I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

Back to reality

Kategori:

Here comes reality...

Nån skum låt jag fick på hjärnan.

Nyss kommit tillbaka till the office efter en sväng till Storå. Med hög, högre, högst med bas i bakluckan. Ler stort. Älskar att åka runt med musik och sjunga asmycket utan att nån hör. Det rensar mina känslor. Som sagt.

Bowling, mat, 30-års jubileum på "gården" och julpynt väntar bakom hörnet. Ska hämta syrran vid tåget osså. Få naglarna fixade, plocka brynen och sånt där annat om-sig-själv-pyssel.

Ibland är jag fan bäst på att hitta på ord och ordliga beskrivningar. Tycker ni inte? Ler.

Nu vet jag vad det var för låt jag sjöng på. Eminem, min gamla pojkvän. Hehe. Det var en av hans låtar.

Hinner inte knappa ner mer bokstäver nu. För jag slutar jobbet denna sekund. Nä

Vackraste vackraste

Kategori:

Sitter här i mina ullsockor och får snällt låna nätverkskabeln på hotell Mysoxen. Tack tjejen i receptionen!! Har juh inget vettigt för mig än att sitta och klottra ner några tankar.

Kommer från det vackraste av det vackraste stället med utsikt över fjällen. Klarblå himmel och skinande vintersol. Söromsjön i Funäsdalen är det redan is på och skoterfolket var i farten. Vilken skön väg att åka på ner till Sveg. Så jävla schysst omgivning. Skulle lätt kunna bo här om jag fick med mig några nära och kära och hade ett skojsigt kneg att betala räkningarna med.

Tack E-B för att du körde oss igår. Såg inte många meter framför mig så det var tur att inte jag satt bakom ratten. Mörker, snörök och halka. Det absolut jävla bästa vädret att åka 25-30 mil i. Skitjobb. Offra livet för några meningslösa siffror. Nej, du där uppe, hör du mina böner om ett nytt, inspirerande arbete.

Vilken härlig helg jag har haft sen då. Först date med Fröken L och lilla Signe. Mums. Ler stort. Sen kupolen och en minidate med fröken C. Snabbuppdatering på stående fot. Såg en snattare också. Jag och mina polisögon. Hem, möblerade om och kladdade med fingerfärg och schabloner. Va fint jag kan göra! Go Buddah. Ler.

Lördagen var full med träning, mat och sen tid för kyrkan. Gustafs kyrka. En ung herr Daniel hade ordnat konsert. Kors i taket vad bra det var! 327 människor besökte kyrkan för att se hans verk. Det är tjockt med respekt. Händerna upp för dig, D. Du är grym. Supertack för maten efteråt osså.

Längtar hem som en idiot. Till mitt ommöblerade rum, med massa ljus och någon kopp black chai. Min nya favoritdryck. Två små skedar med socker. Vitt socker. En skvätt röd mjölk. Prova själva om ni inte tror mig. Man får en sån här skön känsla i kroppen som pricken över iet. Hehe.

Nu blev jag fruktansvärt röksugen. Men det är juh bara tisdag och så..

Min mobil är så tråkigt tyst jämt när jag önskar mig sällskap. På hotellet. Förut ringde de fan jämt. Eller smsades.

För övrigt mår jag bra. Stark igen. Tills månen dyker upp......

Helg för mig!

Kategori:

Jippi, fick just ledigt imorn. Perfa (ett åttiotalsord som används med måtta)..

Mmm. Ska förmodligen hem och träna, äta och allt det där vanliga för att avsluta kvällen med ett gott glas rött. Kanske lyxa till det rejält med en cigg också. Ler. Har juh minskat på rökningen kraftigt. Kan inte, har Aldrig sagt eller vill inte använda mig av; slutat för gott. Det funkar aldrig. Förresten röker jag när jag känner för det. Vilket är ungefär 1-2 gånger i veckan.
Fett dumt egentligen, att röka så lite, om jag inte är beroende. Whatever. Ler.

Min enegelska suger. Sucks. Pratar och skriver alldeles för lite. Stackars hjärnan glömmer bort det lättaste. Herregud. Hur ska det bli? Hur ska det gå? Asgarv. Typiskt svensson-tänk. Om, om, om!!!!

Nej, mina vänner; det är Nu som gäller!!!

Jag vet. Det är svårt. Men allt är en vanesak, tro mig. Vi Är vanedjur, liksom många andra arter.

Fullmåne har det nyss varit. Med knasiga drömmar. Ack så underbara. Lustiga som fan också. Fröken C med en blond peruk uppepå hennes bruna hår så man liksom såg klart och tydligt... Att det va en peruk. Jaja, ni fattar säkert. Vi hade maskeradfest i typ Sälen, för det var vitt av snö runt omkring oss. Utomhus var vi också. Jag, fröken C och alla andra jag känner... Jag kände mig så lugn och säker i drömmen. Önskar jag kunde slappna av så där på riktigt.

Tur att chefen stack iväg och pratade i sin lur så jag kunde dela med mig till er. Fnitter.

Heja integriteten!! Mer sånt. Gärna i mediavärlden också, tack.

Gotta go.

Kisses

If I were a boy...

Kategori:

Så skulle jag inte ta henne för given. För jag vet hur ont det gör. Att förlora den du älskar. Och allt du har blir förstört.

Drömde om en vän igen. Gud så jag saknar, det är olidligt!! Henne tog jag verkligen för given. Det var det inte värt.

Jag behöver en sponsor så att jag kan sätta igång att producera böcker. Nu. Önskar mig i julklapp. Ler.

Frågar änglarna om råd. Om mycket.

Peace out.

Lr nåt. Hehe.

Love ya
MissE

Longtime...

Kategori:

Nu var det så där jättelängesen igen...

Tack för kommentarerna. Me like.

Sitter i miss Ias nya lya och väntar på morgondagen. Den verkar ha mer trevligheter att njuta av än idag. Än de senaste dagarna för att vara mer precis.
Begravde min 17 år gamla kisse, Nisse, idag. Med ros och kors. Sorgligt värre.

Faktum är att den senaste tiden varit bra dryg faktiskt. Vet varken ut eller in med någonting. Need your support!!

Skumma drömmar om hus, inredning och bröllopsklänning. Trots att jag är så långt ifrån nåt sånt man kan komma. Antar jag.

Go Norge! :)

Gott kaffe, ia, gott gott.

Varför säger du aldrig att du älskar mig? Mitt hjärta tvekar på att du gör det.

Imorn blir de party. Fröken C kommer med ljus och glädje.

Jag har fått tillbaka en kär vän. Men tyvärr har vi inte hunnit träffats på ett tag. Attans. Saknat dig fröken Carolyn.

Borde skaffa mig sällskap av ett husdjur, så jag har nåt att sysselsätta mig med på kvällarna.

Det här blir ju inget vettigt alls, bara massa goja som vanligt! :) Jag i ett påskägg. Saknat att blogga men det är svårt utan internet och en bärbar. Ge mig en gåva kanske?

Bo-Olle han är rolig han.

Har hört att det går en pyroman lös i mitt område. Passa sig för mig bara!!

Måste hem och sova nu. Så jag är en pigg och glad missE imorn.

Nattiskramar