I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

Det vankas helg

Kategori:



Så skönt med några lediga dagar att ta igen sig på! Men av egen erfarenhet lär väl också dess dagar bli fyllda av aktiviteter.. Så som Rättviks marknad, god mat, umgänge, trötta ögon och massa kärlek. Jag har framfört till mannen i huset att vi tar en hemma-dag för att hinna med sånt vi inte hinner eller orkar på vardagskvällar efter skola och jobb. Hoppas mitt förslag blir taget.


KOMMUNIKATION

Ett hett ämne i skolan, tycker jag.
Vad vill jag säga, hur säger jag det och hur tydlig är jag så att budskapet går fram? Klarar jag av att vara sändare och mottagare på ett sätt som gör att vi kommer framåt?
Nyttiga övningar har blandats med skratt och spontantiet. Mycket intressant.
Hur klär jag mig, hur låter min röst och hur förmedlar jag mig själv?

Vad säger jag när jag inte talar?

En sak många skulle gissa/tolka fel är då min musiksmak. För jag klär mig sällan som den genren. Men jag har då hittat ett snyggt bälte med färgerna som förespråkar "min musikstil". Har bara inte köpt det ännu..


ORDFLÖDE

Jag ser att fönstren behöver en tvätt. Undrar om jag vill ta tag i det i helgen?
Det vore roligt att åka på Rättviks marknad med hjärtat. Se folk, titta på grejer och skapa ännu ett gemensamt minne som vi kan prata om och skratta åt på ålderdomshemmet.
Idag såg jag en ascool bild på en ylande varg som en av bröderna bus har gjort. Undrar om han skulle kunna fixa den som en tavla åt mig?
Nu ska jag börja med maten. Det blev förseningar.

Ha det bäst mina söta.

Kram Kram

True colors

Kategori:

 

TOK-ELLE

Förändringar, vad vore jag utan dom!?!

 

Ja, jag älskar att förändra mig! Finns det något bättre sätt att växa på? Berätta för mig i så fall. Ler mitt busiga leende.

Min höstfavorit är den beiga ponchon, svarta tighta jeans och som jag kallar dom, Pocahontas-skorna. Ni vet sånna där med fluff i. Halvhöga. Mjuka och sköna. Indianstuk. Stora smycken till det sen är jag nöjd.

 

SUNDAY NIGHT

Snart dags för en kvällsmacka och O'boy till någon film. Väntar på hjärtat först.

Får se vad vi ska hitta på för skoj på skolan imorn. Spännande. Jag är laddad. Företagare för en dag. Kanske en av alla mina idéer kommer till pass. Hoppas.

 

SOV GOTT

Mina kära. Ses om ett tag. Kram

 

 

Hektiskt men underbart!

Kategori:


OSKARSHAMN

Jag och några klasskamrater for till Oskarshamn för att jobba i ett skarpt projekt genom skolan. Superkul och stressigt. Lärorikt och nyttigt.
Farfar måste ha varit med mig. Bella, the spy! Fniss!
Vi åkte på måndag morgon och kom hem på onsdag kväll.
Helt slut var jag då. Skitstressad inför redovisningen på fredagen inför några tvåor och några från klassen.
Kort tid att fixa ett kanonbra jobb på. Men det värsta av allt - redovisa! Muntligt!
Fredagen kom. Ingen återvändo.

Jag fixade det! Bäst av allt, jag fixade det bra. Ja, jag kanske är en sån som det är lätt att lyssna på? I alla fall enligt feedbacken jag fick av de snälla tvåorna! Ler. Fick höra massa med bra saker och jag kunde kanppt tro mina öron! Gissa om jag blev glad!?!


HEMMA-HELG

Jag och min käraste hade bestämt att ha en mysig hemma-helg med bara oss två. Det var längesen. Men lite extrajobb dök upp för hjärtat och det blev ändå lite ändrade planer. Jag klagade inte, tittade på Eclipse och tjöt lite medans prinsen sussade sött inför nattens jobb.
Eclipse - min kärlek. Bella, Edward och min Jacob. Kommer aldrig tröttna.
Sen däckade jag med. Kallt som fan i sovrummet var det. Dags att sätta i täcket i påslakanet. Nu är det höst. Kylan kommer smygandes.


HAPPY

Idag var vi på lite nödvändig shopping och bilbesiktning. Ingen anmärkning på pärlan. Skönt! Tack Daddy och älsklingen för det. <3
Tvätt- och städ-dag för hela slanten. Perfekt i regnvädret. Fika hos Daddy där det som vanligt bjöds på härliga skratt och nya historier. Han fängslar mig. Love you!

Kvällen avslutades med en Curry/räkor middag med lite vitt vin. Made by D. The one and only.

Life is wonderful!!

Ha det toppen mina söta!

Lördagsliv

Kategori:


Once upon a time...


There was a girl called (B)ella. Hon hade massor att göra och det skulle göras allt på en och samma gång. Hon tvättade, gjorde läxor, städade och ville skruva ihop sin nya säng så att dom kunde sova i den på natten. Bella och hennes prins.

Men prinsen gjorde som törnrosa! Han somnade och Bella fick göra allt själv! Bella blev till slut mycket trött och stressad så hon satte sig vid datorn för att skriva en liten berättelse.

Voila! Här är jag nu.

Dagen har redan gått och jag är inte alls klar med allt jag hade tänkt. Frustrerande!

Snart dags att göra sig fin för att gå på fest. Det känns inte bra att lämna det ogjorda.

För att inte humöret ska falla så målar jag mina naglar blå och tar ett kallt glas vitt vin.

Riktar de gröna ögonen mot de ljusa tankarna.


FRÖKEN C

Ska bli så skönt att få umgås imorgon! Hon ger mig så mycket. Lugn, styrka, hopp.
Historien om hur vi blev vänner är ganska otrolig. Eller rolig.

Träffade henne på mitt förra jobb för jag vet inte hur många år sedan. Pratade inte så jättemycket med henne då. Men gillade vad jag såg. Hon försvann. Till ett annat jobb.

Något år senare behövde vi folk igen och jag bad min chef ringa C. Sagt och gjort.
Denna gång pratade vi mer och mer. Började hänga hemma. Insåg likheter och olikheter som man behöver i en vänskapsrelation, för lite dynamik.

Nu kan jag inte vara utan henne alltför länge. Kärlek till dig, vännen!


- Askungen! Askungen!! Askungen!!! Hämta tvätten nu!!

Jaja... Jag måste gå.

Ha en mysig kväll mina kära.



Tjingeling!

Kategori:



HEJ!


Shit vad längesen det var jag besökte min egen blogg! Skäms på mig, tänker jag med glimten i ögat.

Det har hänt massor i livet. Och jag älskar det.
Det var meningen att jag skulle utbilda mig för att kunna erbjuda mina tillgångar till arbetslivet. För en behaglig summa pengar. Allting jag tänker högt här är med ett finurligt leende på läpparna. Som alltid.


JAMES DEAN & JAG


Lite lördagsfilosofi följer här. Vad skulle hända om alla i landet vägrade rösta? För att protestera mot det fjantiga valfjäsket. Vad händer om vi kör rebellstilen och vägrar gå med på allt som en skock lama får? Det finns inget parti som får alla mina 100% Alla har något bra. Inget är tillräckligt för att få min hela röst.
Jag önskar mer rebeller. På ett bra sätt.

På söndag ska jag spå mig. Blir intressant att se vad som sägs denna gång. Det vore underbart med samma lättnad som efter förra gången för något år sedan. Gick därifrån med en sån… bekräftelse i sinnet.

Jag hoppar snabbt mellan ämnena därför att jag är trött. När jag är klar här blir det omedelbums i säng. Det svider i ögonen!


MY MONKEYMAN..


Hjärtat sover redan sött bakom mig på soffan. Snarkar så gulligt. Fan vad jag älskar den mannen. Ojoj, vilken komplimang han just fick. Hur ofta har jag kallat det andra könet för "Man" egentligen? Drar på läpparna igen.
Igår kväll kom jag på att han fan är mest lik Emmet egentligen. Stark, stor, busig, vill ha en jeep, skulle väl inte ha något emot att lära Bella fightas, halvfräcka kommentarer…
Fast jag är ju inte alls lik Rosalie. Förutom hennes kyliga utsida som gömmer en stark, varm och barna-längtande insida.

Tack för mig kära go' vänner.

Kärlek på er. Alle.