I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

Have I done it again?

Kategori:

Fucked up.

Så känns det just idag.
Det är något ont som gror. Som kommer växa sig starkt och till slut ta över. Göra slut på det goda och underbara.

Vad snackar du om, kanske du tänker?

Misslyckande. Misslyckad. Miss-lycka. Jag är nog till för att visa vad det ordet betyder. Och den känslan är ju inte så rolig att känna. Då finns jag av en anledning i alla fall.. Där kom DET också, avskyvärda tycka-synd-om-mig-själv-tänket. Äckligt.

De gamla, lortiga tankarna som sänker mig har på något vis krypit in i hjärnan igen.

Självkänslan är obefintlig. Söndersmulad. Hackad till damm i en mortel. Jag är mosad till dust i en mortel. Av mig själv. Kraven är skyhöga. Omöjliga att uppnå. Varför sätta krav som är onåbara? Vad är syftet med det?
Varför är jag oförmögen att älska. Mig. Jag kan och jag älskar alla andra.

Om man inte älskar sig själv kan man inte älska andra. Skitsnack!! Om det gick att sätta en mätare på mitt hjärta, min själ och mitt sinne så skulle jag bevisa motsatsen. Jag älskar. Tro mig. Jag älskar så hjärtat nästan sprängs!

Bara inte denna fula äckliga kropp som säger och gör saker jag inte kan kontrollera!! Har jag en sjukdom?? Är jag bara mänsklig?? Jag tillåter inte mig själv att vara mänsklig, jag vill vara en maskin, som gör saker på rutin utan känslor. Som aldrig gör fel.

Vem kan ge mig de verktyg jag behöver för att bli... någon annan?

Om jag var en knarkare skulle jag knarka nu. För att fly. Få bort känslorna som jag inte kan hantera. Åtminstonde tillfälligt. Vad som helst för att slippa må så här.

Jag vill vara nån annanstans i tiden just nu.

Hoppas ni har det bättre än mig. Kram

En sån där dag

Kategori:



Det finns mycket att göra men jag har ingen lust just nu. Det är en sån där dag när jag bara vill vara.

PANIK!

Jag vette fan vart jag vill göra min LIA. Eller rättare sagt jag vill så mycket så att det bara snurrar i den blonda skallen. (Ovanligt, heh)
Vad är bäst för framtiden? Hur ska jag veta det nu?? Känns som i högstadiet när man skulle välja linje. Inte fan visste jag redan då vad jag skulle ägna framtiden åt! Jag var en snorunge som ville hänga med mina polare och vara vaken till 03.
Inte för att jag vill det sista nu men känner igen paniken över att inte ha ett klart och tydligt mål.
Kanske är sån jag är som person. En vandrare.. Vill inte fastna någonstans. Vill göra så mycket som möjligt. Ha, men ibland fastnar hjärtat eller själen i alla fall i tusen år på samma ställe innan jag fattar att det är dags att släppa taget och passera GÅ! Liksom.



http://www.youtube.com/watch?v=VST2KKIYn50
Highwayman/Willie Nelson mfl.


TIDEN GÅR

Nu har hela morgonen och förmiddagen gått och här sitter jag. Lite låst i mig själv, av mig själv.
Dags att ta mig i kragen, vara vuxen, gå till handling.

Kanske en kaffe piggar upp och ger mig styrka att resa på mig.

Det är inte det att jag tycker att det är tråkigt, tvärtom. Kan man bli handlingsförlamad av för mycket vilja?




Aja, tiden är här.

Ha en trevlig kväll, mina söta.

Hoj hoj.

Effektiv onsdag

Kategori:



Klockan ringde för nästan två timmar sedan och här sitter jag nu med morgonkaffe och skriver.
Den här dagen är fylld med aktiviteter och det känns bra att redan hunnit med en hel del av dom! Arbete först, nöje sedan.

STÄDA STÄDA VARJE FREDAG

Fast det är inte fredag än. Tvättar för fulla muggar, har låtit blommorna dricka sig törstfria, disken är klar och tv-rummet ihop-plockat.
En vända med dammsugaren också så blir det kanon.
Är ledig denna onsdag men den är inte värd att kallas ledig egentligen. Ska strax fixa en PP till redovisningen på måndag. Kolla över excell och friska upp minnet. Så ska jag och mannen åka ut till Rommen en sväng för att se om det finns nåt skoj på outleten.
På eftermiddagen väntar föreläsning om Ikea i Leksand.

LIA

Börjar bli stressad över att komma på vart jag ska göra min LIA. Vilket ställe som väger tungt för framtiden. Kom på igår att det går ju faktiskt att ringa till Ikea tex och höra vad dom tycker. Om det nu blir på Ikea jag hamnar förstås.
Hade varit skönt att gå runt och frågat lite idag... Störande när någonting hänger över mig. Vill få det bestämt liksom så jag vet vart jag ska gå v2.


Då var det dags för ett besök i tvättstugan igen då. :)

Ha det bra i livet, var-ni-nu-är!

Kram Kram