I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

Ingen kommentar

Kategori:

Vaknade arg som fan idag. Drömt drömmar om en elak person. 
Sen gick det över till insikt och vidare till gråt. Nu är jag bara arg igen.

WTF, ska "natasha" penetrera mitt liv oxå?! Don't think so.
 
Fick ett uppiggande samtal av D på eftermiddagen. Trevligt värre, brorsan 2. Ler. Du vet när E är talsjuk. Känns som jag suttit inne nu igen. Efter några dagar som en intern. Man blir juh galen av att va ensam hela tiden. Jag har ett stort behov av social kontakt. Tur det. Värre om det vore tvärtom. Mohahaha!

Massa fester väntar i helgen, OMG. Vad har påsken att erbjuda då? Jag vill ha påskägg men det vet ni väl redan. Med massa godis. Salt lakrits, choklad.... Mmmm. Röda aroma hjärtan. Sweets for my sweet.
Vem ska jag ge mitt söta till då? Hehehe.

Skulle behöva en rejäl rensning tror jag.

Såg en skitbra film idag. Death race. Me like. Såg de två essän vid boxerkanten. Sånna ritade jag igår. Ler.

Jaja, nu vill syrran ha tebax datoren.

See ya.
Lr så.
KissE

Sjukfrånvaro

Kategori:

Jepp. Vaknade hos mrB/mrS/Nakedman på lördagsmorgonen. Svagare än svagast. Tack för hjälpen, gentlemän.

Hem, sen har det varit soffläge sen dess. Svettas, fryser, stönar och stånkar. Värre än en karl när jag är sjuk asså. Ser döden i vitögat känns det som. Hehe. Ärvt av Daddy..? hehe.

Första dagen jag är uppe nu, hos Sis och ska få käk. Love you. Du vet hur man gläder lillasyster. Ler.
Bara en dusch tog alla krafter liksom.

Skumma feberdrömmar man får. En tex. var att jag körde bil på en väg som var minst fyrfilig, möter en traktor. Som istället för en skopa har en jättelång tunga ner till backen!! Wtf? Har jag en hemlig, undermedveten önskan om en längre tunga? Eller vill jag att någon annan ska ha en kanske? Hahaha.

Drömt om äventyr och upptäcksfärder. Mina innersta begär.

Tråkigt att jag missade lördagens bravader men är tacksam att jag inte kände den där bulan! Vila upp dig, jäntan.

Ser fram emot morgondagen, då förhoppningsvis J kommer med gläjde och ljus. Hehe. Om jag är friskare. Vilket jag borde vara.

Efter maten blir det film under täcket som gäller. Hehe. Nja, inte riktigt så...

See ya, sweethearts
you know where to find me

SickkissesE

Fredagar brukade va bäst...

Kategori:

Men inte nu längre tydligen! Låste in nycklarna, halvsjuk, tog fel på tiden...

Sola var iaf skitnice! Käkade kinamat med J. Gott gott! Kaffedrickande. Nu sitter jag hos henne och snor datorn en stund. Medan hon gör sig finare. Kan juh inte skriva bara fin, för det är hon juh redan! Dah.
Äntligen har mina stenbockar mötts. J och C. Singstartjejpartykväll är bestämd. Ler.

Tänk att jag inget insåg förrän allt var försent. Förrän jag sumpat allt liksom.
Som vanligt med mig. "Ångesten är det som sliter mig isär"... Kan man lugnt säga.

Hade telemöte med den där vägledarkillen idag eftersom jag är lite krasslig. Väldigt trevlig. Förklarar allt han gör och så. Se och lär, män. Så man slipper fundera. Raka rör bara. Nu är det så här... Sånt uppskattas stenhårt av mig.

"Unga män tycker att gamla män är idioter. Gamla män Vet att unga män är idioter."

Nåt citat jag kom över igår.

Nu kommer Elsa och vill bli klappad osså. Pratar gör hon och ställer sig i vägen för datorn för att få uppmärksamhet. Typiskt fruntimmer. Hehe.

Får se vad en kväll som denna har att erbjuda två tjejor. Skulle va nåt jippo på rockhouse. Kanske går dit. Vem vet. Inte du. Inte jag.

Ha en bra afton mina vänner.

KramE

Finfint

Kategori:

J kom med pavan och snacks i högsta hugg här om dagen. Mys på tisdagskvällen. Fan vilket bra humör jag vaknade på dagen efter. Tack för det, gumman. Ler.
Igår var det tvätt och vila som gällde. Efter besöket. Mindre kul men skönt ändå. Fast tankarna slutar aldrig snurra när jag är ensam. Så tog fram ritblocket och tänkte få ut det den vägen. Nej, det är helt blankt. Helt tomt liksom. Skumt. Aldrig vart med om det förut.
Så jag sjöng. Sjunger mer än någonsin just nu. I tvättstugan är det bra att sjunga. Ekar rätt fint där. Blev skitskraj när jag skulle gå genom den långa, mörka korridoren där nere. Det finns en gubbe som ser så läskig ut. Väntade med flit tills han hade gått iväg. Han hasar fram, sakta, som ett spöke. Tofflor och luktar udda. Så hejar han inte heller, bara stirrar.

Fick träffa brorsan idag!!! Fast för kort tid tyvärr. Han kom upp på Caal eller Kaal eller vad det heter nu för tiden. Jag och D käkade tacotallrik till lunch. Pratade om när hela ligan satt vid bordet närmast trappen så man inte skulle missa någon pojk som kanske kände för att gå genom gallerian. Haha. Det funkade faktiskt någon gång, när jag tänker efter.
Brorsan var sig lik. Lika galna kommentarer om flickor, lika rolig som alltid. Han är då inte rädd för att någon överhör det han pratar om vad det än gäller... Hehe. Morgonstånd har guld i.... Hahaha!
Mer tid åt din syster! Tack! Ler.

Har gått och blitt förkyld och hostig. Inte skönt alls. Så imorn bitti blir det solariesol. Varmt och skönt. Brukar jämt somna. Det kanske inte är så bra. Fast å andra sidan har jag inte solat solarium på några år. Syns det eller?? Nehe, menar ni inte... Sneflin.
Måste juh känna sig lite fräsch när jag ska vina med jäntorna.

Verkar som att en dator är på g. Till missE. Finally. Då börjar min era som författare. Hehe.

Nu är det dags att åka hem och käka. Hungrig som alltid.

Kanske ses. Eller nåt.

love on ya'll

HappyMsE

Mohahaha

Kategori:

Fick träffa min bästaste old boss nyss. Alltid lika inspirerande. Ler.

Busade med butikskontrollanten. Hehe. Sorry, men kunde inte hålla mig! Jag vill osså smyga på folk! Är juh skitbra på att se det man ska se. Framtida arbetskollegor kanske? Ler. Jag, bojor och batong. Det vore nåt de! Hehe.

Mer tidsfördriv. Bara babbel men ändå. Har juh nåt att sätta händerna i arbete med iaf. 

Jag vill gå på maskerad! Kan ingen ordna? Vi kan kanske låna stugan i repbäcken? Det vore fan skitskoj. Har inte varit på maskerad sen Halloween för flera år sedan. Har massor av idéer jag vill genomföra. Askungen, Fallen Angel, Captive Angel, cheerleader from hell, rödluvan, skogsrå, spion, great white ninja.... Vad skulle jag klä ut mig till? Kan juh bara vara en av alla... Svårt svårt. Tål att tänkas på. Tycker inte om att bara välja en karaktär. 
Kan verkligen se det framför mig! Fröknarna, ska vi? Pleaz?



Kom över en text av en slump. Eller inte. Gjorde om den lite.

You´re a warrior fighting for your soul
Taken from a world above
and brought down to a world below
Re-unite them Re-unite them return the princess to her king
Re-unite them Re-unite them she's been taken for so long
Re-unite them Re-unite them then she'll be filled with joy
Re-unite them Re-unite them like the days of her youth



Röksugen men det är pissväder ute. Jag som ville gå. 

Höll på att krocka med en stor lastbil förresten. Shit, vad rädd jag blev! Han sket i alla andra och körde sitt race. Störst går först. Hade jag varit en äldre hade jag inte hunnit reagera. 

Nej, nu lägger jag ner det här. Det suger juh. 

Till kupan om C jobbar. 

Sen soffdega. Under täcket. Så där kallt nu igen. 

Brr. 

Bye




 

Fields of gold

Kategori:

Fastnar lätt. När Eva Cassidy sjunger. Fröken C sjunger fan ännu finare.

Magontet är kvar! Blä!

Solo på kontoret. Me like.

Har inte så mycket att göra idag. Så allt går i slowmotion. Drar ut på tiden bara. Trots att jag tog sovmorgon.

På fredag är sista mötet med min nya vägledare. Då ska jag ge han svaret. Ja. Svaret är ja. Kastar mig ut i det okända. Men allt är bättre än att ha det så här. Nu gäller det bara att välja vilken väg jag ska gå i framtiden. Är juh inne på så mycket olika. Men han sa att med min målmedvetenhet och vilja kommer vi att hitta det rätta för mig. Skulle fan ha gjort en "into the wild". Bara dra och leva på luft och kärlek. Haha. Min fantasi alltså. Kärlek med sig själv får man inte ut så mycket av. Inte nervkittlande direkt.
Böcker, kids, teknik, människor, skrift, svärd att slåss för det goda med... Vad blir kombon av det?
Hahaha. Asgarv. Elle-Krigarprinsessan!!! Hahaha! Jag är sjuk juh! Tur att man kan roa sig själv asså. Ler.

Brorsan, nu var det för längsen. Kom å rädda mig med dina galna historier och låt mig ligga dubbelvikt på golvet en stund. För att jag skrattar så klart. Kanske dax för den där tatueringen nu. Som jag har funderat på sen jag var 15.... Sakta men säkert... Lång betänketid jag har för mig ibland. Rätt var det är så händer det bara. Some day, some day.
Trissreklamen.

Hängde me J igår. Sa juh att jag skulle falla för tavlan. Men den med alla tre... sakerna i, den måste bara bli min. True love. Jag var på väg, men somnade på soffan innan jag hade bestämt mig vad jag skulle skriva... Skrev nåt, backade, skrev igen, backade. Så det blev inget alls istället. What's the point?

Suck. Stön. Stånk.

Jag vill osså ha en egen måne, där jag stannar tills allting ordnat sig.

Blir bara trotsig. Putar med läpparna. Händerna på höfterna. Ut med bröstet. Na, na, na, na, na. Du kan inte ta mig....Ler. Bus. Jag behöver bus. Hehe. Ta mig då, om du kan! Ögonen glittrar igen.
Wow... Fastande i den förtrollade världen lite... nice.

Nej nu ska jag till konsum city och jobba. Kan inte sitta här och dagdrömma.

Vi kanske ses. Eller hörs.

BigKissesE

Söndagskoma

Kategori:

Gnäller av mig först så har jag det gjort.
Vaknade klockan 07 på soffan och hade så jävla ont i magen!!! Blev riktigt rädd. Tänkte till sist ringa daddy. Vill inte va en börda. Så jag struntade i det. Intalade mig själv att det blev för mycket grädde och majonäs igår. Slappnade av tills jag somnade om. Har fortfarande ont.

Vilade tills jag fick nåt ryck och beslöt mig för att ta en promenad till mamma. Precis när jag munderat mig ringde Ia och gav mig mer kraft. Spanx Sweetie. 
Fan va skönt det är att gå! Hade glömt att jag kan gå till världens ände. Trots magont så var det hur skönt som helst. Rensar tankarna också. Det lilla leendet jag hade på läpparna nyss börjar återvända. Sakta men säkert.

Hittade glasögonen, mrS!!! Äntligen! Låg i en av alla mina jobbväskor! Nu behöver jag inte köra i 60 från fröken C i gagnef... där det är kolsvart om natten. Hehe.

Det jag önskar får jag. Tror jag. Mina morbröder bestämde sig igår för att hyra stugor i Sveg om nån vecka. Jag är välkommen att följa!! Det som jag skrivit att jag ville nyss! Fast vill juh helst ha en egen stuga förstås... Men men, får la anpassa mig. Eget rum är dock ett krav.

Nej nu ska jag till J på kaffe och taveltittning som inte blev av igår.

Tålamod och tillit sa korten. Mitt andra namn är FFS tålamod och tillit. Hehe.

Drömmen var rätt skön. Längtar. Hehe.

Love on you, can you feel it?

Over and out!

Pratsjuk

Kategori:

Så jag sätter mig här och skriver av mig lite.

Hört så jävla roliga historier av mina galna morbröder nyss. Skratta så jag fick ont i magen! Dom är inte fina i mun direkt. Passar mig bra. Låg, sjuk humor. De är grejer de. Ler.

Hatar att va pratsjuk när man inte har någon att prata med! Störande. Kanske tar en promenad, oldtimes, i domnarvet och hälsar på fröken J och kikar på deras tavla. Kommer garanterat bli kär!! Hehe. I tavlan. Jag vet juh vad den föreställer...

Tack faster för dom underbara örhängena jag fick! Samma som på tavlan. Hehe.

Min ena morbror är tydligen ganska dragen just nu. Hör att dom erbjuder honom vatten och luft på altanen... Haha, orutinerat. Släktträff med andra halvan idag. Sexpacket växer.

Ialuttan verkar sova.

Lär höra med C hur vinprovningen gick. Nyfiken. 

Sjunga lite kanske? 

Need you back in my life, fröken M!! Pleaz come back! 

Jag lär väl svälja och slå henne en signal. Inget är värre än att va utan henne. Har inget att förlora. Med mitt mod så tror jag de löser sig. 
Är fan riktigt modig. I hjärtat. 
Liksom hur många människor finns det inte som lever sitt liv och nöjer sig? Kanske vill gå en utbildning, byta jobb, flytta, vad som helst. Men som inte Vågar. Konsekvenser kommer alltid finnas. Bara är så. Som jag brukar predika om, för att våga leva fullt ut måste man ta risker. Jag vill leva så iallafall. Ingen ånger. Bara se framåt och ta tillfällen som kommer i min väg. Är blyg men mod det är en annan sak. 

Vet inte om jag berättat om min teori. Jag tror nämligen benhårt på att historien upprepar sig tills man gör rätt val. Alltså du hamnar i liknande situtioner, där du förra gången valde fel. Tåget går igen. Tills den dag du väljer rätt.

Ska gå och dansa med morbror nu. hehe. Till "I'm a punkrocker yes I am"

See ya.

Kisses

L som i...

Kategori:

Livet
Love
Lustigt
Lust
Lova


Tog fel väg igår till Skinnskatteberg för jag var så jävla upprörd på Hon. Omväg på flera mil. Men det fanns visst en mening med det. Åkte genom täta skogar och små tjärnar eller sjöar på var sida. Så jävla avkopplande. Tänkte stanna men hade en bil i rumpan som vägrade köra om. Rollercoaster genom skog och mark. Tänkte på Wolfpack. Den gången vi jagade månen och bestämde oss för att yla ihop, då knyts banden ännu mer. Saknar er, WP. Alot. Så jag ylade åt oss alla. Hoppas ni hörde mig.
Å du med.

Lekte med bröderna Bus igår. Kryssning är planen. Det får den där flickan styra upp. Hon verkar bra på sånt. Kryssning, huh? Mina drömmar... Slog det mig nu!

Hos mamma och väntar på gottaste käket. Hungrig som en varg!! Bara klämt i mig en macka och typ fyra koppar kaffe. Kedjerökt. Hängt. Hänga är kul.

Vin till maten? Har ingen chaufför. Fuck. Någon?



Sitter här på tåget ser hur meter blir till mil.
Saknar jag din doft och din vackra profil.
Diggar din stil och sättet du är på.
Diggar din stil, ja du vet det bara är så,
För det bara blev så, vet du kan förstå.
Tror det finns en högre plan för oss två.
Känner när vi ser på varann,
Hur du håller i min hand.
Nu är vi långt isär, olika städer i vårt land.
Värme som sätter mig i brand.
Och jag känner hur du glöder min vän,
passionen och kärleken de växer med den.
Kan vara mörkret där ljuset kommer sen.
Svårt att ta farväl, svårt att va' isär.
Önskar mitt hjärta, jag önskar du vore här.
Jag önskar du vore här.

Skin, skin som den sol du är.
Låt hela världen se ditt vackra leende.
Jag säger Lys, lys som den stjärna du är.
Du lyser upp mitt mörker och jag känner du är med.
Hur du rör mig, talar, sättet du ser mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.
Tack mitt hjärta för alla stunder du ger mig.

Försöker förklara, jag försöker berätta,
Hur du lyfter mig, får en tung man att lätta.
Försöker sätta ihop fast det inte riktigt går.
Värmen och kärleken läker mina sår.
Tack för att du håller i mig när jag ostadigt står.
Känner du förstår vad jag genomgår.
Tills vi möts igen sitter jag och räknar dar.
Du är speciell, för mig helt underbar.
Jag står kvar, to my insperation and my shining star.
To my inspiration and my shining star.


Pöss o kram, sötaste

Bästa dagen i veckan

Kategori:

Det har ni nog fattat nu va? Ler.

Corona, palmer och stränder.... Mmmmm, vilken längtan jag fick!! Det behövs i dagens läge.
"Diagnos: stark ångest/oro med inslag av depression."
Tack, doktorn. Nu fixar vi det. Med prat och mera prat. Och lite annat. Ingen medicin, tack. Jag tar inte statens droger heller. Ni vet.
Black oil. Haha.
Men några järntillskott, det kan nog slinka ner.

Jag tänker säga "ja" till frieriet om ny sysselsättning. Nästa vecka. Fira min avgång med champange. Hörde mina kamrater prata och säga att det är dags för mig. Men att det kommer bli så tråkigt och mer krångel utan mig på plats. Jag vet, lyser juh upp ett rum som den stjärna jag är. Hehe.
Fatta vad skönt. Särskilt nu efter vårat pågående bråk...
Låt mig va!

Får fortsätta senare. Måste kriga me kärringen nu. Fuck.

Lysning

Kategori:

Var tog den vägen nånstans?

Mycke snack men ingen verkstad.

Har jag fel? Tror inte det. Handling betyder allt. Alla kan va stora i orden och små på jorden. Action, baby.

"Ge inte upp" Tusen gånger om.

WTF.

Vad ska jag göra då? Slå en slägga i knoppen? Funkar inte så. Jag funkar inte så. Försöker inte tvinga fram saker. Det ska komma från hjärtat. På eget bevåg.

Tack Carolyn för kaffet och snacket.

Äh, jag kan inte sitta här hela dan.

Bye bye, alla som har mig i sina hjärtan. Ni har mig.

Shorty

Kategori:

Har äntligen fått lite gjort. Tack fröken C för all hjälp. Du är guld värd. Eller ännu bättre, kärlek. Hehe.

Inga diamanter i världen får mina ögon att glimma som du.

Jobbet sög idag, som vanligt fast mer. Fick lov att sätta mig och andas ett tag. Fattar inte varför det gör ont i bröstet. Farbror doktorn?? Fattar du?
D räddar E som vanligt med sjuka kommentarer som får mig att tänka på annat.

Haft miniseans med C idag. Fått svar och hälsningar från andra sidan.

Väldigt mysig lyan har hon, kussen till C. Skön som du sa.

Kära kusin, jag kommer till Mexico. Lätt som en plätt.

Ska va lite social med herrR nu.

see ya

pusssssss utan ljud...

Bara måndag

Kategori:

Släktträffen blev kanon. Fy fan va jag har skrattat med Daddy och dom. Varför kan inte varje dag vara så rolig? Hamnade brevid två pojkar vid middagen som jag givetvis blev lektant åt. Ler. Kapsylsamling och tävling ordnade vi. Vann över daddy i första omgången på bowlingen, sen vv. Kusin L vann alla gångerna över oss. Men hon har juh tävlat så... de är fusk. Hehe.

Vi åkte vidare hem till kusinerna där också var superfun. Singstar, vin och mer skratt. Kände mig som i en film från 50-talet på väg ner på stan sen. Låg tvärsöver allas knän i en svart/vit amazon. Typ Elvis i högtalarna. Inte varje dag man åker sånna fordon direkt.

Relativt kort kö in på Bolle så jag och kusin slapp vänta så länge. Klev in, tog en shot och dansade. Skoj, skoj. Träffade Alla. Skum känsla, lite nytt och skrämmande ibland.

Allt är smått skrämmande i förändringarnas tid.

Jag vet inte vad som är rätt eller fel just nu. Jag vet inte ens vad jag vill. Rymma, det vill jag. Andas ut någonstans. Samla kraft. Flytta. Finns inget som binder mig här i nuläget.

Får se vad ödet har i sina händer. Allt händer av en anledning. Det är mitt hopp och det jag litar på.

Bättre sömn i natt, tack. Ska yla av mig i bilen en sväng nu.

Kram

Trött tröttare tröttast

Kategori:

Jepp, det är jag rakt av just nu. Kunde knappt köra hem från kupan. Fröken C räddade mig med kaffe och busröka i bilen. Spelade en låt jag har kär för henne. Hon visste direkt vad jag menade. Vi behöver liksom inte prata jag och hon. Vi ser på varandra och vet bara. Det är inget konstigt. Det är som det ska vara.
Kanske ligger en liten pik i den kommentaren. Hehe.

Känner för att gå ner till älven och skrika av mig lite. Vårskrik i skogen, det måste alla ha, tycker jag och Ronja Rövardotter. Ler.

Sitter hos syrran och samlar kraft. Nåt glas vin blir det idag. Mina nerver behöver det. Hehe. Ska ta mig över och duscha, hett. Väldigt hett. Städa lite till. Bära upp min gamla tv. Fast jag skulle behöva en hjälpande hand. Det är bla då man behöver en man. Man med stort M. Will you help me, please?

Har iallafall ätit idag. Det var ett tag sen. Tacotallrik. Gott gott!

Synd att jag missade fröken J som var ute på promenix och ville ta en cigg. Typiskt. Kom igen! Ler.

Nu lägger jag initiativet i dina armar. Okej? Ler.

Ha en bra kväll, mina sötaste. Det ska jag ha. Hoppas jag. Verkligen.

Kan någon ta bort oron, tack?

Kommentera mera!

Kisses missE

Under-bart

Kategori:

Vet inte riktigt vad jag fick det ifrån. Ler. Ni skulle se mig nu.

Ibland ryser jag av välbehag, mår finare än någonsin. Ibland får jag gråtattacker. Det är kanske ganska normalt under omständigheterna. Nope, inte gravid. Hehe. Andra saker har hänt. Inte riktigt redo att skriva om dom än.
Eller jo, jag skulle kunna skriva en bok här på direkten men men. Den som väntar på något gott...

Igår var det fullmåne igen. Jag drömde läskiga drömmar om att bli förrådd. Det var en gammal japansk knarklangare som skulle vara min chaufför men han stack mig i magen med en nål och jag blev drogad. Det var nasty. Me don't like drugs. Kan juh bero på tvprogrammet jag såg igår om någon kärring som skulle röka på en hel månad. Se konsekvenserna. Dah! Den sjukaste, löjligaste, vidrigaste ursäkten jag hört. Men det har dom flesta pundare.

Vart i Leksand idag. Vilket välkomnande!!
- Hej Elenor! Nu får vi finbesök!
Kära fröken A och resten av gänget som gav mig ett leende på läpparna. Kaffe och rök i rökrummet blev det. Prat med K-Å och lite arbete också. Hehe. Så jävla skönt att jobba själv.

På lördag ska syrran fixa mina naglar. Kommer bli nice. Nya kläder och nya under. Boka tid hos fröken A var det jag skulle göra. Tack för tipset, kära söte. Det funkar att numrera. Mer kaffe o cigg! Mer, mer, mer! Du vet vad jag menar. Hehe.

Den dagen kommer även F-jäntan hem!!!! Efterlängtad och saknad! Vin kanske? Hos er så jag får mysa med Bo. Big dog.

Gotta go. Hälsa på C en sväng innan jag tänker åka hem.


min älskling har ett hjärta av snö
så skört och vasst som skaren
och det smälter lika lätt som isen i drinken
i glaset som hon lämnat i baren

vintern ligger hård över sjön
ljuset varar bara några timmar
jag ser ut över den vita snön
där månen och stjärnorna glimmar

hennes gröna ögon gör mig matt
hon säger ta aldrig någonting för givet
och vi pratar om vart vi ska just inatt
men jag antar att vi pratar om livet

min älskling har ett hjärta av snö
som nysnön yr när det blåser
som ett täcke som far och sliter och rycker
och vrider mig i neuroser

på sommaren pratar hon om höst
hon ser molnen som väntar bakom skogen
sen talar hon med annan röst
om att alltid vara konsten trogen

inatt vill hon falla fritt
vi tar en runda till och jag bjuder
min älskling har ett hjärta av snö och så vitt
som renaste lenaste puder

nu vill hon falla fritt

Puss & Kram

Jag blöder kärlek

Kategori:

hette en låt som fastnade på hjärnan hos mr.R. Mmm, det kan ni juh fundera på.

Är i S-hamn igen och bor på ett kallt, stelt hotellrum. Måndagen gick inte så bra. MrD fick snällt ställa upp med en axel. Tusen tack! Babblade på gjorde han osså så frökenE skulle sluta fundera så jävligt.
Tusen tack frökenC, F-jäntan och frökenJ för alla timmar i telefon och så. Ni vet varför. Säger juh det. Vad vore man utan vänner?

Fick en skön kommentar som bekräftade tankar av arbetstanten idag.
- Tyckte väl att du såg ovanligt fräsch ut idag! Asgarv.

Det känns inte som jag har rätt att bli arg efter mitt beteende. Men börjar fan bli förbannad asså! Det finns gränser för vad man kallar en person och gör mot denna oavsett hur hon har agerat!!!

Dom tankarna tar vi genast bort, det finns intressantare saker att tänka på. Le åt. Big smile.

Är det verkligen sant?
Den som inte tror på ödet...

F-jäntan kom hem!!!!!! Har ett brev åt dig som jag skrev i lördags efter ett glas vin eller två. Läs och njut. Rys. Saknar dig så fruktansvärt mycke!!!!

Nej, nu står det nyfikna människor bakom axeln och försöker tjuvläsa... Hahaha! För det kan man juh inte göra på nätet heller. Fan va stört! Hahaha!

Längtar tills onsdag osså så klart. Mår som allra bäst när jag tittar på månen.

Puss&kram
Ta hand om er..