hem.

Färdigyrat för idag.

Kaffe imorn, jäntor?

LotsandLots on my little heart.

Business

Kategori:

Har lite grejer att fixa. Men ingen lust. Vill bara vara!

Bara att bita i täcket. Eller va sa ja nu..? Hehe

Satt på altanen och myste i solen. Plötsligt blidde det ännu mysigare på flera vis.

Någon spelade Sonata på mammas gata!

Ödet.

Sen smög granntanten på mig över staketet osså! Snacka om nyfiken! Då blev jag störd och gick in.

Aja, lär väl fixa litte nu då.

Sexiga låtar hon har, Lady G. Me like. Alot.

Hörs och ses sen.

Love on ya'll

Min dag igen! Tänk att de är fredag så ofta...

Kategori:

Vaknade dock av skrämmande information!! Krig?? FYI. Det bor en liten soldat i mig och hon är inte rädd för att komma fram. Ojojoj, gröna ögon blev svarta.

Tebax till Fredag!! Lyssnar på hög, högre, högst med musik. Tokdansar. Flummar. Kaffedrickning. Röker. Fint väder. Allt är kanon. Ler.

Hade en riktigt skön upplevelse igår. Kan inte förklara. Men på torsdag åker jag till blåkulla och har fetparty med Canis Lupus! Vi ska dansa runt elden i skenet från fullmånen. Tro det eller ej, jag vet faktiskt vart blåkulla ligger. Åker förbi där varje gång jag är uppe i mina skogar. I den högre delen av Sverige. Jepp.

Asgarv.

E på knäpphumör idag osså!

Vem släppte lös häxan? Hehe.

Kom igång med skrivandet igår osså. Någonting hände. Jag gjorde mig fri. 

Vill du dela på pavan med mig? Busblick! Fladdrar med fransarna! Hundögon! Busflin!
Jag Vet att du vill. Hehehe.
Ring mig sen då, pojk, så styr vi upp nåt. Behöver prata om en grej. Behöver dina råd faktiskt.

Vi höres. Lr ses. Lr something.

KissesE

Poesi

Kategori:

I saw a falling star
and I wished upon it
I wished that you could transform yor fears
into pure love. True love
See I'm here for you, wating for you

I saw a falling star
and I wished upon it
I wished that you could see yourself
the way I do. Like we all do
See I''m still here. Giving my love

I saw a falling star
and I wished upon it
I wished that you would fight
like the warrior I know you are
See You need to let go. Come to me

Här kommer lite till...

Kategori:

"Hej, du kanske undrar vad jag har i ryggsäcken
Du får inte se, den är min, TÄNK efter!"

Fick ett Frondaspel. Hehe. Tomtar&Troll. Tomtar, huh. Bigsmile.
Bigger than Big?

Vad fan var det mer för låtar vi hade på sommarskivan för typ... två-tre år sen, brorsorna?

Vem var jäntan som vinkade?

Gubb-as. Nästa gång stannar jag INTE! 

Lyssnar på Jondo och skakar rumpa på kontoret! Asgarv. 

Det går fan inte att va förbannad. Det tar vi när vi ses... Hånflin!  

FFS, jag har nog flippat. Hehehe.

High on life, dude.

"De e dej ja vill ha ha ha haaa
Du måste bli min
Hundratals gånger ja tänkt hur kan du va så fin
Du måste bara bli min
så lovar jag att bara bli din
De e dej ja vill ha fattaru d?"

Skrattar så jag får ont i magen! Härliga, underbara Dogge.

"Ja har mer än halva inne
jag vill ha din glass
å du vill ha min slickepinne"

Satt det inte typ varningsklistermärke på deras skiva? För provocerande texter lr liknande. Undrar va folk tänkte när man gick runt och sjöng på den där i trettonårsåldern?? Fan va sjukt! Föräldrar, ni hade ingen koll va? Hehehe.

Till F-jäntan! Äntligen.

Ta det med en glimt i ögat, kära hjärtan.

Love on ya.

Now what?

Kategori:

Kattvakt i helgen. Kela med lilla grisen lite. Ler. Vakt och vakt... Göda honom ska jag göra. Hihi. Så han blir stor och kan äta upp elaka personer.

Kaffe med J förmodligen. Besöka jäntan. Om ho orkä. Träningen får snällt vänta lite tills hostan är borta. Pinsamt att hosta till man kräks på gymmet. Sneflin.

Sen då?

Bolle säger Gnu. Tog fel på helg, det var nästa helg jag menade att det blir massa party. Men finns inget som hindrar mig denna helg heller. Kanske orken... Njae... Det är nog lugnt. Hehe.

Ska dra till Djurås snart. Jobba sig lite pengä. At the office right now. Blä. Not alone if you know... Man får inte surfa på arbetstid. Nehe. Fy mig. Bad girl.

Hängde på kupolen hela dagen igår. Var bara tvungen att se lite folk. Träffade Bonuskussen, fröken C och satt i en trapp i solen och pratade med Carolyn i nästan en timme. Redde ut livet stora gåta. Älska, glömma och förlåta. Ne, det vette fan asså. Asgarv. Beror väl på om jag får några påskägg! Hahaha. Drömde att jag fick av både syrran och mamma faktiskt. Nej, jag blir aldrig för stor för presenter och påskägg och silverbling. Blir någon tjej det?
Det jag egentligen vill ha det skådade mitt högra öga på ica kvantum med C igår. Shit, vilket stort!!!
Gud.. eller Lucifer vad jag är flummig just nu.

På riktigt bushumör nu igen. Wanna play? Blink blink! Hehe.

Såg världens coolaste klocka på Cervera igår. Den ska jag ha! Göm en C, så dom inte försvinner innan jag hinner.

Naturligtvis hittade jag kläder osså. När man inte ska shoppa. Som vanligt.

Alltså vad är det med mig? Kan inte sitta still. Har fått en släng av bokstavstillståndet igen. Brukar få det ibland. Ingen koncentrationsförmåga alls. Vill bara dumpa jobbet och gå ut. Ut och leka. Hihi.

Jag vill bowla.
Jag vill gå på bio.
Jag vill spela biljard.
Jag vill äta!
Jag vill åka vit ådi.
Jag vill sola.
Jag vill gå.

Ska käka macka nu. Sen åka. Fan, måste tanka osså.

Aja.

Hörs sen.

Puss&KramE