I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

Hur mycket törs man avslöja..?

Kategori:

Men "man" menar jag mig själv, så klart! =)

Trodde inget kunde toppa TP-efterfesten för så mycket har jag inte skrattat på länge! Tusen tack för sällskapet ni som var här!! =) Snart igen!!

Ack, lilla fröken E hade inte skrattat färdigt. För igår råkade det bli så att jag sällskapade F när hon var chaufför. Letade upp modet och följde med några grabbar (som vi skjutsade) ner på stan. Den ena känner jag ju lite grann men den andra var helt okänd för mitt gröna öga.

Det visade sig att vi var sammalika på mycket och talade hela natten lång. =) Han var också jätterolig och fruktansvärt snäll! Så jag fick skratta mer! Snart har jag ett sexpack på magen! =)
Ser fram emot nästa gång jag får leka med där pojken. Om jag får det.

Pallar inte att skriva mer här just nu. Blir i min privata, kommande bok. =)

Skrivkramp.nu. Haha!

Alla leenden jag minns.




Thank god it's friday

Kategori:

Var ner i tvättstugan och fyllde två maskiner. Behövde mjölk till kaffet så jag gick till OK. Mötte en jeep och spanade in bilen, får syn på föraren.
Det var jultomten!! Kunde inte undvika att dra på smilbanden! Va fan, är det redan julafton?! :D Undrar vad han skulle ut på för bus.
Handlade min mjölk. Självklart hade jag glömt mitt nya OK-kort. Typiskt mig.
Möter jultomten igen. Börjar skratta. Han med. Väl medveten om hur roligt det måste se ut.

Kan lätt säga att jultomten fick mig på bra humör idag! =)

Kommer innanför dörren och tänker på mina nära och kära. Tänk vad många som älskar mig, som vill vara min vän. Jag är uppskattad och mina vänner blir glada av mig! Det är en härlig känsla. Att veta att det finns människor som finns där för mig oavsett. Trots mina bra och mindre bra sidor! Sammalika gäller naturligtsvis från mitt håll. Då blev jag varm i hjärtat igen! Kärlek från hjärtat på er mina älsklingar!!

Tankarna fortsatte i banan att jag vill inte ha ett förhållande. Är inte redo. Kan inte ens tänka på det sättet än. Vet vad mina önskingar innehåller men det är inte dags för det än. Den nästa jag dejtar får vara beredd på att vandra framåt väldigt sakta. Väldigt ärligt, öppet och seriöst. Lugnt och försiktigt. Mixat med massa skratt och roliga upplevelser. Den nästa jag dejtar ska vara rätt så äventyrlig av sig. Vilja göra saker med mig som oss att växa ihop. Med äventyrlig menar jag inte att vi ska bestiga alla berg i världen. Typ gå i trollskogen med mig, åka till havet bara för att, hyra en stuga i fjällen och bara vara. Sånna äventyr gillar jag. Små utflykter och kortare resor.
Ja, det låter mysigt. Sen kan vi naturligtvis ta med några vänner, det måste inte bara vara vi. Jämt. Är inte 24/7-förhållande-typen. Måste ha min frihet och min egen tid och tid till mina kära. Kravet är att han är likadan. Fortsätter ha ett liv och vänner och intressen som han inte måste ha mig med på, utan kan njuta av sitt och ändå veta att jag har det bra och inte sitter hemma och väntar. Jag älskar inte en person mindre för att jag har ett eget liv liksom.

"You can take my life but you can never take my freedom!"


Braveheart är en av mina favoritfilmer... =)

Nu ringde daddy! =) Han var klar med sitt och vi ska åka om en timme ungefär! Jippi! Idag får jag hem min pärla!!!!!

Mallan, jag tror det blir kjol ikväll! :D Ses sen.

La la lala la... Kisses on ya E

Gott och blandat

Kategori:

I natt drömde fröken C att en av hennes vänner blev osams med sin chef och vännen fick börja jobba på lagret.
Under vår jobbdag ringer vännen i fråga. Hon har sagt upp sig.... De hade inte pratat med varandra på veckor, fröken C och vännen.

När vi hade vart på banken idag och går i regnet hem till mig börjar hon plötsligt sjunga:
- I hate you so much right now!
Ville gladeligen visa henne min sida på bc när vi kom in. Där finner vi just dom orden under "skvaller", någon har svarat med motsatsen...

Jag mötte en kille på butiken idag, våra blickar möttes några sekunder. Min tanke var "Det där är butikskontrollanten." Några timmar senare möts vi igen.... Han var butikskontrollanten. Antingen borde jag bli polis för att jag är en jävligt god människokännare eller så har jag väldigt stark intuition och bör lita på mina första tankar.

Saknar M och F och L!!! Mina tjejor! Måste planera in fika nu!
Mallan får jag ju träffa på torsdag. Kanske tar en vända med nya pärlan till dom andra jäntorna på fredag kväll! =) Om dom har tid! Hoppas, hoppas!

Nu blev jag smått illamående. Mr.H skickade en länk på hon som kräktes i direktsändning här om dagen eller natten rättare sagt. Tycker hon är värd en eloge för att hon orkade fortsätta! =) Men, shit vad det vände sig i magen nu... =) Tack,  Mr.H... :P

Oj, nu är det idoldags!! Tända-ljus-och-slappa-tid!!

Sköt om er!

(Fick jättelust att kyssas! Det var inte igår. Bara kyssas! Mmm, vad mysigt. Den som väntar på nåt gott...)

Puss på kinden E

Bästa söndagen på väldigt länge

Kategori:

Det var ett fasligt plingande i mobilen i natt, när jag för en gångs skull kom i säng i tid. Glömde först att ställa in den på ljudlös. Undrar vad D hade på hjärtat, får väl höra på jobbet imorn.

Vakande utvilad och på g. Tog en dusch och åt en god frukost. Ställde in hjärnan på "köpa-bil-tänk" =)

Första tanken var "Fan, den var ju fin ändå... finare än jag hade ränkat med. Bra." Provade pärlan och letade fördelar och nackdelar, för att få ner priset en aning. Jo, visst lyckades jag. Kanske hade gått ännu mer men va fan. Ringde daddy för överläggning.
Slog till. Fick ta pärlan igen för att ta en sväng till för säkerhets skull. Väldigt gulligt par de där. Verkade ärliga och seriösa.

Åkte vidare till Lappens för bukfylla! Firade med kycklingburgare! =) Nöjd och belåten. Fast det kommer inte kännas verkligt förrän jag fått hit pärlan och vart ute på diverse roadtrips! =)

Mallan kom hit och fixade datorn åt mig! Kan inte bli bättre liksom! Hon är bra på sånt!

Mindre skoj var att "brorsan" var vissen idag. Ja, den kärleken, den ställer till det i allas hjärtan.

Mallan, filmkväll är bokad på torsdag!! Hihi.

Nu måste miss E sussa. Tidig morgon hägrar...

kraftkyss E

pendel, pendel i handen där....

Kategori:

Såg den direkt. En ljuslila, jättefin pendel i silverkedja. Ska hjälpa mig i kniviga beslut är det tänkt. Får se vad den berättar... =)
Mina ögon drogs till den tredimensionella varglampan! Läcker.
Kände mig harmonisk när vi åkte därifrån, kanske beror det på den goda fikan vi tog strax innan hemfärden. =)

Tack fröken C med syster för sällskapet!


Ska testa 2 bilar till imorn. Spännande. Snälla, goda ödet, ge mig min bil. =)

Vill kunna dra iväg till vattnet nu. Bara åka dit jag vill igen. I en Skön bil, som håller på hemvägen också. Sen behöver jag hjälp att pimpa den så klart. :D


Haft en skön dag med lax, det godaste jag vet, till middag. Nu blir det varm choklad och tv.


Idag hörde jag det smörigaste någonsin!!
Det går inte att fjäska sig in i miss E:s hjärta..... En komplimang jag blir rosig om kinderna av, är när man berömmer det jag skrivit, målat eller nåt annat jag har lagt ner arbete på. Nåt som visar hur jag är på insidan. När man på sanning uppskattar det.
Visst, det är väl gulligt att säga till någon att man tycker att den är söt. Men det gäller ju bara det yttre och det sitter ju där det sitter! :D Hoppas ni förstår mig på rätt sätt! =) Funkar bättre att säga det rakt upp och ner.
"Du är söt. Punkt. Inte överdriva eller underdriva! hahaha!


Det finns en grabb som är jättefin men det skulle jag aldrig våga säga, till honom, bara så där, tror jag. =) Skulle känna mig påflugen och töntig! Hur är det, pojkar, ska man vara reserverad eller ge järnet? Jag har inte lärt mig det där än. =) Har inte en aning om hur man flirtar och visar sitt intresse liksom, utan att känna sig efterhängsen! Helt lost inom det där området! Om jag vill träffa en kille för att se om det finns nåt där, vad ska jag föreslå då?
Ah... hehe. Har nog ett förslag i alla fall. Redan brukat. ;)

Bor nog en romantiker där inne men vet inte hur jag ska använda henne!


Vad knäpp jag är  =) Säger så mycket "söta" saker! *garvar åt mig själv*


Slänger en kyss med smak av champagne och färska jordgubbar åt er! E


(Det var väl romantiskt?!hehe)

Bilblogg!!

Kategori:

Fixade pengar på banken. Åkte till firman.
- Var är min volvo S40? Säger jag glatt till försäljaren.
- Tyvärr, den sålde jag för två timmar sedan...
Fan! Kuk! Helvete! Typiskt min jävla otur!
- Får jag bara fråga lite om den, av ren nyfikenhet? Jag ler och pratar medan jag biter ihop käkarna.
Javisst fick jag det. Firman byter kammen innan den nya, lyckliga ägaren får den. Plus lite annan justering. Var jag tvungen att vrida om kniven i mitt eget hjärta?!?
Faaaaan!
Superbesviken. Hänger läpp. Svär. Bara en liten stund tills jag kommit över förlusten av det jag aldrig hade. Som vanligt....... Med "snabba cash" färsk i minnet så tänker jag tanken vad som kunnat hänt med den nya ägaren om fel person hamnade i min sits!
Men jag har bara ett italienskt humör som kommer fram emellanåt. Ellionore Italiano Svenzone gestrikulerar och svär ibland! Fråga Mallan får ni se! Hehe. Särskilt åt bilister som inte kan regler!! Eller skiter i att ta hänsyn!!

Så. Nu känns det genast bättre när jag fått beklaga mig! Har lite positiva nyheter också. =)

Kollade en snabbis på en focus ghia som kostat 60 lax senast jag var in. Nu prissänkt till 45. Ringde tanten på stört och körde mina förhörsfrågor! Tanten lät snäll. Hon kunde inte reg.numret i huvuvdet. Det säger ganska mycket om jag ska vara ärlig. Ska dit på söndag. Kanske, kanske om jag har mer tur då... kommer jag hem i en skön bil. Hon håller den åt mig. Som sagt, snäll tant! =)

Fick agera biltippsare åt några karlar på banverket idag! Kul som fan! Jag vet såå mycket om vad man ska titta på, vart man hittar det och hur man gör det! =) 
- Nästa gång jag ska köpa bil ringer jag dig!
Fett bra komplimang!! Miss E like. Han är rätt söt, den där J.. =)
(Hoppas nu min syrra inte läser detta och skvallrar! hehe)

Ikväll blir det Idol-kväll hos F. Om hon piggnar på sig. Hoppas! Vore softish! =)

Imorn är det harmoni som hägrar på schemat! Kan inte vänta! Undrar om det finns en bil-sten??? Skulle behöva en sån... Heheheh!

Ha en fruktansvärt trevlig helg, det ska jag ha.

Chokladpussar E

Full rulle

Kategori:

Vi laddade upp med mat först, en varsin rätt till mig, miss M och mr M. Det är såå gott med mat när man är superhungrig och blodsockret är i botten.
Avrundade med kaffe och brunis! Min favorit! Orkade inte med någon av mina två godispåsar! Så mätt och belåten efter det andra!
Tände doftljus som fyllde rummet med söt arom. Herr M fick äran att vara man och koppla in dvdn. Han klarade testet galant! =)
Satte igång filmen. Skrek Två gånger! Jag som sa att jag aldrig skrek! Den var bra. "Them" bör ni se om ni törs...

Bad snälla miss M om massage på mina stela axlar, ängeln mjukade upp mig lite! Tusen tack!

Imorgon är det full rulle igen, det har det vart hela veckan, inte varit hemma och slappat någon dag! Måste jag göra imorgon kväll. När allt är klart. Drar alla ärenden nu så jag inte glömmer nåt imorn. För alla vet att jag är tankspridd och grejer flyger lätt ur hjärnkontoret! Hehe.

Tandläkaren.
Till kontoret, skriva ut karta till Uppsala inför måndagen. Ta en kaffe med min underbara chef.
Lämna tillbaks filmen och få en gratishyrning eftersom den laggade (heter de så?) de sista 20 minuterna!
Köpa halsduk och strumpbyxor.
Sätta in pengar.
Fixa lånet.
Kolla på S40, himmelsblå, uppfyller alla mina krav!
Kolla jacka på Lindex.
Kolla lägenhet.
Ladda luren.
Ringa miss C.
Ringa miss M.

Tror det var allt faktiskt. Åh, herregud, hur ska jag minnas allt?? Ska skriva av listan på papper och ta med mig. =)

Nu ska jag läsa ut "Snabba cash" och sova sött.

Tack för en superultramysig filmkväll!! Snart igen!

without you
I'm everything
though even more
when you're right beside me


Poet E fick en idé. Hahaha! Nej nu yrar jag i nattmössan igen!

Kram kompis! E

Pömsig miss E

Kategori:

Skulle bara vila en timme efter jobbet innan den inplanerade fikan me L och F. Vaknade i panik och visste inte om det var natt eller dag. Trodde jag försovit mig till jobbet! Mobilen låg inte där jag lade den innan jag somnade och jag satt mig yrvaket upp. Luren låg i sängen och jag hade stängt av alarmet i sömnen. Mitt på eftermiddagen. Måste verkligen varit helt slut! Har aldrig hänt förut! Bara det inte händer när jag ska till jobbet!! Eller på mötet i Ö-bro på fredag!

Byter raskt ämne... Korten är lagda. Vägledningen omtalad för mig. Jag kommer tydligen få ett svar/förklaring/avslut på min historia med mr.Big. Men inte än. Ska söka lösningen genom nya vägar och kontakter. För att få nya infallsvinklar. Men svaret skulle i alla fall göra mig nöjd. Vad det nu betyder. Blir jävligt nöjd om han förklarar sitt beteende, även om det inte inkluderar mig i hans liv eller vice versa. Bara jag får det där avslutet nån gång! Har som sagt börjat ett nytt kapitel i livet och det är dom där tankarna och känslorna för honom som jag inte kan klippa helt utan hjälp. Känns skönt att höra att den dagen kommer. Ovisshet när det gäller kärlekskänslor är det värsta jag vet.

Ska leta efter några bra stenar att bära med mig, på Harmonimässan på lördag! Spännande ska det bli!

Jag sov som sagt två timmar på eftermiddagen men är helt slut nu också. Ska strax göra mig klar för sängen. Har så mycket energi men är ändå trött, skum kombination det där. Känner mig fortfarande så stark.

Kan man be till ödet?? Skulle vilja be om att snabba på med det där beskedet. Hehe. Vill känna mig fullständigt fri eller i bästa fall fullständigt upptagen! Eller ja, bästa fall vet jag inte i dagsläget vad det är när det gäller Big.

Men man vet aldrig, kanske plingar det till och... Vips så står han där! Hahaha! Nej, nu är miss E för trött för sånna här funderingar. Blir bara fantasier av alltihop ändå! Tur att jag aldrig slutar med sånt, det är en bra underhållning i mitt lilla huvud!


Imorn är torsdagen redan här. Då är det film-mys på gång! Längtar!

Puss på pannkakan! E

Första, andra, tredje... Pärlan såld

Kategori:

Har en liten sörjecermoni för Pärlan. Nu är hon borta för alltid. Fyra unga pojkar köpte henne för några minuter sen.
- Ha så kul i vinter, hon är rolig att sladda med.
Det var mina sista ord i rollen som försäljare. Dom skrattade och bekräftade att det var i det syftet dom köpte henne! Rekomenderade varmt en volvo s40, precis det jag vill ha! Lär väl ta mig till Älvdalen och kolla på den där som D hittade åt mig. Fast jag har hittat en till på blocket här i krokarna som också är intressant. Vi får se, vi får se...
Kan inte fatta att jag aldrig kommer sätta mig i den där röda forden igen!! Pärlan får då ha det kul sina sista dagar i livet!  Trodde inte att jag skulle fästa mig så mycket, det är ju bara ett materiellt ting. Men de är nåt särskilt med ens bil! Det var min trogna livskamrat!! Hehe.

Nej, om man skulle ta sig lite kaffe kanske.

Så där. Kaffe på bryggning.

Filmkvällen är bokad. Ser fram emot den! Med trevligt sällskap och godispåse de luxe! Bör städa lite innan dess så inte mina gäster storknar... och koppla in dvdn så klart.

Nu ska här duschas och kollas upp lite nya bilar innan idol börjar.

Tur att jag har mina goa vänner! Hur skulle det gå utan er!

Pussokram E

Hej då Pärlan......... snyft.

Vänder blad

Kategori:

Ett nytt kapitel håller på att växa fram i mitt liv. Kommit fram till ett vägskäl där jag kunde välja på att fortsätta gå i samma spår eller ta den okända vägen, där allt jag ser är främmande.
Valde den okända vägen och njuter av min nyvunna kraft. Kapar av det som är gammalt och känns utslitet. Med andra ord sånt jag gått och tänkt på, analyserat men inte gjort nåt åt. Konfronterar dom i min närhet direkt när det är nåt som jag fastnar på.

Sätter ner foten framför personer som tror att dom kan kontrollera mig. Glöm det. jag bestämmer över mitt liv och det jag gör.

Vilket en kille fick för sig senast i lördags. Började trakassera mig med sms och samtal var och varannan timme för att kolla vad jag hade för mig. Hallå! Vi har pratat i några minuter! Han kände inte mig för fem öre. Vill man lära känna mig får man ta det som det kommer liksom. Inte tvinga fram nåt. Sa till honom inom 24h att det inte alls var uppskattat. Då bekräftade han mina aningar om honom genom att bryta kontakten för att jag var velig!! Velig med vad?! Kallade mig hans sötnos, som om vi inlett nåt slags förhållande på 1minut. Idioti! Att börja med att kalla mig sin sötnos, det första man gör, är enbart avtändande och avskräckande!! Plus massa tecken på svartsjuka, för att jag har många vänner av det motsatta könet. Jag betackar mig all kontakt inklusive vänskap med den killen!



Fick prata av mig idag med Fröken C också. Hon ville höra min Big-historia. Vi hade jobbat klart redan klockan tolv här i stan så vi följde med D och hjälpte han hitta en schysst jacka. Den hittades. Var som gjord för honom! Så stilig han blir! =)
Mot fiket med C! =)
Hon ska göra en läggning på mig! Shit, vad spännande!

Kom fram till att jag måste styra upp ett möte med Big för att få ett riktigt avslut. Vill gå vidare helt och för att kunna det måste jag få några svar så jag kan klippa banden med honom. Avslut/Avsked är jävligt viktiga att få med människor man älskat, just för att slippa grubbla. Grubblerierna tar för mycket onödig energi som jag skulle kunna lägga på mig själv eller en ny person att älska. =)

Så där. Nu ska jag ringa F-jäntan och ta en kopp kaffe.



Ser fram emot;
filmkväll
tillfälle att använda min nya klänning
harmonimässa på lördag
dejt med fröken L o F-jäntan på onsdag
o allt annat kul man kan ta för sig av i livet! =)


Pussokrampåer! miss E

Lnår.

Kategori:

image1
This is me.