I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

Förstålsen utbytt mot ego?

Kategori:

Det är lustigt hur det kan bli när man är den enda singelkompisen i gänget. När jobbet bara flyter på liksom det mesta andra. Då är man alltid tillgänglig och säger sällan nej till att fika eller whatever. Man umgås med många av sina vänner hela tiden, alternerar mellan dom. Man är flexibel och förstående när vännerna måste avboka en fikadejt för att åka och storhandla. Det finns ju alltid en annan vän att leka med.

Så håller man på så där. Tills man själv träffar på kärleken. Världen blir upp-och-ner och man liksom flyger fram på små moln. Det gör man faktiskt. Allt är underbart. Man kan inte vänta med att berätta för sina par-vänner att man själv har träffat någon. Man är inte singel längre. Omställning deluxe. Mest för några av vännerna, funderar jag på?

Plötsligt kan inte singelvännen komma bara så där, som hon kunde jämt tidigare. Plöstligt kan man inte bara ha henne när man behöver. För hon har numer en pojkvän som hon vill hänga med 24/7. För att hon är nykär och vill lära känna honom. Va fan, det vet väl alla att man vill när allt är nytt och spännande?

Hur länge är det okej att kalla förhållandet nytt?

Snart börjar några av par-vännerna tröttna på att singeltjejen inte kan komma när det passade dom, som förut. Det börjar liksom tära lite. Dom börjar skruva på sig. Undra varför man inte ringer jämt och ständigt varje dag, som man hade tid att göra när man bara hade sig själv att tänka på.

Har dom glömt hur det var när deras förhållande var nytt? Så där extremt coolt som det är. Tycker jag i alla fall.

Nej, inte alla reagerar, inte dom som insett. Hur ska jag säga... Att tiden inte räcker till.

Prioritera. Säger dom.

Jag har en pojkvän sedan 1 och en halv månad tillbaks. Vad gissar du på att jag vill prioritera? Vänner förstår. De äkta vännerna ger mig andrum, ger mig tid och är uppriktigt glad för min skull. Va fan, vi pratar i telen eller dricker kaffe i ett hörn på statoil och uppdaterar allt under 20 minuter om så krävs. Det är Vänskap för mig. Den man älskar släpper man fri, det är då den kommer tillbaka...

- Du får inte gå och skaffa kille nu, jag har ju ingen.

Hallåååååå! Vad är det för mening egentligen?? Skit-taskig. Såå j-a ego. Så har säkert jag också sagt för att jag var rädd att bli helt ensam. Men inser kraftigt hur dum i huvudet jag var som sa så. Sorry, polarn.

När det dessutom blir tvära omplaceringar och jag måste lära mig ett chefsjobb på bara några dagar, som jag ska ta över några veckor tills allt är klart... Måste jag förklara mer..?

Jag har en familj jag bryr mig om och vill ge tid. Några i familjen har ont i sina hjärtan osså. Två av mina käraste vänner eller fler har det skitjobbigt just nu. En är höggravid och jag vill inget hellre än att åka och klappa henne på magen och se till att hon har det bra. =)

Det är tisdag idag och jag är bokad till nästa lördag. Då ska jag stänga in mig och andas. Ta det lugnt. Vila. Sova. Äta. Mysa. Ja, ni fattar. Varva ner helt enkelt. Magen svider. Det tar som fan på krafterna att ha nytt jobb och ny pojkvän.

Pratade med Madde på jobbet idag, hon fattade inte hur jag orkade med allt. Det gör jag inte heller. Men vissa perioder i livet blir det så här. Fullt upp.

Så nej. Man=jag kan inte komma på beställning för att någon "ego-behöver" mig just nu.

Avslutningsvis undrar jag varför det är okej för dig att inte ha tid för/prioritera mig, men jag ska Alltid ha tid för/prioritera dig??

Wake up.

Spränger en bergsvägg

Kategori:

Det är något jag måste få ur mig. Det krävs så mycket mod. För en risk som denna tar jag inte varje dag. Risken är att få ont. I hjärtat.
Men det gör ingenting. Bara jag får säga det. Till dig. Jag måste. Jag vill. Livet är alldeles för kort för att hela tiden vänta. Vänta på rätt tillfälle. Kommer någonsin rätt tillfälle? Är det inte bättre att skapa sig det tillfället? Bestämma över sitt eget liv.

Så var tyst nu. Bara lyssna. Svara inte. Gör ingenting. Bara ta emot.



Oj. Det här är inte likt mig. Att ta sånna här risker.

Men jag har bestämt mig. Så nu måste jag bara samla ihop mig. Dra dig nära mig. Så att jag kan viska det till dig. Hehe.


Nattis gott folk.

PoK
//MissbraveheartE


På hjärtat

Kategori:

Fortsätter med att berätta om jobbet eftersom det tar upp all min tid just nu. Tänker på det hela tiden. Inget är klart ännu om det blir jag som får tjänsten, vilket får mig att inte orka ge 110.
Imorse kl 04.00 vaknade jag av klockan och min första tanke var "Fan, vi har en handscanner för lite idag!"
Detta på grund av en medarbetare som inte accepterade att få en extra dag nästa månad istället för den här månaden.... Grrrr.
Men ringde bigbossen idag om mina funderingar och så. Han är med mig. Coolt. Snälla Roffe kunde osså kompromissa idag angående möte och planering. Skönt att ni är förstående! =) Me like.
En annan medarbetare vill inte sova borta, vilket också försvårar mitt arbete. "Vill inte" är numer inte godkänt. Måste ta upp detta med honom. Det känns jobbigt för vi är vänner osså. Hoppas han inte surar till på mig som vän. Aja, det blir som det blir.

Jag får byta parkeringsplats!! Jättesamarbetsvillig och servicevänlig tjej som ringde mig idag. Ros till dig! =)

Min Sweetie är fortfarande skönast. Att prata med honom skingrar molnen. Fan, vad poetisk jag är! Hehe. Å, ja, jag gillar dina retsamma kommentarer osså! Men tro inte att jag inte retas tebax..... hehehe....

Hade hoppats på fika med fröken M, men vårt kalla väder hindrade det. Man vill juh inte gå ut när man kommit hem från jobbet, denna årstid. Blä! En annan dag. Förhoppningsvis i helgen. =)

Igår kväll återvände lusten att sjunga. Letade efter en sladd till min karaokegrej i 3h!!!! Lägenheten var typ upp och ner innan jag gav upp. Fy fan! Vart tar alla saker vägen? Hur kan dom bara försvinna så där? Som min Dirty dancing-film. Den bästa filmen ever. I alla fall när jag känner mig på tjej-humör. Någon från andra sidan som inte orkar se den igen? Någon från andra sidan som inte vill höra mina falska toner längre? Hahaha!

Ska kanske träffa hans familj i helgen. Skakis? Nej, inte alls... =D

Skulle vilja ha en tjejfest för alla mina vänner med vackra former. Alltså, kvinnliga vännerna. Åh, vad skoj!! Men hur ska man få alla att kunna komma samtidigt. Det är typ 1 på miljonen att vi kan samma helg. Jobb, familj och husdjur finnes ju. Shit, vad sjukt. Vi har blitt vuxna.

Ja, nu är vi vuxna... Säger det högt med stora ögon! Småler lite finurligt samtidigt. Ganska kul att vara vuxen ibland. Att ta ansvar. Vi växer och mår bra med ansvaren. Alltid en höjdare att klara av utmaningar. Nice för självkänslan! =) Det enda som är drygt är att få tiden att räcka till. Fram för kortare arbetsdagar! Jag lever för livet, inte för att jobba.

Värst vad jag hade mycket på hjärtat idag då.

Varma tankar fyllda med kärlek och kraft till F-jäntan som har det tungt med MrB.
 
Yep, love the rest of ya toooo.. ;D



Han hör mig
Han ser mig
Han rör mig
Han förför mig

Genom eld och vatten




Lyssna på "I'm yours" med Jason Mraz
Så j-a skön!!



Hadebäst!
//MissE





Don't!!

Kategori:

Vi lät han som tror sig veta allt bäst, köra hem från jobbet idag. 140km/h i snöblask och nollgradigt.
Hallåååååååååååååå! Du är inte själv i bilen, idi....!

Till slut sa fröken C ifrån på skarpen. Då blev han putt. Skulle påtala detta resten av vägen hem. Dessutom trotsa allt vi tyckte och tänkte. Men varför tror han att han kan tillrättavisa vad jag tycker???? Det jag tycker och känner är ju mitt Eget!!!!!
- Min mage tyckte inte om purjolöken på mackan vi åt idag.
(Det stod klart och tydligt att det var purjolök på menyn.)
- Det var rödlök. Jag har också känt av rödlöken hela dagen.
- Men på min macka var det inte rödlök, det stod till och med att det var purjo.
- Nej, det var rödlök.

Ja, ni förstår.... det går inte att komma nån vart. Lika bra att hålla käften. Slösa energi på han liksom. Don't think so!! Sånna där svar är det på Allt man säger. Blir för jobbigt.
Nästa gång tar vi med någon annan. Så enkelt är det. Punkt.

Dagen började med att vartenda sektionsnummer satt fel. Satte igång att märka om. Tog cirkus 1,5 timme. Hann göra torget med julsaker innan frukost också.

Sen var det dags för lägga in nya benämningar i datorn. Soft. Skoj. Fröken C gav sig på listorna. Efter en stund upptäckte vi att hennes handscanner inte blivit laddad utan hade en annan butiks filer i sig. Radera allt det hon räknat. Ladda om. Räkna om. Suck och stön.

Som tur var, blev vi ändå klara runt 14. Trots alla hinder på vägen. Dom är till för att lösas!

Positivt idag är att det snart är jul. Fick värsta julmyskänslan. Vi överlevde bilfärden hem. Min A är bäst. F-jäntan som lindrar min klåda som kortison. Hahaha!

Negativt idag är det här jävla mörkret som gör att jag knappt kan köra bil! Väglaget. Besserwiessers!!!!!!!! Lr hur det nu stavas. Dramatikskapare som lider av bekräftelsebehov. Värsta sorten.

Kan man bli mer kär än så här?? Tycker det blir värre och värre... =) På ett bra sätt alltså. =)

Mat nästa punkt på schemat!

Give some love
//MissE

Bad day?

Kategori:

Klev upp 03.40. Mitt i natten. För att åka till jobbet. Miss Svenzone disslike. Dagen blev rätt bra ändå. Så ska inte klaga på det. Förutom att jag körde i mörker och inte såg vägen så bra. Vinglade och skrek till emellanåt så mina medpassagerare vaknade upp.

Hem och lagade mat åt mig o A. Pasta åt mitt italienska humör. Hehe. Körde iväg A på hans ärenden. Stackarn fick byta däck på min bil. Pyspunka eller så. Kuk. Måste köpa vinterdäck med dubb. Typ nu.

Maratonsamtal med fröken M. Uppdatering om helgen vilket tog fram Svenzone igen. Min egen Dr.Phil. Det är M det. =)

Vilket var vilket nu igen? Självförtroende och självkänsla? Dom samarbetar nämligen inte så bra idag...
Känner mig som en blek valross ungefär. Inte särskilt porrigt. Gamla känslor dyker upp när jag vill vara bra. Sånna där att man inte duger alls. Ful och tjock. Såg mig på kort här om dagen, fetare än någonsin. Men gör jag nåt åt det? Nej, lat. Eller mentalt störd.

Det spelar liksom ingen roll att någon säger att jag är normal. Jag vill inte vara normal. Jag vill vara bäst. Så som jag tycker att jag är bäst. Vilket just idag är helt orimligt. Sjuka krav på mig själv idag. Sjuka tankar om mig själv idag. Hatar sånna dagar när man inte gillar någonting med sig själv.

När jag tänker efter så tror jag inte jag skulle bli gladare på insidan om jag vägde -30 kg, hade sillisar, löshår och åmade runt på tv, halvnaken. Men just idag är det sånna tankar som rör sig i huvudet. Att det skulle pigga upp självförtroendet eller självkänslan, blandar ihop dom där. Jag hatar när jag gör mig till offer för dessa funderingar. Undrar exakt vad som gör att jag får dessa flashbacks. Där är ju lösningen på problemet.

Jaja, vad är väl en bal på slottet...

Det blir bättre imorn, kan jag svära på.

Nu ska jag klänga lite på A. Glömma bort det här. Kramar löser det mesta.

Kisses E


I'm a lilly made of glass
be gentle

Söndag igen...

Kategori:

Då var det söndag och jobbångest som gällde då.

Var på inflyttningsfest hos syrran igår. Bara jäntor och min A. Drack en hel del...

Vidare till AP för sällskap av honom själv och skäggtomten. Roliga pojkar de där. =) Fiin lägenhet hade han må jag säga. Nu vill jag osså flytta. Till nåt större. Nåt som inte ligger mitt i betongen. Där det är nära till vattnet och grönt runtomkring. Skulle vilja ha en kissemiss som man kan ha som utekatt. Men vet inte om jag skulle klara det med allergin ändå. Vissa katter går juh bra att gosa med, mammas Frasse tex. Och Tudor. Men inte Monster. Knasigt det där. Skulle vilja ha en new foundland i framtiden. Myser bara vid tanken.

F-jäntan, fröken C med syster kom förbi nere på gatan för lite talande. Blidde pussad av BosseBus. Trots alkoholångorna. Hehe.

Ner på stadens torg för socialisering. Skulle beställt vatten där tror jag. För sen fick jag världens yrselattack. Det var när vi kom hem som tur var. Men det gick över efter en stund.

Tycker om han sååå mycket. Hur glad jag än är så är jag alltid extra glad när han är med. För han är extra söt. ExtraExtraSöt. =)

Nej, nu är det TVtajm.

Love E

Mer strunt

Kategori:

You be nice to me and I'll be nice to you.

Sjunger/skriker ur mig massa dåliga tankar/känslor. Vaknade och var pissigt syr. (Som mallan skulle ha sagt)

Inte så skönt att vakna och vara förbannad. No.

Letar efter musik och kommer precis på namnet. Då ser jag skuggan falla. Vill inte se. Men jag är inte blind. Gåtskrivning. Me like. Kåtskrivning. I wish.

Mycket skönare att vakna med händer överallt. Lyssna/känna tunga andetag.

I told you, warrior, to get back in my bed! Ordervägran bestraffas.

Men, lille vän, vakna nu. Behöver få höra din röst snarast.

Mer kaffe åt folket. Power to the people.

Ser sprickan på isen bli längre och längre. Paniken växer. Hatar den känslan.

Drömmer att han stannar kvar varje natt. Mycket bra. Att jag vaknar kallsvettig, skriker efter honom, och han säger lugnt att han är där. Måste lita på det. Det tar bara lite tid.

Men jag vet varför jag blir rädd. Det var så där idiotenx2 alltid gjorde. Sa att han skulle komma tillbaka men det gjorde han aldrig. Hur mycket jag än lever i nuet så har det förflutna satt spår. Jag skulle inte ha litat på honom, han var ju missbrukare, dom lever i lögnernas värld.

Nu har det hänt en gång. Ingen fara på taket liksom. Påmindes om det gamla. Så dåligt som jag mådde då tänker jag aldrig göra igen.


"Erkände mig maktlös inför detta"

Genast bättre.

Krama mig litte nu, Angeleyes, så ska du se att jag ler igen.

Ord-lek

Kategori:

Sjukt tråkigt att sitta här. Vrickat och fett snett tråkigt. Blä. Blä. Blä. Trotsig som en treåring. Vill inte! Vill inte! Vill inte! Sitta här. När du är där...

Är du där på riktigt? Förmodligen bara en fantasi. Som vanligt. Som oftast. Som alltid. Jag är lost. Lost. Lost. Utan spår. Mellan raderna, vännen. Mellan raderna. Det är det som är det konstiga. Allt annat är bara normalt...

Du behövde lite kärlek från fel håll. Sympatier från fel sort. Can you handle me? Det Här Är sanningen. Är du redo? Alltid redo? Aldrig rädd...

Ylar som Varg i natten. Hungrig. Ensam. Trött. På att alltid. Aldrig. Skriker mig hes. För alla gånger du högg mig. Utan nåd. Behöver Ängel. Nu. För många sår. För många...

Hittar inte tillbaka. Inte utan dig. Lys upp vägen, måne. Det är en order. Från mig till dig. Men så dra då. Överlever. Högre än muren. Starkare än solen. Vad vore jag utan dig? En släckt stjärna. Din slocknande stjärna...

Älskar. Älskar. Älskar. Friare än frihet. Du skämta mig aprillo? Hetare än brasan. Jag brinner. För. Dig. Så bli min bägare med balans. Min knekt. Min kung.

När jag känner. Då känner jag. Intensivt. Passionerat. Som surströmmingens osynliga lukt. Vackrare att blomma som liljor. Liljor i dalen. Only destiny knows...

Ber inte om närhet. Sänker inte skeppet så lågt. Stolthet. Jag klarar mig. Kom! Kom! Kom! Jag ber! Din värme. Dina andetag. Gör mig nästan perfekt. När ljuset är släckt...

Wanna see you from above. I det svarta. Bland dödskallar och aggresiva drömmar. Lika självklart som ett plus ett blir två. När? När? Om hur länge? För länge.

Väntar. Väntar i all evighet. För just nu känns det precis som i en film. Rulle. Blängband. Jag är experten av experter. Ler snett. Flinar stort. Till och med skrattar högt. För utan vattnet dör jag av törst...

//Från E till början

Sonata Arctica Arenan Sthlm 20071031

Kategori:

Vaknade på onsdag morgon och kände mig ganska slö. Men när jag väl fått i mig lite frukost som Mr.Sverksson ordnat åt mig blev jag pigg igen... =) Han äger.

Mötte fröken M på stationen och inhandlade färdkost. Vi åt upp nästan allt så fort vi klivit på sen hade vi inte så mycket mer att säga, kom vi fram till! =D Så på med lurarna och volymen upp. Båda två sov snart som grisar. När vi vaknade var vi nästan framme i Stockholm redan!! Det var den bussresan det. Hehe.

Peter for president kom och plockade upp oss! Behövde gå ca 3m från bussen... =) 
Hem till honom i en rasande  fart med ett mellanstopp på Max!! =)
En orginalmål och ett cola.... Hahaha! Den roligste maxjobbaren jag hört! =)

Öl, make-up och klädval. Skitsnygga blev vi. =) Skrattade åt deras historier så jag har träningsvärk i magen idag! =)

Klev ur taxin utanför arenan. Nu var det på riktigt! Sonata var juh därinne!!!! Körde en liten glädjedans!!

Letade på toaletterna med hjälp av dom trevliga vakterna! Hörde hur någon testade trummorna... Vi sprang runt som om vi kommit till himlen! Så glada, så glada! =)

Letade på P som vaktade våra platser i den überlånga kön!! Regnet kom. Men ingenting gjorde något för man visste att det var värt det! Några pojkar från E-tuna stod framför oss i kön och började sjunga på Sonata-låtar. Vi hängde på. Sen hade vi tre sällskap av dom nästan genom hela konserten. Träffade på andra dalkullor, 45-åriga rocktanter som hoppades på privat efterfest med bandet, en jättebaby som inte kunde hålla tätt där bak! =)

Epica var förband, inte att förglömma. Schysst röst tjejen hade.

Efter en otålig väntan och lite trängsel för att komma längre fram var det äntligen dags!!!!!

Fröken M och miss E's knäskålar var gelé! =)

Tony Kakko! Markko Paasikoski! Eller som P sa "tony koskenkorva" Hehe.

Där var dom. IRL!!!!!! Älskade bakgrunden med fullmånen och vargarna. Hoooowlin! =)

Sjöng, skrek och hoppade runt. Skoj som fan!! Ja, jag tror jag fick ur mig allt jag ville faktiskt.

Hallå, nästa gång måste ni fixa mer vatten till publiken!! Det var det enda dåliga. Nej, förresten, det fanns ingenstans som man kunde plocka ut cash! Vi hade inte en krona i löspengar. Men P fixade biffen som vanligt och sprang till närmaste bankomat. Lånade ut slantar till en röd huvtröja med Sonata på. Kaunita Unia.

Tony pratade lite svenska, dom körde en kortlåt som vi fick vara "ljud" till. Sjöng en vaggvisa som avslutning och nåt om mer vodka... Hahaha!

Sen var jag och M helt slut, uttorkade och allmänt tömda på energi. In i taxin igen. Vätskepåfyllning fixade P på statte. Sen fixade han mackor, kaffe och tända ljus innan det var sängdags.

Tusen tack, sötnosar för allt!! Never forget!!! ♥

Bilder kommer....

Kom på rätt buss hem idag osså. =) På med lurarna, sjöng och klottrade lite. Uppdaterade med mr.A, samtal från kollega och till slut fick jag höra mr.Omtalads goa röst.

Ska få käk ikväll ja!! ♥

Det är så skönt att leva. Jätte, jätteskönt. =D

Nu väntar en varm, lång dusch!

POK
// LoveingMissE