I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

Juletider!

Kategori:

Dagens skönaste kommentar:
"Även äldre hemmafruar måste ut ibland, träffa folk och ta det chill"

Allt på listan är klart förutom nytt till mig själv att försöka va fin i på julafton..
Det blir kvällens uppgift. Snurra runt på kupan till sena kvällen. Herregud! Sen ska jag hem och förtära en varm äppeldryck kryddad med vanilj och kanel. Den innehåller även alkohol så bäst jag tar det lugnt så jag inte fyllnar till här hemma i ensamheten! Heh.

"I lost you in a crowd somewhere. I searched for hours. I gave up hope. Then you just showed up and took my hand in yours. I was safe"

Många ord som vill ut ur hjärnkontoret dessa tider märker jag.

Om det så krävs så måste jag "göra en Bella" för att rädda livet på dig.

"Hennes slående skönhet bländade Bella. Förstummade henne. Så det där var tjejen hennes kärlek hade delat liv med. Jordgubbsblont hår, skimrande persikohy och former som hon själv bara kunde drömma om.
Vad hade hon, den mest alldagliga och tristaste av alla, att erbjuda efter den där förtrollande varelsen? Edward måste ha blivit blind."

Ja, jag lyssnar på Muse och Satelliteheart och drömmar mig till vampsens och vargarnas värld. En saga alltför bra för att vara sann.. Eller?

"Help me to carry the fire
we will keep it alight togheter
Help me to carry the fire
it will light up our way forever"

Längtar till torsdag för då kommer älskling hit igen!!

Önskar mina läsare en riktigt god och varm jul med era nära och kära!!!!! <3<3

Hej Hej. Ler.

Behöver Yla!

Kategori:

Varför?

Lär jag mig aldrig?

Aldrig.

Att inte titta. Bara blunda. Hålla händerna för öronen. Ropa "Hör inte, vill inte höra, vill inte se!"

Vill inte. Vill inte. Vill inte.

Obehöriga äga fucking ej tillträde.

Vem är obehörig och vem är behörig?

Är det dags att börja bygga igen? Mura.

När allt faller samman, även om det bara är för ett ögonblick och förmodligen bara i mitt "ljushuvud" så undrar jag alltid vart är vargen?

Kanske dags för energipåfyllning. Kraft. För vargen har Alltid gett mig kraft.

Att fortsätta andas.

Where the hell did my wolves go?

Får väl titta på den där bilden av ett varghuvud som ylar mot månen.

Eller min tröja.

Eller min flagga.

Eller på New Moon.

Eller på min arm.

Vargen har för alltid gjort ett tassavtryck på underarmen.







Possibility..

Kategori:

Lykke Li – Possibility - Soundtrack Album Version



Hon sitter i en vacker gungstol i ett burspråk med stora fönster. Hon ser ut över trädgården med färgglada löv som virvlar runt i höstblåsten. Lövens egna lek. Det är tidig höst. Solen värmer än. Men hon kan inte förmå sig att gå ut och möta de fortfarande värmande strålarna.
Hennes ögon är helt tomma, helt livlösa. Hennes far krattar löv. Han ser upp på henne där hon sitter. Inomhus. Blek. Som ett skal. Död skulle han, trots hur mycket det än smärtar, beskriva hennes tillstånd. Levande död. Han känner sig fullkomligt hjälplös. Småskakar på sitt huvud och krattar vidare.
Allt hon känner, om hon känner, är hur det svarta hålet växer från hennes insida och ut. Frågorna och funderingarna har domnats bort. Allt som finns är ett enda oändligt tomrum. Hon lägger handen på sitt bröst för att fysiskt känna efter om hjärtat fortfarande slår. Tydligen så slår det. Men hon förstår inte hur det kan vara möjligt.
Det borde inte vara möjligt. Inte efter den där dagen för några veckor sedan.

Flickan och pojken står i skogsgläntan. Efter en kort förklaring är han borta. Borta från hennes liv. Förevigt. Kvar ligger hon i gräset och gråter. Hon gråter sig till sömns. Efter det minns hon inget mer. Det är endast suddiga bilder och frekvenser av att någon lyfter upp henne och tar henne hem, som finns kvar i minnet. Hon bärs på två onaturligt starka armar ända hem till hennes far som sökt hela natten efter sin enda och ovärderliga dotter.

Flickan ser ut genom fönstret igen. Denna gång är det kallt, ingen sol alls och löven är bortblåsta. Träden och buskarna ser lika kalla och döda ut som henne själv. De mörka ringarna under hennes ögon är det första man lägger märke till. Hela hennes uppenbarelse är förskräcklig. En zombie helt enkelt.
"Jag kanske skulle söka som statist i nästa löjliga, men välsedda zombiefilm" Tänker hon. "Där skulle jag åtminstone känna mig hemma. Bland andra som har det likadant."

Flickan magrar. Ser till slut riktigt sjuk ut. Som om hon skulle behöva vård. Men vem kan bota ett trasigt hjärta? Ingen doktor i världen skulle fixa det. Ingen kan fixa det. Ingen förutom pojken. Om han kom tillbaka. Återtog hans få ord. Tog henne i sin famn för att älska, beskydda och skratta med för resten av deras liv.
Hon ser ner på sina knytna händer och minns hur det var när pojken tog hennes i sina. Flätade samman dom som om det var det naturligaste i världen. Att vara sammanflätade både kroppsligt och själsligt. Nej, hon kan inte minnas. Varje gång han dyker upp i bilderna i hennes huvud känns det som den dagen han lämnade henne. Om och om och om igen. Det smärtar för mycket.
Tårar rinner ostoppbart nedför hennes vita kinder.

Denna gång när flickan lyfter blicken är det snöbeklädda träd och buskar hon ser. När blev det vinter? Hon fryser men struntar ändå i att ta en filt om sig. Det hjälper inte. Hon är iskall från det innersta. Henne gör det inget om hon så skulle frysa till döds, det blir en obetydlig skillnad mot hur det är nu.
Hennes vänner hade för längesen slutat ringa. Hon tog aldrig deras samtal ändå. Orkade inte prata. Orkade inte svara på frågor dom ändå inte skulle förstå. Hon orkade ingenting. Livet var slut. Stackars hennes pappa. Han verkade på något sätt förstå att hon ville vara ifred. Men hon såg hur han led lika mycket som henne fast för hennes skull. Det om något fick henne att känna sig skyldig att försöka göra något åt det här. Låtsas som att hon blev bättre i alla fall, så han skulle må bättre.
Ja, hon måste nu försöka leva så normalt det bara gick, för sin pappas skull. Som att börja gå till skolan. Det var en bra, normal sak hon kunde förmå sig till.

Att gå till skolan visade sig bli jobbigare än hon trott. Vännerna ville inte ta tillbaka henne så lätt, så snabbt. Vilket hon hade förståelse för även om det var nu, om någonsin, hon behövde dom.
I matsalen satte hon sig vid det bordet pojken alltid suttit vid. På hans plats, för att vara noggrann. Ensam. Men hon slapp i alla fall frågor och krystade svar. Hon behövde inte spela en roll.

Varje natt vaknade hennes far av hennes hjärtskärande skrik. Varje natt gick han in till hennes rum. Väckte henne så försiktigt han bara kunde och upprepade samma mening. "Det var bara en mardröm, älskling. Somna om."
Han skulle aldrig så länge han levde glömma det ljudet som kom från hans lilla älskade flicka. Han tänkte om det nu var möjligt så gjorde det ännu ondare i honom att se henne så där, än vad det kunde göra i henne.
En natt då han som vanligt vaknade och gick in till henne så sa han att det kanske var dags att glömma pojken nu. Han sa det så försiktigt han bara kunde, så tyst som det bara var möjligt. Han ville inte ställa till det ännu värre än vad det redan var. Han kramade om henne och tillade att han älskade henne innan hon hann svara.
"Tänk om du aldrig fick se mig mer. Så känns det för mig. Han var mitt liv, pappa."
Den blicken och den övertygelsen gjorde att hennes far kunde inte hålla tillbaka tårarna längre han heller. För den tanken var förbjuden. Att aldrig mer få se sin dotter. Det fick... bara inte ske. Han hade inget svar på den meningen. Han förstod.

- No, Edward! No.. don't... leave me!

// My version of S. Meyer's New Moon. At least a part of it..

kvällspoesi..

Kategori:



Om jag hade en vit duk
några färger
så skulle jag måla
hur jag känner för dig

Om jag hade ett blankt papper
en penna
så skulle jag med ord
skriva vad du betyder

Om jag hade en röst
som bar
så skulle jag
sjunga dig till sömns

Om jag hade makt
lite eld
så skulle jag smälta samman
våra hjärtan

I'm Back!

Kategori:

Remeber me?

Bella is back stronger and better then ever!! Hihi.

OoopS! Kom just på att jag inte höll mitt löfte om ett samtal till sjukvården idag! Sry, baby. Tar det imorn om jag minns det då. Förlåter du mig?

Måndagar är värst. Söt lämnar mig i en kall och tom säng. Hela veckan måste gå innan jag får gömma mig i hans famn igen. Bästa som finns, att få krypa in där och bli varm. Hoppas verkligen de där månaderna går fort så han kan komma hit och bo med mig.
Känner att jag måste applådera mina pojk-kompisar som är dom bästa någonsin, som visade att det fanns killar med hjärtan av renaste kärlek. Som faktiskt menar vad dom säger och älskar mig för den jag är. Den meningen vet jag inte hur många gånger D har ältat för att min lilla hjärna ska fatta det. På-jobbet-D alltså. Ler.

Närmar sig jul med stormsteg. Jobbar på ute på forum varje dag och trivs med det som fan faktiskt. Dom är supersnälla där. Jobbet kan va tungt och slita på min värkande rygg men men. Det fixar sig. Det gör det alltid.

Haft en supertrevlig jullunch idag med mina kära arbetskamrater. Så söta så. Är fortf. mätt som fan. Känner mig som en lite julegris. Heh. Ses i el Stockholmo nästa år..

Varje kväll denna vecka är bokad med lite av varje.

Storhandling imorn.
Kvalitetstid med fröken J på ons.
Julklappar på tors.
Hjärtat på fredag.



"One look could kill
your pain
my thrill.."//A. Cooper



Tillbad vargen på min finaste T-shirt igår kväll. Drömde så konstiga drömmar så..

Den hänger alltid framme som en påminnelse om finaste vargflickan, på en stol framför sängen. Ler. Vakar över mig gör den. Stensäker på det. Håller onda andar borta från mitt liv.

Måste köpa New Moon i julklapp till mig själv. Kan inte lyssna på soundtracket utan att tjuta - än.
Det är ju inte svårt att sätta sig in i situationen där din älskade bara går sin väg. För att han tror att det är bäst för dig.
Så ibland när du svävar i fara eller mår som sämst, så visar han sig i en illusion och säger åt dig att fortsätta leva..
Suck och stön. Världens bästa tjejfilm är vad det är.

Nej nu så. Ska jag sätta mig och göra klart köksgardinen. Sen blir det Flickan som lekte med elden. Eller Twilight.. Hahaha!

Samtal från älskling som pratar mig till sömns. Highlight of the evening.

God jul och lysande kärlek på er.

just a whisper

Kategori:

I stare at the fullmoon
and think
just a whisper in my head
about you

If you shut your eyes
wherever you are
I have a surprise
in the world only we can see

Feel me
Only you can make
a cold-one warm
and make my heart beat

I Love You.

1 December-prat.

Kategori:

Ska jobba på Forum i två veckor i december. Spännande med lite annat att göra! Och bra med nya erfarenheter, från butik som jag saknar.
Ska faktiskt bli riktigt kul med ombyte! Det förnöjer, som bekant.

Ett annorlunda samtal:

- Fryser du inte idag?
En kille med uppenbara annorlunda-drag kliver rätt in i min egenzon på butiken i Leksand.
- Ja, det var rätt kallt ute faktiskt.
- Har du dubbdäck nu då? Säger han och tittar så självklart och ärligt det bara går på mig.
- Ja, jag har dubbdäck.
- Vad ska du äta till lunch idag?
- Pyttipanna med rödbetor. Du då? Får du nåt gott?
Försöker hålla mig till artighetsnivå men vet att det är svårt för han att förstå.
- Guldlax, säger han stolt.
- Det lät inte dumt. Jag älskar lax. Jag ler ett varmt leende.
- Har du varit i simhallen på sistonde eller?
Jag inser att han menar den meningen som en invit.
- Jag är inte här ifrån.
- Men du kan väl simma där ändå?
Dah. Fattar jag ingenting eller? Allt är så enkelt och självklart i hans värld. Jag blir lite advensjuk. Vill också ha det enkla. Men inte på samma sätt förstås.
- Jag ska hem och städa. Du förstår jag har fått nya tapeter och jag måste städa upp efter det.
- Men ikväll då? Vilken tid slutar du?
- Jag slutar fem. Då ska jag hem och städa.
Han blir tyst några minuter. Går sakta lite bakom mig. Jag fortsätter jobba.
- Om det var längesen du simmade så tycker jag att du ska göra det sen. Han ger sig inte.
Jag svarar inte, bara tittar på han och ler väldigt diskret. Vill inte få stackarn att tro att jag ska komma men vill inte vara otrevlig heller.
Efter ett tag går han till kassan.

Jag måste kolla en grej vid entrén. Naturligtvis ska han gå ut just då.
- Tar du med dig baddräkt och nya underkläder när du ska bada då?
Jag kan inte låta bli att småskratta till. Det var mig en envis, oblyg liten kille det där!
- Tack för påminnelsen. Jag måste ha en baddräkt om jag ska bada, säger jag med betoning på måste och om.
- Bra. Hej då, säger han högt och tydligt.


Alla dessa små möten. Reminders om att allt är som det ska vara.

"wtf, joe! Have you been smoking crack, how the fuck can you think that I want you back?!?"

Låt det förflutna stanna där det hör hemma. Finns ingen mening att fortf prata om det på det viset att det hänger kvar i nuet. Det skapar bara förvirring. VILL du ha det så NU med? Saknar du det så mycket att du säger fel? Vill du ta del av mitt och de mina?

Låt mig rensa systemet nånstans. Ta inte upp ett ögonblicks tanke två veckor senare. Då har jag glömt hur jag tänkte för längesen, jag lever i nuet. Det här är min klagomur, min glädjeskrik-zon, här gör jag precis hur JAG vill. Mina lagar, mina regler gäller just här.
Försök att låta bli att ta över mig. Här också. Tack.

Jag vill ha April. Nu. Älskar dig, Daniel.
Vet du vad? Jag vill ha en bebis med dig. Då. Ler.
Det är iaf vad jag går och smygdrömmer om.. Ler. Det var nog första gången jag erkände något sånt. Heh. Tänk hur man förändras alltså. Det är inte klokt.

Varma kramar E