I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

BS

Kategori:





So many hearts to be broken


So many tears to be fallen

So many sad words to be said

And they say this makes us stronger....

What if it just makes our walls around our breakable hearts higher???





Vårkänslor

Kategori:

Jovisst har dom kommit nu. Underbara, supersofta vårkänslor.

Alla karlar jag har pratat med idag är glada för att söta tjejer börjar klä av sig. "Ta av sig vinterpälsen" som en uttryckte sig. Vet inte om jag ska skratta eller gråta. Grottmännen kommer fram efter vinterdvalan. Tur att man inte är söt så man orsakar en trafikolycka i vårvärmen.

Lyan var kanon. Big smile. Ska försöka få den. Pratat med hyresvärdar och shit nu.

Ska få en fet slant snart. Kan behövas att köpa köksbord för. Och stolar. För jag kan ju inte ha bara bordet eller? Ler.

Är inne i en sex and the city-period. Kollar från början till slut. Snart kommer ju filmen osså. Äntligen. Tänk att man kan bli ledsen när en serie tar slut. Lika med Jericho. Och Vänner.

Tog en öl med daddy i solen idag. Nice. Trist att inte voffsingen var där bara.

Ska nog ta en promenix in G-town snart. På en brandväg? Ler. Hoppas byfolket har jyckarna kopplade och älgarna inlåsta. Hatar älgar. Men en och annan varg vore trevligt att se. Om den håller sig på behörigt avstånd. ja, det känns som jag är mitt i skogen här ute. Stadsjänta med hav och sand i hjärtat. Skog osså förstås, utan dom farliga djuren. Nej, vargar är inte farliga, dom är bara skygga, så det så.

Gott, gott, gott med öl, öl, öl en dag som denna.

Vi hämtade CMJ nyss. Nu är boysen och leker med brädorna. Jag testade igår. Hoppas ingen såg. Jag kan åka framåt, svänga och vicka den bakåt. Bra motion det där.

Vad ska jag göra nu då. Orkar inte med nån promenix riktigt än. Är faktiskt trött. Jävligt trött.

Jo, jag och fröken C har bokat in kryssning med syrran och 5 andra brudar på sveriges nationaldag. Skoj, skoj. Drinkar, shopping och spa i massor. Välförtjänt semester. Drömmer ju jämt att jag åker båt så det är väl där jag hör hemma. På, vid och i havet. Ler.

Har lekt fotograf. Vissa bilder blir riktigt fina. Ärvt morfars ådra förmodligen. Undrar om han tog några svartvita kort på mormor medan dom var kära? De gjorde han säkert. Jag tycker man ska ta massa kort på den man älskar.
Jag tycker så mycket jag så. Om det där med kärlek. Måste vart släkt med Afrodite i tidigare liv.
När jag var liten så var min framtidsvision att jobba i kassan på konsum, ha 3 knodd och bo i en trea på hagalund med min man. Det var det jag hade skrivit i en "mina vänner-bok" när jag gick i trean kanske.
Lite orealistiskt. Då skulle jag haft 3 ungar när jag var 20. Hallå, vem kan bo i en trea med 3 ungar. Min man måste haft en jävla bra jobb, för kassan på konsum blir ingen rik på.

När jag var 20 var min framtidvision att bo i hus med 3 ungar, i en by med en man som var borta och jobbade mycket. Han skulle nog också vara rik för jag skulle bara vara hemma och skriva böcker och uppfostra kidsen. Lyxhustru.
Undrar varför jag tänkte att han skulle vara borta och jobba mycket? När han väl var hemma, tog han morgonpromenader med hunden, läste tidningen och rökte sin morgoncigg på altanen. Lekte med barnen i trädgården, klippte gräsmattan och tog hand om sin fru. På kvällen, när ungarna sov skulle vi dela på en flaska vin när solen gick ner.

Ingen kan kalla mig oromantisk. Hehe. Undrar om den drömmen blir sanning nån gång? Man kan bara önska.
Det måste vara solsting.

Ha de gött. SATC nästa.

Kisses E

Bara onsdag

Kategori:

Nu har det hänt! Ska kolla på en tvåa, nära ett annat område jag bodde i förut. Ångrar som fan att jag flyttade ifrån den tvåan. Majorsgatan, där hände det grejer må jag säga. Ler. Har aldrig trivts så bra i en lya som där. Hoppas den här är lika fin eller finare.

Hur är det med er?

Med mig? Jovars. Håller på att styr upp saker igen. Råkade tappa bort mig själv ett tag men nu är det stabilare igen. Jag måste sluta offra mitt liv jämt. Tänka på vad fan jag vill istället för att gå och hoppas på att andra ska vilja samma sak. Ja, det är komplicerat. Önskar jag kunde förklara men det kan jag inte.

Eftersom jag är lite så där allt eller inget... så är det nåt som jag går runt och funderar på.
Den där klippan jag tjatade om att jag behövde förut... En klippa som stoppar mig när jag kommer dundrande, tar ner mig på jorden igen liksom, den Behöver jag nu.
Jag Behöver respekt, kärlek och konversationer. Ni fattar väl ingenting. Hehe. Mellan raderna, vännen. Mellan raderna.. Det är liksom min grej nu igen.

Jag saknar min vän så det gör ont. Min vän är nog inte kvar längre. Fett misstag av mig att inte kämpa för min vår relation. Fy fan. Verkligen. Så ska det trilla tårar då.. Kan inte bli sentimental utan tårar..

Nej. Nu drar jag. sees.

Love E

Voices

Kategori:

   Well I'll be damned
Here comes your ghost again
But that's not unusual
It's just that the moon is full
And you happened to call
And here I sit
Hand on the telephone
Hearing a voice I'd known
A couple of light years ago
Heading straight for a fall




Tänk att en röst glömmer man aldrig. Den etsar sig fast i minnet. Inte alla dock, kanske bara dom som betyder något. Eller har betytt. Vissa röster måste jag få höra då och då för att leva. Mina goda vänners röster tex. Ler. får höra miss J's röst imorn. Vi ska göra som förr i tiden och ta en god, godare, godast isfrappe på kupan. Vill du följa med? Vara en fluga på väggen och lyssna på allt skvaller mitt hjärta måste få göra sig av med? Ler större. Don't tell anyone.

En röst kan få mig att le igen. När allt annat känns fejk.

Kisses from mE