I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

Garpenbergs Herrgård

Kategori:



Atmosfär

Herrgården ligger mitt ute i ingenstans känns det som. Ett palats omgiven av skog. En skog med många berättelser att delge. Träden viskar till mig. Vattendraget sjunger sånger om det förflutna.

Jag har drömt om det här stället. Det var då en brunbjörn var på plats och lekfullt gömde sig i huset för människorna. I min dröm. Jag och mina drömmar.

Herrskapet på Garpenbergs Herrgård hade nämligen en tam björn i två år som de lärde hålla för dörren genom att stå på bakbenen. Gissa om gästerna blev rädda! 
För många, många år sedan.



Vinghjärta köpt på Garpenbergs Herrgård.


Kontakt

Givetvis strök sig en av husets hund mot mitt ben under middagen. En själ från en av husets alla hundar.
För när jag tittade efter så såg jag så klart ingenting.
Vilken middag! Helt galet god. I ett rum med fyra bord. Vi satt vid ett stort runt bord täckt av en duk som hämtad från 1800-talets lyxiga slott. Kandelaber på alla bord. Det var vi och två par till vid ett varsitt bord. Lugnt och skönt. Bra energier.

Stark stalllukt i trappen när vi skulle ner till källaren och hälsa på Gustafs revir. Gustaf var en karl som när han levde skötte hästarna till herrgården. Han var bestämd må jag säga.

Barnrummet. Lekfullt. Vacker takmålning i det höga, höga taket som fick mig att fnittra av förtjusning. Ett kallt vinddrag vid benen samtidigt som mediumet säger att här kan man känna som om det blåser lite kallt vid benen men det är bara barnen som leker och springer.

Jo, tack jag kände det. Barnkär som jag är så hade jag kunnat stanna kvar och lekt ett tag jag med. 

 

Tung luft

I vissa rum kunde jag nästan inte andas. Närvaron av energier var så tydlig. En av det tydligaste gånger jag har varit med om. Vi kände olika. Stalldoften, toalettdoft. Det var intressant. Jag anar. Förnimmelser av vad som skall ske.

Ja, det var en skön bekräftlese må jag säga.

Jag märkte när mediumet berättade lite historia att hon kom av sig. Förmodligen för att budskapen kom till henne. Hon fick genast kontakt med mig och min fina vän. Härliga känslor genom hela besöket. Vi ville inte åka hem. Det är ett hus som vill ha gäster. Utan tvekan. Ett stort, stort, vackert slott! I mina ögon. Hit kommer jag igen. Det vet jag redan.

 

När själva spökvandringen var över så var det tankeläsning som skedde. Vi fick genast sällskap av mediumet och fick prata med henne själva. Klockrent! Love it!

Det var tur att älsklingen var lite sen när han skulle hämta oss då fick vi chansen att njuta helt ensamma med en varsin kopp te i Salongen, bredvid Balrummet och insuga atmosfären. På natten i en mörk herrgård med levande ljus.

And I still dream..

missE är 7

Kategori:



Det är fredagkväll. Teven står på i bakgrunden som enda sällskap men vänta.. byter kanal för att slippa se och lyssna på ett gäng trasiga själar inlåsta i ett rum. Ger mig nada. Patetisk programidé. På bekostnad av, i mina ögon, trasiga och uppmärksamhetssökande människor.


Energin är på topp. Energin i min själ. Jag har gjort så mycket saker idag som jag mår bra av. Till att börja med håller jag på att lära mig göra loggan till min butik. Man kan typ göra vad som helst det är bara fantasin som sätter gränser. Den är det sällan för lite av.


Jag övade på mitt tal idag inför en tredjedel av mina klasskamrater. Det gick kanon, enligt mig. Kändes jättebra. Sjukt hur mycket jag lär mig av att lyssna på de andra talarna. Kan vara mitt favoritsätt att lära mig på. Lyssna och analysera. Få tänka igenom. Love it.







När jag såg den hemska vågen på teve idag kom jag på att jag ska sluta gnälla om den förbannade snön. Sending angels to watch over you.

En date med lilljäntan, storjäntan och mannen i deras liv förgyllde min kväll. Hon är underbar, det lilla miraklet. Känner hur det väller ut kärlek genom hjärtat när jag tittar på henne. Och på hennes mamma förstås.

Jag längtar efter alla mina tjejer. Kompisar. Ladies. And gentlemen.

En kärleksförklaring från hjärtat fick mig att fnittra och nästan gråta en skvätt. Av lycka. Jag har det så bra. Bäst. Det var helt enkelt meningen att hans mamma och pappa skulle göra honom. Annars hade jag levt mitt liv utan andra hälft. Åh, fan, vad ledsamt det hade varit. När man har hittat kärlek så som kärlek är som bäst, gäller det att vara modig. Öppna sig och släppa in den värmen som finns. Våga ge och våga ta emot.
Jag har bevittnat hur det går om man gör tvärtom. Tragiskt är vad det blir.


Well well. Ny dag, nya tag imorn. Jobb på dagen, träning och tjejfest!!!!!!! I love my life. Det kan du också göra. OM du börjar älska dig själv. Gör allt i din makt för att må bra.
På sanning, som brorsan brukar säga.

Tjingeling, sötisar.