I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

Happy new year!!

Kategori:



Sista dagen på detta år tar snart sin början.. Bara det liksom.

SUMMERING 2010 I LATSMARTA ORD

Året började med nykärlek. Så där läskiga känslor men de underbaraste som finns ändå. Kommer det funka? Är han mannen i mitt liv? Kommer han stå ut med mina obra sidor, älska mig som jag är för den jag är? Men ändå kanske det viktigaste, kommer jag älska honom, trots hans obra sidor för den han är? Är jag kvinnan i hans liv?

Svar: JA.

Blev sambo (shit) i somras efter ett sjuhelvetes pendlande.




Beredd på allt.

 

 

 

Kommer jag verkligen söka in på utbildningen i Leksand? Passar jag in, passar den mig? Pirr. Well I must do something. Älskade fröken C följde med mig på dagen som står för en av de största förändringar detta år. Jag sökte, kom in, tog chansen. Det bästa jag har gjort. So far. Lätt. Lätt som en fjäder.

 

Vi blev gravida. Mitt i allt. Den mäktigaste känsla någonsin. Hmm, jag känner inget illamående..? Men magen växte. Kroppen ändrade sig. Kan man få något tecken på att det är något därinne, frågade jag barnmorskan. Nej, det behöver du inte vara orolig för, svarade hon. Men man känner när något är fel. Något är inte rätt.

 

Missfall.


SJÄLADÖD

 

Nej, inte nu!! Jag måste verkligen ha syndat eftersom detta drabbar mig. VARFÖR?? VARFÖR??
Nej, jag vägrar låta mig nedslås av detta. Vi sörjde, tog farväl och tog oss samman och lämnade allt på den hemskaste sjukhussängen i världen. Den smärtan glömmer jag aldrig, aldrig, inte heller sorgen jag såg, kände och delade med D heller.
Jävla skitsnack att det är lätt att bli gravid. Lätt att skaffa barn. Önskar någon hade varit ärlig om detta i ungdomens år.


SKOLAN

 

Hamnar i världens bästa klass några dagar efter missfallet. Underbara människor. Ni vet ju hur jag är. Känner sånt i hjärtat. Eller själen. Eller i det sjätte sinnet. Nånstans är det iaf.
Fy fan vad jag trivs som fisken i vattnet på skolan. Det är en personlig resa som jag har väntat på länge. Länge.


VÄNNER OCH FAMILJ

 

Utvecklas, får barn, skiljer sig, blir sams igen. Cirkeln sluter sig snabbare än blixten. Läskigt, snart är vi på riktigt gamla.
Jag finner inte ord. De är de bästaste människor som levat på denna jord. Synd att ingen gör en dokumentär om oss. Kanske vore nåt att jobba på det. Visa våra liv, verkligheten. Med allt vad det innebär. Domnarvets Bitches gone bad or.. good? Heh.


MINNESBLIXTAR

 

Alla kvällar med E. Allt bus. All dans. Allt folk. Jag orkar fan inte raka benen, undrar om han kommer reagera på det? Pendlande. Saknad. Jobbigt. Ångest. Work. Ansökan. Ångest släppte. Martin Jondo och Jay-z. Sjukhusbild av mig själv uppifrån, drogad men vaken, fastspänd, lampor, steril-lukt, snälla doktorer, gråt, ont, sorg. Ny härlig extra mormor och morfar. Ge mig fan på att han varit healer i tidigare liv. Utbildning. Plugg. Hjärn-arbete. Äntligen. Eclipse. Smalhet ett tag. Bebisar överallt, tack gode gud.

 

Kommer väl på mer sen.. Som alltid.

 

Nu ska jag hoppa i säng så jag är på hugget imorn.

 

Ha ett underbart godare nytt år 2011.

 

Kisses missE

 

 

 

Koncentrationssvårigheter

Kategori:



FOKUSERA MERA!

Att jag ska ha fullt i tankefabriken now and then. Det blir så svårt att fokusera på skoljobbet och stressen ökar. Fast egentligen så vet jag innerst inne att jag kommer fixa det. Så onödigt att hetsa upp sig då då! TokElle.
Ikväll ska jag åka till köpcentrat och testa ny outfit. Me like. Nytt under och ut.








AVBLOGGAR

Tänkte att om jag avbloggar mig nu så kan jag koncentrera mig bättre sen. Men hela jag är full. Full i bus, full i fan, full av liv. Då är det inte så lätt faktiskt! Ja, jag har fått nåt slags dampanfall.

I måndags var jag och min mor till en liten hemslöjdsaffär i Hantverksbyn. Eller ja, vi försökte gå dit i alla fall. Det var stängt på måndagar. Så vi gjorde ett nytt försök igår. Jag märker ju varje gång jag hänger med mina föräldrar vart jag kommer ifrån.
- Är det inte öppet nu, så sparkar vi in fönstret, säger mamma och skrattar. Det kan låta lite hårt för den ovane men jag förstår ju att hon överdriver för att hon hemskt gärna vill in bara. Som jag brukar göra. Överdriva för att klargöra.
Vi kom fram och skämtade om att det säkert är lunchstängt.
Ja, visst, det var det också. Utanför butiken står två damer och röker och mamma lägger av världens mest irriterade suck, inte för att dom rökte utan för att det återigen var stängt.
Den ena damen frågar om vi vill komma in ändå.. Pinsamt. Heh.
Men vi shoppade järnet av henne, så det gjorde nog inget.

Jag upptäckte Annas hem. Vilken underbar liten inredningsbutik! Stäng in mig där med en plånbok som aldrig tar slut, ja tack!!! Om inte annat fick jag inspiration och ville hem och pyssla.


KVÄLLSBESÖK


Efter tvättande och städande bestämde vi oss för att ta med en glöggflaska, lite bullar och oss själva hem till daddy.
Simon blev överlycklig. Men vovven var trött och gick och lade sig i pappas säng efter en stund. Han var märkbart stött över att vi kom så sent.. Klockan var ca 20.00.

Fick höra på nya historier av daddy och D förstod nog ännu mer var jag kommer ifrån. Heh.

Eddie Meduza.

Nej nu så, kära ni, nu ska jag faktiskt röka sen är det skoljobb och inget annat som hägrar fram till kvällen. Förutom matshopping.

Ha en underbar dag.

Kisses MissE

Goodbye school - Hello RE Bil!

Kategori:


AVSKED

Sista dagen i skolan igår för att jobba med hemuppgiften de kommande dagarna, tung sådan men ack så rolig!
Tänk att jag tycker det är så jobbigt att säga "hej då" till människor jag tycker mycket om!
Undrar om de flesta är som jag? Som saknar, tänker på och drömmer om sina heartkeepers. Alltså sånna människor som gjort sitt avtryck i hjärtat och som jag egentligen inte vill säga upp kontakten (mer eller mindre) med men av olika skäl gör det ändå. Skälen kan vara avstånd, olika stadier i livet eller ändrade förhållanden.

Hur många kan jag älska egentligen? Eller tycka jävligt mycket om? Hur många har jag med mig i min flock i min egna lilla Elenors värld? Mitt hjärta måste vara väldigt stort. Eller djupt.
Dom vet inte ens om det själva, en hel del av mina keartkeepers.


LIA

Direkt efter nyår ska jag börja på min första LIA-plats. Lärande i arbete. Ett sätt att knyta kontakter, ta reda på vad jag är bra på, vad jag vill göra och inte göra i framtiden och framförallt ta reda på vad jag behöver för att kunna förverkliga mina drömmar!
Verktygs-inhämtning.
Verktyg är bra.
De gamla studenterna hade träffat kompisar för livet på sina LIA-platser, hoppas jag gör det med. Vilken underbar bonus.


SNÖÄNGLAR

Efter shoppingen ska jag fan ta med mig kameran, älsklingen och gå ut i snön och göra snöänglar. Livet är fantastiskt. Jag smådriver med Sthlm-arna. FANTASTISKT! SURREALISTISKT UNDERBART!!
- Jaa, det är fantaastiskt!

Det gör inget att ni har läst på några fina ord som ni sätter in i varje mening, jag älskar er ändå. Småler när jag tänker på detta.

Hjärtat mitt som tycker att jag använder konstiga ord. Jag är ju latast av alla och uppfinner nya ordförkortningar och sammansättningar hela tiden.

Kärleken är störst.

Så älska på i juletider mina söta. Vi hörs.