I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

She needs you

Kategori:

Iskall inuti.

För mycket.

Rädd.

Hålla andan.

Vart e klippan??

Måste hoppa.

För att bli kvitt.

För att bli räddad.

Ur det kalla.

Gjort.

Räddad.

Det var nära. Mycket nära..

Jag tror att jag är..

?

Ja. Det är jag.

Biggest smiles ever!!!!!!!!!!

<3 <3 <3

Byeeee!

Lite av varje

Kategori:

Först av allt vill jag ge en bamsekram till alla mina änglar som tagit hand om mig den senaste tiden. Ler. Love on you. Ler.

Imorn är det dags för arbete igen. Märkningar. Fan va skönt. Jobba själv är jävligt skönt emellanåt. Kanske bäst det också så som jag hostar och håller på.
Övernattning i sälen på onsdag. Smått drygt och trist. Men ska bli kul att besöka fröken A och herr M på butiken! Ler.

Kanske jag får träffa den där snälla mannen med aningens alkoholproblem och hans söta hund igen. Som fick en pizzabit sist. Hehe. Hunden alltså. Jag frågade först. Var inte oroliga.

Ser fram emot den enorma sängen med massa kuddar och filtar på hotellet! Så sköön! Mys på hög nivå. Synd att man får lov att mysa ensam bara. En gång var jag så ensam så jag gick med på att se på hockeymatch med D. Slutade med chipskrig! Haha! Brorsan på högtalartelen som undrade vad fan vi höll på med. Om jag till och med ser på hockey har jag verkligen fått nog av ensamtid. Hah.

Hoppas jag får jobbet jag har sökt. Hoppas för allt i världen! Men då måste jag få plocka med mig mina favoriter som jag jobbar med nu! Hur ska jag klara mig utan dom!

Själen säger att jag måste till Sthlm snart! Innan jul MÅSTE det bli! Saknar min vargflicka! Och min kusin. Och min vargflickas flickor. Ler. Jamen va fan. Hela hennes familj då. Ler.

Vaktis, jag vill bestämma tapeter nu. Så jag kan börja dekorera i tankarna.. Ler.

Så vill jag ha garageplats. Kall bil är inte min favorit. Nej.

Jag är så glad att det inte snöar.

Är det inte fredag snart?? Jag vill ha mitt besök. Ler..

If I'm an angel, according to my book, you must be... God?? ASgarV!!

Hörs sen då. Hoppas jag.
Klart vi gör. Blink Blink!!

<3

Kisses and out!

Varning för Vargen!

Kategori:

Man ska visst inte/aldrig släppa allt och bara tillåta sig att vara glad. Det håller inte länge inte. Glöm Aldrig att jag är expert på att märka den minsta möjliga förändring. Efter min tid som leksak i några år har jag lärt mig att se sånt.
Ja, jag är full av sarkasm och ironi. Kan lätt bli så när man blir matt. Minst sagt.
4 mottagna sms 03.30.
Tack. Tack för den. Tror ni inte det skulle vara mer uppskattat att prata me mig dagtid? Förnedrande!

Ja, jag har PMS, har fått en kniv med taggar på båda sidorna nedstucken i halsen OCH jag har inte rökt! Kan hända att jag är aningen spänd. Skyll dig själv. Till skillnad från andra så VÅGAR jag klaga när det är jobbigt. JAg skiter väl i hur det tolkas. Det är upp till mottagaren att hantera.

Så där. Nu har jag väl skrämt bort er allihop. Har poängen gått fram? Jag har inte lust/tid med fler lekar?!

Tips. Sjung aldrig för livet,gråt och skrik när din hals är kass. Nästa dag är den trasig. Det blir 1000 gg värre än var det var. Läxan från igår jag nu har lärt mig.
Glass! Glass var jävligt bedövande och skönt. Mer glass tack!

Nu - Music on!

Ses. VÄL.

Sicko

Kategori:

Så bröt det ut igen då. Det sjuka.

Sicken tur jag har som har världens bästa vänner som tar hand om mig. Ler.

Längesen jag såg så här många filmer på rad. Vad ska man annars göra?
Hade fullt sjå med att få upp en saftflaska igår. Ni kan ju fråga herr Uppsala hur det gick med den saken. Ler.
Var helt enkelt för svag.
Skulle testa med Cola-flaskan. Satt den mellan mina febriga ben och skrek. Iskall!! Bröt ut i ett skrattanfall. Som vanligt.

Snurrar tungan runt min extra-tand och fastnar i tankarna lite.

Bäst att ta en dusch nu. E kommer med ljus och värme snart. Heh.
Sen pizzadags. Måste klä på mig så jag inte ärrar pizzagubben för livet. Hehe. Kamma håret och se anständig ut. Försöka iaf.
Men det är nog lugnt. Om stjärnorna får stillestånd så... Det är mot lagen att kalla sig blyg när man vågar ringa nån och säga så där..

Är det inte fredag snart? Ler.

Kisses

In Love Again!

Kategori:

Skinande tisdag!

Kategori:

Har just släppt iväg broder A. Shit, vad jag behöver han i mitt liv! Ger mig sjukt mycke bra energier och trygghet. Ny tatuering har tagit fart i huvudet... Kommer bli mycket, mycket vacker. Det Vet jag att den blir eftersom det är han som sätter den på mig. Längtar!!! Blir som sagt min julklapp till min själ. Den och en massage, bubbelpool och champange. Hehe.
Men det är jag värd efter dessa månader fyllda med jobb. Mer jobb. Och mest.. jobb.

Tur att det finns barn på denna planet, hur skulle jag annars stå ut på jobbet? Värmer lilla hjärtat när dom pratar/busar med mig!
Men mammor som kommer och ber mig säga till deras barn... Går fetbort. Ditt ansvar. Faktiskt. Funkar inte tjatmetoden/argmetoden, hitta en annan väg. För tjat/argmetoden funkar rakt inte på mig heller.

Dagen började lite skumt. Kände mig omtöcknad som om jag skulle tagit lugnande/dämpande/avtrubbande tabletter till sömns. Det gjorde jag naturligtvis inte. Fick annan sömnmedicin som kallas sms.. Ler.
läskig känsla var det iaf. Att va helt.. kall. Men så ringde fröken C och berättade om sin hemska morgon. Kanske var hennes otur jag kände av. För sen blev det bättre. Jag har så många älsklingar så jag vet inte hur jag ska tacka för dom. Mina prinsessor/häxor/bröder. I love you. <3

Dags för kvällsmacka och kvällskaffande hos E.

Asgarvade så jag nästan kissade på mig innan hemgång idag. Vi tar alltid bort en massa små vita lappar det sista vi gör. Det där har blivit en liten tävling. Vem som får flest och så. Alltid kul att skynda sig och sno en framför näsan på någon annan. Lyckades med ett buffelhopp på D och missade lappen. Vi skrattade åt min stil så jag knappt kunde se. Några sekunder senare nästan-halkar jag i äppelmos på stengolvet. Tar tag i D, som alltid för att undvika blåmärken på hela kroppen. Sånt där härligt skratt som förlänger livet blev det.
De andra arbetskompisarna trodde vi hade flippat. Kunderna också, men jag kunde bara inte sluta!!! Önskar nån filmat!!!!

Typiskt mig. Eller vad säger ni?

Lyckas med det mesta pinsamheter här i världen..

Ler.

Gottago.

Vi hörs..?.. Heh.

Saker jag inte kan säga

Kategori:

Har massa på hjärtat som inte bör sägas högt men måste få ur mig lite. Så inte morgondagen blir depp även den.

För det första ska du inte lyssna på "små Fåglar".. Var det en liten fågel på 30 år eller? Svårt att dölja mitt icke gillande leende där..  Varför inte slå en pling eller sms åtminstonde om det är något du undrar över liksom? Det är exakt sånt här som leder till onödigt tjaffs.
För det andra, gäller båda två. Så tänker inte jag välja någons sida. Nu är det andra gången jag säger det. Om ni tänker ha nåt slags kemiskt krig så varsegod. Men jag tycker att vi tar en öl och blir sams istället. Inte bästisar kanske, men inte ovänner heller.
Jag har bekanta och vänner på 20 år som är mer självsäkra, snällare och stabilare än vad ni någonsin kommer i närheten av!

Skärpning - NU!!!

För det tredje eller va fan i ordningen jag är. Så umgås jag fortf. med vem fan som helst. DU äger inte mig. VI är inte ett par. Ska vi vara vänner, ska det vara förbehållslöst. Inte på DINA villkor. Haha, tänk om jag skulle förbjuda dig att hänga me din bästis?? Nej just det. Varför får inte jag då hänga med min? Lika bra att ta det på barnspråk så ni fattar.

Ursäkta. Men jag är pissed! På ägandebeteenden.

Så till 30-åringen då sist men inte minst. Du var falsk. Du ljög. Du Försökte lura mig.. ööhhhhh. Lycka till. Glöm inte vad jag är kapabel till. Hur kändes det i ditt stenhjärta? Bra? Bra. Den som pga egoism stöter bort värme, bestraffas med ensamheten. Good luck then.

Så var det hon som Trackar mig på jobbet... Du förstår nog inte att i det lugnaste vatten... Det går tills den dagen då min gräns är nådd. Lek inte med ljuset, det kan ta eld...

Usch... vet att jag är stark, men inte just nu... inte just idag, Kenta...

Nej, man skulle bli omhändertagen ett tag. Få vila. Bli värmd. Men det verkar juh fan omöjligt det med.

BLack Monday.

Vi hörs. VÄL.

händElsErikt

Kategori:

Har äntligen kommit i mina favoritjeans idag! Skön känsla!

Börjar bakifrån, som vanligt.. Kanske är lättare att få till det då! Asg! Nu blev det så där tokigt igen som det blir för det mesta.. Heh.

Råkade just somna mitt i läsningen av min nya bok. Den har sjukt mycket budskap till mig.

WTF! 22:22!

Somnade med boken på magen och drömde eller vad jag nu gjorde, en massa små frekvenser. Sista var starkast. En bild jag inte kan sluta titta på och ett namn dök upp, väldigt hastigt. Slog upp ögonen och sa namnet högt för mig själv. Så där lite märkligt. Har jag blivit präglad?

Haft E och O på söndagsmiddag här idag. Lika trevligt som alltid. Det är ju kul att bjuda på mat. Nytt intresse. Fler som är hungriga?

Var uppe i ottan och tvättade imorse. Trots middag och karaokeparty på Grini igår kväll. Skoj va det. Tack för hänget, Crossgänget!!
Keep You in my heart, can I pleaz?
Jag och E fixade bilbesiktning, mathandling, bolag och lite till. Allt för att hinna med lite missad sömn däremellan. Good Girls! Good job!
Mama och MrH gav mig Godkänt med plus antar jag, eftersom det kramades så förfärligt innan hemgång! Nästa gång blir det lax..

I fredags blev det en helt otippad reunion med bröderna bus. Ödet säger att det ska va så. Då måste det bli så. I alla fall med 3/4.. tokskratt! Tack för buset, kära ni. Det var behövligt, kan jag lova.

Åkte hem i en mycket nice Ådi. And then we were safe. At home.

Mycket kärlek, mycket bus är väl nyckelorden... jao. Mycke maat osså. Precis som det ska va! Hehe.

Tillbaka till boken som framkallar tecken-drömmar. Den där måntraditionen.. Jag ska allt lära mig den. Måste bara hitta min mästare först.

Har en skräckis på lager att se med nån. Blev avrådd att se den själv, av fröken J. För läskig helt enkelt. Spännande. Är juh skitnyfiken nu juh! Blink Blink!

Kloka ord.. 1:3.

"If I'm an angel you must be light.."

Jag är experten av experter på läsa-mellan-rader-uttryck!

Doh!

Child of love is peace. So I guess all we need is love..?

Kramisar och värme på er!

Snabbis

Kategori:

Wall-E, jag behöver dig idag. Var med mig, är du snäll! I sinnet. Ja, du vet.. Håll ett öga på mig.
Ska nämligen dra till Sälen bara så där. Work så klart.

Personlig väckning, de är grejer det. Ler.

Hur och när ska jag hinna handla mat, byta däck, byta lampa, våga öppna huven... tvätta, städa och massa andra saker jag ska göra? Vart fan är min assistent??? Haha!

Varför skulle jag nämna Surströmming, nu blev jag ju sugen på det igen! Hehe. Jo, det är på sanning.

Entärtäjn me, pleaz!

Lots of love/E

Btw. 36dagar kvar? Nåt sånt. Weeeiiiii!!!!!!

Pöss/Kram

LOVE!

Kategori:

17.17 fångade naturligtvis mina gröna idag. Ättä jobbä.

Ska leta min låt. Muspekaren glider till den och markerar den utan att jag hinner med..? Weird 3000!

Ett msn-fönster-konversation hakar upp sig så jag bara ser första bokstaven. Ahaja?

Mammas och Daddys förlovningsring ligger helt plötsligt på byrån. Sätter den på en kedja och går.

Jag får exakt ett sånt sms som gör mig lugn och glad och jag sussar tryggt i hela 3,5 timme inatt. Vaknar ändå helt på alerten.

D frågar vad jag har i görningen. Jag ser så Jävla finurlig ut så... Klart det. Fetsmajlat hela dan. Sjukt lugn efter gårdagens.. händelser.

Men En person leker med mitt tålamod, mitt egenvärde och mitt jag... Håller inte hon käften snart så vet jag inte vad jag gör. Tänkte tvärnita och kicka ut personen på studs. TRO INTE ATT DU ÄR FÖRMER ÄN MIG. Och alla andra människor. SLUTA förlöjliga oss. Lååååång svordom! Sitt still och håll käften i MIN bil eller ta din egen. SKA man behöva stå ut med sånt här 10-12 timmar om dagen?
Är det nåt jag inte står ut med, på sanning så är det maktgalna förnedringsfolk som verkligen tror sig veta bäst om ALLA andra. VAD som är bäst för alla andra. Gnäll. Tjat. Ältande. Frågor. Tusen miljoner frågor för att stilla sitt kontrollbehov. Orelevant fucking kärringsnack.


Just nu är jag världens lyckligaste!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! <3<3<3

Kontakt

Kategori:

Har just haft en av de starkaste kontakter hittills med mina vänner på andra sidan.
Har hälsningar. Hoppas ni kan ta emot dom. Hoppas jag verkligen! Berättar vad när vi ses nästa gång.

Det tar kraft. Men ger så mycket lugn. Kan inte beskriva. Ni som är stängda behöver inte läsa detta. Vi är för olika varandra för att ha förståelse.

"Jag vet innerst inne. Inne, där inne i det lilla hjärtat så vet jag svaret på min fråga."

Får väl se vad drömmarna visar inatt.

Borde inte alls vara vaken nu. Men det är värt en dags trötthet. Lätt.

Har inget att säga förutom Tack!!

Utan E vet jag inte om det hade gått så här bra.

(Asgarv! Mitt naturliga E asså! Fan va folk måste tro att jag knarkar hela tiden. HAHA!)

Sömn. Drömma. Jobba. Vila. Life goes on..

Återkommer imorn. Kanske.

Yyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyylar!

When this dance is done..

Kategori:

Det blev fredag och mys hos fröken Jea. Eller rättare sagt, Bus hos Jea. Ler... Say no more.
Love on you, babes!!

Fortsatte ner på stan med ett tåg av patypeople bakom oss... Överallt var dom. Ler finurligt.

We danced with the Devil sen blev det ättäfäst. In da House. Värme. Eld. Skratt. Mys. Första orden jag tänker på.
God sovning. Mer värme.

Rätt fett seg dagen efter. Sov till 15.00. Ja men det blir ju så om man sover skönt. Där jag känner mig trygg kan jag sova dygnet runt. Sova på riktigt. Vila. Koppla bort allt annat. Nice. Spa-aktigt.

Skulle göra så mycket saker på lördagen att allt gick i slow motion. Tror inte jag kom till Pizzerian förrän runt 21.30.. Mot E's lya. Värme. Mat. Prat. FB. Skratt. Så högt att jag väckte O tror jag. Sry, gullungen. Men när man tittar på E's kamera så kan man inte hålla det inne juh. Heh.

Kom inte i säng före 03. Sjukt för jag ville sova redan kl 20. Mystiskt sms..?

Upp och hoppade idag. Mot Gustafs. Kalops. Ämmä. Old times. Gulljäntan. A+M. Sniffa på Hugo Boss. "Mamma". Kort. Kyrkogården. Känslor. Smile. Huva på. Livsfarligt. Mot Blge, vi fyra. Film. Spökerier. Mot G-byn igen. Spökerier. Skoj. Separationsångest. Svårt att lämna. Tankar. Miljoner känslor. Lessen. Glad. Vill inte lämna?
Nästa gång blir det lax. Big smile. Nästa gång? Ja, tack!! Ler från hjärtat.

Dagens stående:
- Nu är vi här igen!
- Sjukt, som vi pratade om här om dagen juh!
Asgarv och fnitter.

Så fort jag blev ensam blev det kallt..

Tomt.

Jag vill inte ha det tomt. Inte längre. Jag är klar med det tomma nu. Jag är redo. Behövde bara se vad jag kunde gå miste om för SE. Vill ha hela huset fullt med ungar och kärlek. Rädslan är bortblåst. Jag är vidöppen för det nya.
Jag behöver min flock. För att överleva. Så är det bara, har alltid varit. Jag blev bara skrämd till ensamhet. Ett tag. Fanns en anledning till det med. Nåt jag skulle lära mig. Att inte svika/bedra folk. Som bor i hjärtat. Men det satte jag en tatuering på armen för att påminna mig själv om varje dag. Alltid en början.
Man saknar inte kossan förrän båset är tomt. Dagens sanning.

Som det stod på den vackraste gravsten jag någonsin sett.
"Försök leva varje dag. Nästa kanske inte kommer."
Nåt liknande var det.
R.I.P. Mr. J's.

Äta. Sömn. Drömma klara, glasklara drömmar...

Vi hörs.

Home sweet Home

Kategori:

Är så laddad så jag snart spricker inför morgondagens bus!!

BUS det skall bli!!

Följa? Blink Blink!

Massa kuligt folk som ska ut, tror jag... So... Bring it on FFS! Big smile!

Har äntligen fått lite E-nergi! O-nergi också! Lööööv it. (Tänkte skriva O-rgi först, men det blev juh HELT fel!)
Haha!

Kaffe-kedje-dricka. Röka-kedje. Njuta av att Finally vara i mitt eget hem. Gud, jag måste vara den mest hemmakära, ensamvarg som finnes!!

Min sms-kompis försvann... Lessen...
Tog han vägen då?

Nej för fan. Nu tar jag en öl och känner in helgen. Asgarv!

Fuck it!

Shit, vad jag svär. Förlåt. Men är så uppspelt!

*Kram* på lessen kompis. Säger juh att kärlek bara är lidande. Lika bra att sticka innan det är försent! Innan det gör ont i lilla hjärtat.
Man blir liksom härdad och van att det går åt helvete. Tragiskt kanske. Men så har det varit hittills. Den som ska ändra på det.. Ja, du. Finns han?

Jag vill ha fredag idag!

Puss!

Uppdatering dag 2, Sveg.

Kategori:

Vaknade 01.12 i natt. Hade en allergiattack som hette duga. För många okända kvalster i sängen. Tycker jag inte om siddu! Men hade iaf ett sms på telen att le åt under tiden. Ler.

Så kommer man ner på frukosten och en av tanterna frågar om klockan inte har ringt. Jag, lite småsur, gillar att va ifred från tjat och gnäll på morgonen, tittar bara frågande som svar.
- Men vi har inte börjat än. Vi börjar 07. Que?
Anledningen att hon sa så där var väl att dom äldre gillar att kliva upp flera jävla timmar i förväg innan jobbet på morgonen.
Varför, Varför, Gud, fattar inte folk att Alla inte Är likadana?!? Jag blir vannsinnig!!!!! Eller rättare sagt, När ska folk fatta!!!!!
Är Det Så Jävla Svårt Att Fatta Att Alla Andra Inte Gör/Tycker/Känner som dig själv????
EGO-idioter. Så insnöade i sin egen fucking bubbla så dom vet fan inget annat.

Främlingen nickade åt mig.

Va ilsk och deppig jag blir av att inte få vara hemma!!

Jag vill hem nu!!!!!!!!! 

Plutar med munnen som en tre-åring och lägger armarna i kors över bröstet. 

När ska detta vara över?

Jag vill ha en ny sysselsättning om dagarna.

NU! Måste bara samla styrka att hitta en.

Nehej nu så. Färdigspytt för idag.

Saknar er där hemma!!!!!

Love you.

ByeBye



Love at first sight!

Kategori:

Uppdatering från hotell Mysoxen, Sveg

Kategori:

Mätt och belåten.

Eller ja, mätt i alla fall. De där varma armarna hade suttit finfint nu. Snöoväder här i Sveg. Kallt och ruggigt.

Vilken konstig dag det har varit. Vaknade trött som fan. Frullen var inte alls lika god som vanligt. Höll på att somna igen innan vi ens åkte till jobbet. Man sover väl inte så bra i andra sängar antar jag? Än sin egen alltså. Sen har jag nåt svagt minne om mardrömmar..
Väl på jobbet åkte jag på väggfrysarna.. Jättekuliga. Not.
- Framåt eftermiddagen kommer en hel del snöblandat... Kan komma upp till en decimeter snö... Tack för mig, jag heter ... L........
Igen! Självklart måste vädergubben heta så! Vad annars liksom?

Letar efter min bok, som jag bara kom ihåg framsidan på och nån bokstav från titeln. Just när hoppet sjönk till botten så såg jag den! Weeiho. Äntligen.
Gick in på Bokus.se och beställde den på lunchen. Ramlade över andra intressanta titlar som "Det är slut mellan rödluvan och vargen" samt "Vargen och månen"... WTF! Nån har snott mina bokmanus, helt enkelt. Nu måste jag juh bara läsa dom och se om det finns något tecken till mig. Ler.

Bill och Sookies låt spelas på radion. Så klart. "I wanna do bad things with you." Jo, det vill jag med...

Det var celebert folk i byn idag. Nice. Ler.

Tjejen på butiken var supergullig. Frågade vad som stod på min arm/tatuering. Tyckte det va en fin tanke. Frågade om jag hade barn. Mitt svar från hjärtat:
- Nej... Jag måste väl ha en karl först. Eller ja, hitta den där rätte. Tyvärr. Annars skulle jag ha en hel bunt vid det här laget!
Hon fnittrade åt mig. Tittade på mig med samma busiga blick som jag själv känner igen. Sötnos.

Mystiska människor här på Mysoxen.. receptionisten ser precis ut som Bert!! Hahahhaha! Inte en dag över 12 typ. Kan inte börja skratta nu!! Nu satte det sig en mörk stranger mitt emot mig med sin HP.
Ett tips, byt parfym.. Gosh, vad elak jag är. Han får väl la ha vilken parfym han vill... Förlåt.

En kaffe skulle sitta fint nu!! Ska jag fråga Bert om kaffe kanske. Asgarv!!!!! Nu är det för sent, fnittrar och försöker kväva ett bubbelskratt.

Nu så.. Nu känner jag igen mig i Sveg. Pojkarna med sina bilar börjar brumma förbi på den enda stora gatan som finns. Hm, eller ja det kanske finns två då.

Hur kan jag frysa så här mycket??? VÄRM MIG!!!! Ny sjukdom på g??

Men shit. Främlingen bjuder på cappuccino, bara så där... Hjälp. Ska jag fråga om han åkt helikopter nyss, jag ska hitta dom. Gifta mig med den ena, så jag kan köpa min dyra jacka, jag blitt kär i. Asgarvar!! Nej, främlingen måste tro att jag är sinnessjuk juh!! Fast det kanske är bra , kanske jag får en whiskey nästa gång! Mohahaha!

Fan var rastlös jag är! Skriver en hel bok om mannen mitt emot mig, som jag inte vet namnet på ens. Fantasin börjar rulla. Kanske borde skriva en bok. En novell och skicka iväg.

Skönt, nu gick dom högljudda affärsmännen så det blev lite lugn och ro. Nu är det jag, främlingen och Bert kvar. Han tittar på mig och undrar säkert vad jag skrattar åt. Jag som nyss klagade på hans parfym. Sen är han så här snäll. Hahaha. Nej, måste ge mig nu.

Nu har jag babblat av mig lite i alla fall! Ler.

Hörs.

Färdigåkt

Kategori:

Är trött i de gröna efter bilåkat idag.
Kallt som fan är det här uppe. Nog finns det snö allt. Inte mycket och inte på vägen men i skogen. Halka på morgonen har vi blivit varnade för.

Vore kul att gå på Anna Ternheim. Synd att det är på vardagar bara, när jag har semesterförbud. Om man nu får ha det enligt lag, det vet jag inte.

Knappt så man vill gå ut och ta en cigg. Fan, varför skulle den där vinterjackan jag blev kär i va så jävla dyr för!!

Samtal från fröken J värmer dock! Ler. Planerat - en hemmakväll med värmeljus och lite vin! Myys!! Ler.

Vad som mer värmer är sms-underhåll!! Ler. Ofta den andra rasen tycker det är kul med sms, liksom!! Alla tummar upp för det uttalandet! 
Watch and learn, boysen! 

Nu kliver jag ner i sängen med alla kuddar bakom ryggen och alla täcken uppepå mig och myser lite. 

C ya!  

Heddå Blge- Hello Norrland

Kategori:

Jahapp. Sitter bara och väntar på att få åka. Om en halvtimme bär det av. Utan vinterhjul på bilen tydligen... Kan ju bli hur kul som helst det. Vet hur det var förra året när vi skulle hem. Jag körde i 40 till Älvdalen.. På fel sida vägen för där var det mindre snö. Med handen på handbromsen, beredd, som alltid.

Sov i sängen för första gången sedan.. länge. I natt. Det gick fint. Tack för sällskapet via sms, Mr. Cleanbridge. Haha, jag kan hitta på namn jag! Ler.

Bella hörde Edward's röst igår. Tror hon iaf. Det är så overkligt. Så hon är inte säker. Han kollade läget. Berättade läget. Hon lät honom veta att hon finns om det skulle vara nåt. Det besvarades med en smajlgubbe.
Say Hey to The Cullenfamily from Me.
You're safe in my heart.

Varför pirrar det i magen på mig?

Något är i görningen... Ler.

Hoppas på sms-sällskap denna afton med.

Avskyr att sova borta på hotell så länge!!

Avskyr hotell, om det inte är på semester förstås. Fast frullen är nice. Dagens viktigaste mål som jag aldrig skulle kunna uppoffra för allt i världen. I think..

Shit, måste lyssna på min låt innan jag åker.

Vi ses.

Kramar på er mina kärsta!!!!!

<3

Bella screams!

Kategori:

Jaaaacoooob!

Varför är du inte här?

Jag vill inte fastna i ensamheten!!!!

I need you to get back to my place!!!!!

Buddha saknar deeeeeeeeeeeej!!!

Bella is craaaaazy!!

Jus for a sec.

Now - Jadis.

Jacob, who's that..?

Virvelvindar

Kategori:

Vi är mitt i en virvelvind. När vi sträcker ut armarna för att fånga något vi gillar så virvlar det genst iväg till en annan del av universum. Det bara glider bort mellan fingrarna. När har stormen dragit förbi? Ska den int vara över snart? Orkar inte virvla runt mer snart..

Mr. Räserbil dök upp igår. Efter en stunds tystnad. Ler. Pratar med halva meningar så jag inte förstår budskapet. Klara, raka besked. That's what we like!

Killar är jävligt bra på att prata med halva meningar. Nu för tiden. Varför inte bara säga vad som bor på lilla hjärtat? För jag lovar att det inte är farligt. Och jag lovar att jag bara blir mer förvirrad och oförstående av halvt pratande. Ge mig en hel tårta eller ingen alls liksom!

Tänkte gå och sova 19.00 igår kväll. Helt slut. Men E räddade mig en stund med kaffe och hela meningar! Ler.

Samtal från My PirateMan lyfter Alltid upp tillvaron! Och ger mig mer magmuskler. Och längre liv. Big smile! DET är en jävligt bra förmåga juh! Blink Blink!




Så dyker en annan man upp från familjen "gubben-i-lådan"....

Heeeeeeeeeeej, liksom... Har saknat dig!!!! Vill leeeeeeeeeeeeka/hääääääääänga med dig!!!!!!!

Bella är ett stort frågetecken!

När är denna virveldans slut.



Jag ser att du går mot mig. Bland löv som dansar runt dina fötter. Virvlar där också... Det är mörkt. Det blåser. Någon försöker ta din plats. Låt han inte! Han är falsk! Han är inte den han utger sig för. Gå inte på hans försök att ta mig ifrån dig! Han vill illa. Jag ser det. Jag ropar det till dig men du hör inte! Se igenom honom! Kom till mig, du!!
Du är vacker. Bland löven. I din mössa, din rånarhalsduk, dina handskar, med din genomträngande blick. Som för en gångs skull ser rätt in i min själ. Dom där ögonen.... En hård jag-kan-inte-andas-kram. Du tar min hand. Skrattar åt den där losern som trodde han kunde ta din plats.
Du blir allvarlig, stoppar mig. Tar båda mina händer. Trollbinder mig.
- Nu är vi här igen.... Förlåt, för att jag...
- Scchy. Lägger min hand över din mun. Ord är överflödiga. Behöver dom mjukaste läpparna... ever mot mina.


.......

Innan regnet kom

Kategori:

Vaknade way to early imorse, somnade om en stund till.

Stadig frulle och övertalning var dagens första. E och O ville följa med till slut! Weeiho. På med lånkisar, varma skor och massa tröjor, rånarhalsduk och mössa. Sen bar det av till Amsberg.
Hejade på syster innan vi träffade mr F med barnen. Vilka sötnosar! Kaffe, cigg och korv med bröd äger. Spelade lite fotboll med lillflickan och skuttade runt för att få upp värmen.
Vilken trevlig liten utflykt med familjen! Ler. Värmen i hjärtat slår allt.

Ville också köra! Tänkte muta någon stackare att få köra ett heat. Bara smyga i hans kläder och ingen skulle någonsin få veta att det var jag och inte han som körde! Jag säger "han", eftersom syrran aldrig skulle gå med på ett smygbyte och förmodligen inte den andra tjejen som var med heller. Ler.

Vi blev inspanade av svart/brun jackan som med sin polare inte kunde ta ögonen från två söta damer! Hihi!

Såg dom coolaste ögonen ever på Mr R's flicka idag. Äkta vargögon! Mycket coola!

Högtalargubben konstaterade att Mr L........ var försvunnen!

Jag och E såg genast på varann med en sån där blick som inte behöver ord.

No shit, Sherlock. Jaa, han är försvunnen. Lite småkul att det var just det efternamnet!! Men jag tycker juh om dig ändå, din tok, trots onärvaro.

Sen blev det lite shopping på Maxi (gud förbjude, hehe) och ett sms-missförstånd dom fick mig att ha hjärtat i halsgropen och magont innan det löstes! Pjo!

Dagen avslutades med Donken! Best day ever!

Nu blir det Te och godis för hela slanten. Fast godiset får vänta. Är så mätt så jag vet inte vad! Te och doft/värme/ljus. Hösten är verkligen här. Det som jämt är varmt här, vad hände?

Bada vågar jag inte för tydligen är det en spindel som har bestämt sig för att bli min vän. Så han bor numer i badkaret, jag har duschat ner han några gånger men han är enivs och kommer tillbaka. Så jaja, han får väl bo där då.

Kanske hörs då..

Energi-E

Kategori:

"He only calls me when he get's lonley. Don't you think I know I'm not the only..?"

FinFin dag än så länge. I like it. Sjunger och dansar som det dampbarn som bor inom mig. Och det var inget negativt menat.

Vet ni vad! För första gången i mitt liv blev jag friad till!! Igår kväll! Över nätet! Faan va skoj! Jag ska väl svara "ja"?! ASgarv! Fan vilken rolig kille! Älskar att prata med nya, snälla, roliga människor!! Självklart får du vara med i min flock. Heh. Eller ja, helt ny är han ju inte förstås. Har ju faktiskt träffats en gång. At work. Och det räcker väl?? Right?
Skrattar än liksom. Härliga tider!


Fullmånen närmar sig. Jag funderar på orden "En väg" och "En mycket oväntad, speciell situation".
Vad, vad, vad?? När, när, när??
Vill inte vänta längre. Nu eller aldrig. Stå kvar eller inte. Allt eller inget. Ja eller nej. Du eller jag.

Nej. Cigg med E. Rasta hunden. Bob Hund. Upp, upp, upp, upp, ner.

Störd 3000. Busig.

Kramas! NU!

Ha en underbar helg, you all. Det ska jag ha! För sen drar jag till norrland några dagar... Till stillheten, tystnaden och de vackra skogarnas land. Där jag får nån mystisk känsla av att bara vilja stanna bilen, byta skepnad och springa mellan träden under månskenet.

Love ya.

Hoj.

Happy!!!!

Kategori:

Vaktis är förlåten!! Han ringde mig idag. Jag lade fram mitt förslag om att få färg för pengarna jag låg ute med. Men han ville inte att jag skulle måla... Han ville att jag skulle tapetsera! Men jag känner ingen som kan göra det svarade jag smått förtvivlad. Men det gjorde han! Nu väntar jag på omtapetsering i både kök och hall!!!! Weeeeiii, äntligen! Vad glad jag blev!! Plus att pengarna låg i ett kuvert innanför dörren när jag kom hem. Snabba beslut. That's what I like. När det händer något.
Puss på dig för det, vaktis!! Ler.

Idag försov jag mig för första gången sen jag började med detta jobb. Helt sjukt. Tur att det inte var inventering som gällde idag. Då hade jag vaknat fyra timmar för sent!!!
Luren ringde och jag slog upp ögonen. Fan vad ljust det är! Var min första tanke. Andra var, shit, jag har försovit mig. Det var damen jag skulle plocka upp som ringde. Så det var bara att slänga på sig kläder, borsta tänderna och gå. Hela dagen blir stressig när det blir så där. Ingen frukost, inget smink, ingen dusch! Usch!

Vet inte om alarmet har ringt och jag har stängt av det i sömnen eller om det inte ringde överhuvudtaget.
Sov ingen middag igår, därför kroppen behövde sova. Säger ju att jag måste sova en stund för att orka med kvällen när jag kommer hem från jobbet. Varför tror ni att ni känner mig bättre än jag själv gör? Tokar.

Efter jobbet, innan jag ens hunnit ut från CF, ringer Daddy och vill komma på kaffe och häng. Självklart.
Myst med Simon jättelänge idag! Mmm, min vovve. Ler.
Daddy vägrade åka innan han fick mat i magen.
Lacktoss, vad är det egentligen?
Satte nästan spagettin i halsen av skratt.
Så garvade vi oss genom middagen som två tomtar! Hehe.

E och O kom förbi på snabbvisit och träffade Daddy och Simon! Kul!! Hon måste ju få veta var jag kommer ifrån liksom. Ler. Ska väl över på mer godans kaffe ikväll. Komma ännu närmare lösningen på livets svåra gåta...

Nej, NU blir det dusch sen en rök.

Inga armar att låna denna helg heller! Jättetråkigt tycker jag. Suck, vad är väl en bal på slottet, right?

Kisses!!