I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

Meddelande från andra sidan

Kategori:

Lyssnar på sånger jag aldrig lyssnat på förut med min älskling Beyoncé. Underbara. Är som om hon skriver om mitt liv. Favoriten är fortfarande Halo. Poison klev rakt in på en andra plats, helt ny för mina små öron. Forever to bleed. Behöver väl inte förklaras. Next ex.. Titeln säger allt.

Hittade fan-videos om Bella med sånger som betyder något i hjärtat mitt, så läskigt att man knappt tror det är sant. Som om det är meningen att just jag ska se just dom.
Mycket som händer nu. Det verkar som ödet styr. Jag bara ser på och ler. Tänker "jasså är det så här det ska vara"

Samtidigt är det mycket som tydligen inte var meningen heller.

Och några frågetecken.

Ska till Kicki om cirkus två veckor, hoppas på bra vägledning och mycket bekräftelse i sinnet/tankarna.

Seans på onsdag. Blir så kul! Längesen nu och sist gav det inte mycket. Alldeles för mycket "fiskande" med publiken. Kändes fel direkt.
Låg och funderade på den sista seansen vi hade hemma, i Gagnef. Jag fattar fortfarande inte riktigt vem det var. För de andra fyra var det glasklart med besökarna men inte min. Så jag tror inte hon hittade på precis heller.
"En kille mellan 20-30. Färgat, mörkt hår men kunde ha olika färger ofta. Lång och smal. Jeans och T-shirt. Dog i mc-olycka el liknande. Busig som fan. Som mig. Gemensamma vänner. Vi har träffats på en fest. Han var förtjust i en av mina vänner. Hade svårt för att sätta gränser för sig själv. Hälsning: Det VAR en olycka, det var inte meningen. Inte självmord/självförvållat. Han ville inte dö"
Jag lovade att meddela detta men vet som sagt inte till hundra vem som ska ha buskapet. Fick några datum att komma ihåg och dom har jag glömt.. Minns att jag fick bokstäverna F och L med mig.

Som alltid skulle jag ha barnasinnet kvar, inte bli "vuxen och tråkig". Det är inte första gången jag får det budskapet precis. Ler. Över min döda kropp att jag tänker sluta fantisera och leka, busa. Som att ta bort en del från min personlighet. Då kvävs jag.
Vilket innebär att jag ännu mer förstår varför jag höll på att kvävas på mitt jobb. Vi fick inte ens skratta för våran chef.

Hoppas någon som läsare kan ta till sig detta.

Puss&kram



For you

Kategori:

It felt like you stared directly at me
of course you didn't
It looked like you thought of me
of course you didn't
I can hear your whispers,
they travel miles to reach me
of course they don't


I see black roses filled with sorrow
You see red roses burst into fire
I see a peaceful fullmoon
You see a great warm sun



Tonight the wolves are crying
because they are lost

Hurt

Kategori:

Den som skulle bli en av de bästa dagarna i livet blev inte alls så.
Ännu en gång slår ödet på mig för att påminna om att ALDRIG ta något för givet. ALDRIG lita på någon.

Hade behövt stöd och glädje idag. Istället för att kämpa för att hålla inne med tusen tårar, istället för att gråta på toaletten, istället för att gråta mig till sömns. Idag av ALLA dagar hade jag behövt kärlek och närhet.

Silent treatment. GFYS.

Iskalla vibbar. Fåordigt. Just idag!!!!!

Jag är så fruktansvärt sårad, för den här dagen kommer aldrig igen.
När jag är ledsen kan jag inte bara stänga av det och låtsas vara glad precis. Speciellt inte eftersom jag har den förmågan att "känna andras känslor" också.

Det växer en känsla i mig som jag aldrig känt förut. Det här är något nytt. Aningen bekant. Men ändå så annorlunda.

Önskar jag kunde skicka dig på en anhörig-vecka för att öppna ögonen på dig också.

Det blir bra igen. Nu har jag sagt allt jag ville säga.






"The two of you in the same car... The two of you watering the same flowers.. God must be kidding me.
Right? Edward and Jacob - new best friends to be? And who was that man? He was so familiar.. "



Almost like i'm a newborn

Kategori:

Då menar jag inte en nyfödd bebis utan nyfödd vampyr. Mina sinnen är skarpare, jag känner lukter mycket bättre, jag kan känna smaker mycket bättre.. Mina drömmar är tydligare men knäppare än vanligt och jag drömmer oftare om personer jag träffar väldigt sällan eller aldrig i verkligheten. Dessutom har jag fått något slags inbyggt försvar att omedelbart skydda magen med händerna när något föremål eller person närmar sig för fort.

Märks det att jag åter igen läser Breaking Dawn? Eller Så länge vi båda andas, på svenska, av min absoluta favoritförfattare Stephenie Meyer.

Har jag en liten Nessie i magen tro? Mest skrämmande tanken, kommer min Jacob att  präglas av henne?! Klart Bella behöver sina vargar mer än någonsin. I alla fall Jacob och lilla Seth..

Jag kan leka jag! Ler.

För övrigt så är allt toppen. Jag ligger på min luftmadrass på golvet på kvällarna, framför tv:n och myser. Hjärtat tar hand om mig, som alltid. Och jag funderar alltid för mycket som vanligt. Ler snett.

Peace out// Bella med bebis.