I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

Need.

Kategori:

You're not supposed to be the one crying, Bella.
//Jacob, Breaking Dawn


Let's create!

Kategori:

Sov till 12 idag. Det behövde jag. Så skönt så du anar inte. Klev upp 5 igår för att besöka stan och Formexmässan. Vilken upplevelse! Hur kul och nyttigt för affärerna som helst! Lyssnade på Lasses råd om promenadskor. Tack gode. Såg förundrat på hur snygga damer trippade runt i sina högklackade skor, snäva kjolar och frisyrer som måste tagit lång tid att fixa. I'm not like you. Men jag beundrar er förmåga att klara av det.

Mia Törnblom levererade som vanligt. Dock kändes det som hon tagit över några moves från min andra favorit Mia Skäringer. Men men, ser man något man gillar är det okej att testa det själv antar jag?

Kärlek vid första ögonkastet uppstod men det ska ni få se i nästa inlägg...

Gissa hur slut jag var när klockan var runt 16!! Efter alla intryck, ljud och andras känslor. Är ju sån där som känner av stämning och allt möjligt i ett rum. Det där var inget litet rum. Glömde grunda mig innan jag gick in. Var för nervös över att tappa bort mig själv.

Vakten vid pendeltåget fick sig ett skratt. Eller jag bjöd på det kan man säga.
- Till Älvsjö.
- Älvsjö?
- Ja.
- Du är i Älvsjö.
- Ja, just det. Centralen. Jag är turist och trött så det gör ont.
Han skrattade hjärtligt och hjälpte mig med att skylla på att det var fredag.

Jag och tjejerna beslöt att bli ännu mer flummiga och tog en öl på cantralen innan hemfärd. Men herregud! Full på 3 klunkar, jag lovar!! Sen blev vi så fnissiga och flummiga så jag tror hela bussen önskade att vi skulle kliva av. innan det lilla ruset snabbt gick över.

Nu ska jag slänga på mig understället, täckisarna och packa kameraväskan. Den här gången tar jag med mig pendeln och leken med. Vill göra det utomhus. Haha! Ja, häxa mig alltså. Så vi ses i Grängshammar.

Ha en bra lördag mina vänner.

Kramar E

My love.

Kategori:


En av mina älsklingar. Här är han väldigt glad för han har fått
en julklapp att tugga på.

Here comes the human..

Kategori:

Äckligt trött på snorpapper nu kan jag lova. Samtidigt glad att det inte var värre än en vanlig förkylning. Fyra dagar inomhus och jag får damp. På sanning. När energin vänder och kommer tillbaka som den gjorde idag så vill jag bara ut. Men vet att det är bäst att vila tills det är helt bra. För mig i alla fall.


Kom att tänka på en av fotouppgifterna och tog mig an den. Då kunde jag stanna inne men ändå göra nytta eller ha kul. Självportträtt. Första tanke: Rå. Rå-format av mig. Helt osminkad, oborstad, oklädd. Rå. Sagt och gjort. Efter redigering och tips blev jag faktiskt nöjd! Haha! Vem vet, jag kanske har en vacker rå-het. Något måste jag ha lärt mig efter alla Top Model jag har sett. Ja, det är sant. Kan inte sluta titta på det programmet. Mest för inspiration för fotografering men jag tycker Tyra verkar vettig. Snygg är hon också. Snygg på ett uppenbart sätt. En annan får leta snygga detaljer så som naglar, ögonfärg eller hårkvalité... Tssss.

Skitsamma. Efter att den första rå-bilden på mig lagts ut för allmän beskådan så fick jag tips av Malin på redigering. Det blev bra! Och det är inte ord jag brukar använda om mig själv eller min egen prestation. Så det går framåt. Ler busigt här bakom skärmen. Hjärtligt. 




Ja ni. Den blicken säger väl en hel del. Eller? När jag förstorade upp bilderna på skärmen så såg jag att mina ögon blivit gula/gröna/bruna/grå!! Förändringarnas tid är här. Nej, jag kommer aldrig tycka att jag är snygg. Men modet, det är det fan inga fel på.

Vad är en krigare utan ett hjärta av kärlek och mod?