I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

Söndag igen

Kategori:

Mina nya kläder passade som handen i handsken! Skoj skoj!!

Fattas bara nya skor, ett bälte av nåt slag och lite annat smått och gott. Ett nytt liv kanske... Ler. Bara flummar.

Drömde om den perfekta lägenheten i natt. Nu gäller det bara att hitta den i verkligheten också. Tänkte ringa på en imorn faktiskt. Flytta nära syrran kanske.

Nu slipper ni mig en hel vecka. Ska jobba borta.

På återseende.

E

Dåligt trött

Kategori:

Måste undvika stress och oro. För så trött jag som jag är idag... Det är inte värt det. Jag Lever inte, är bara vid liv. Ja, det är en gnällblogg som kommer ut genom fingertopparna idag. Alla har vi dåliga dagar. Får jag bara spy lite galla över det som har hänt så blir det fett mycket bättre sen. Sån är jag. En som måste få det ur systemet istället för att gå runt och sura. Take it or leave it.

Är gruvligt trött på folk som inte kan förmå sig att se till de bra sidorna hos mig. Inte bara hos mig utan hos alla människor. Varför är det så lätt att minnas dåliga saker man sagt eller gjort? Va fan, misstag gör vi alla. Förr eller senare. Tänk om vi kunde förlåta och tänka på allt bra vi har gjort. Det skulle med all säkerhet delas ut mindre slag och hårda ord då. Kan vi inte stärka varandras självförtroende istället. Ge beröm, komplimanger, beröring. Ge människor lite "Jag tror på dig"

Låter som värsta miss universum.
- Jag vill helst av allt ha fred på jorden och krig ska inte finnas....
Da. Skrattar.

Kommunikation.

Tala om va fan det är som är fel istället för att köra det evinnerliga "spelet". Jag vill inte vara en pjäs in någon sån lek. Oftast vet man inte vad man har gjort för fel ens. Ofrivilligt dras man med. Oundvikligt. Ja, självklart! Jag ska ju fatta själv vad jag har gjort för fel mot någon annan. Herregud... Det är ens eget ansvar att ta upp saker som stryper åt lilla hjärtat. Hånflinar.
Det behöver inte bli komplicerat, ingen redovisning, bara några korta, raka ord! OBS! Inget påhopp utan mer "så här känner jag, så här kan det bli bättre..."

Nu saknar jag min morfar. Är hundra på att han skulle haft några kloka råd och bra vägledning att ge mig. V.I.F.


Jag önskar att jag var en sådan person som inte behöver bekräftelse på att hon är uppskattad. Det önskar jag verkligen. Vore så grymt skönt att bara gå runt och må bra i sig själv. Veta och lita på att hennes nära och kära älskar henne. Då kanske jag skulle le lite oftare, vara gladare osv. Hur fan hittar jag tillbaks till det?
Hur ska jag bli den där bra tjejen igen?
Någon frågade mig här om dagen hur man stärkte självförtroendet. Givetvis hade jag korrekta svar. Enkla. Men att göra det själv vette fan om det är så jävla lätt.

Svär mycket idag för att bli av med frustrationen. Srry.


En sa till mig att lägga av med mina negativa tankar. Att dom var min största fiende. Det är sant. Man sjunker längre ner i virvlen om man inte kan tänka positivt istället.

Så här kommer ett försök.

Det blir en ny, oskriven dag imorn. Får fylla den med skratt istället. Ler.


Skurtkramar E

I Elenorskans värld

Kategori:

Tror jag ska ta och gå ut och yla åt månen. Får säkert inget svar dock. Men vad är väl en bal på slottet... Suck.


Är så trött på mitt jobb så jag kan spy. Vad fan ska man hitta på? Vad är nästa grej att ägna största delen av sitt liv åt?

Vill få betalt för att bara sitta hemma och skriva. Det vore ett soft jobb det. Har ju så många historier i skallen så jag sprängs snart. Inte bara historier, ordflöden också. Kanske kan kalla dom dikter av något slag. Sånt som bara måste ut ur min kropp så jag kan leva vidare. Ord som rensar och reder ut frågetecken jag inte ens vill uttala.

Or maybe I should be painting your faces in colors like red and pink... Like the artist I not am?

Var det där en korrekt mening alls??

Vill flytta osså. Till nåt större, fräschare och mer diskret. Småler.

Vill så mycket så. Men vad gör jag åt det? Kollar nya jobb på nätet. Kollar nya lägenheter på nätet.
Va fan, jag borde börja skriva nåt och skicka iväg bara. Se om jag får respons. Har ingen annan talang än just det, vad jag är medveten om. Jo, lyssna på folks problem. Kan man tjäna sitt levebröd på det?
Hur får man ett skojsigt jobb om man är en småfet, blek blondin?
Jaja, förutom det. Skrattar. Har humorn kvar iaf.

Or maybe I should be a moviestar and come visit your dreams... Like the pretty girl I am not.

 
Jag behöver ett nytt uppdrag på denna planet sk. Tellus. Ge mig en utmaning nu, en bra, som jag blir glad och får en kick av! Den här kräftan vill ut ur sitt skal, ut på jakt, få lite bekräftelse på att hon fortfarande lever! Frågan är bara vad hon ska jaga. Jobb eller lya först? Eller en pokal av något slag kanske? Något som glittrar? Nåt med skön päls att klappa på?
Ler.
Eller nåt som får magen att kittla till tusen. Jakten på den perfekta rollercoastern. Det vore grejer det. Ska du med? På äventyr. Jag behöver ett äventyr. Nu. Omedelbums.

Or maybe I should be playing the cablegirl with you... Like the superfun friend you once loved...

Kom på nåt vi brukade skratta åt förut. Wolfessnesses. Ah, skönt att känna äkta glädje igen. Saknar dom tiderna.. Shit.
Saknar fikastunderna som blev till timmar. Skitsnacket. Hoppfullheten. Allas garv. Coolaste skrattet det hade miss C. Lätt.
Saknar stunderna i gräset med en kopp kaffe och en cigg. Solbrillorna på. Allt jävla sms-skickande. En iskall öl på uteserveringen. Kortleken. Fantasierna. Ok, nu har jag fastnat i det förflutna. Kan vi göra om det i sommar, plz?? Men det brukar aldrig bli lika kul som första gången, den som var spontan....

Nu blev det sentimentala tankar mitt upp i alltihop. Typiskt mig. Kan inte hjälpa. Det är min natur.

Hade faktiskt tänkt att avsluta den här onödiga bloggen men kommer bara på mer saker att knappa ner. Kan inte någon ha en helfest snart? I ett stort hus med massa snälla människor. Med helfest menar jag att ingen ska springa ner på krogen. Krogen suger. Grillat ska det vara. Mmmm, va gott!

Nej, nu blir det kaffe och cigg med alla tankar istället...


Kisses Sgt E

There will always be you

Kategori:


If you leave me
I will fall apart
Don't never ever wanna be apart



They will have cut me open
rip my heart out
Put it on the train to Nowhere



Upon the hills
on the mountains
over the bridges
across the oceans



My heart will
lay there
on the train to Nowhere
beating for you
always for you