I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

Söndag igen...

Kategori:

Då var det söndag och jobbångest som gällde då.

Var på inflyttningsfest hos syrran igår. Bara jäntor och min A. Drack en hel del...

Vidare till AP för sällskap av honom själv och skäggtomten. Roliga pojkar de där. =) Fiin lägenhet hade han må jag säga. Nu vill jag osså flytta. Till nåt större. Nåt som inte ligger mitt i betongen. Där det är nära till vattnet och grönt runtomkring. Skulle vilja ha en kissemiss som man kan ha som utekatt. Men vet inte om jag skulle klara det med allergin ändå. Vissa katter går juh bra att gosa med, mammas Frasse tex. Och Tudor. Men inte Monster. Knasigt det där. Skulle vilja ha en new foundland i framtiden. Myser bara vid tanken.

F-jäntan, fröken C med syster kom förbi nere på gatan för lite talande. Blidde pussad av BosseBus. Trots alkoholångorna. Hehe.

Ner på stadens torg för socialisering. Skulle beställt vatten där tror jag. För sen fick jag världens yrselattack. Det var när vi kom hem som tur var. Men det gick över efter en stund.

Tycker om han sååå mycket. Hur glad jag än är så är jag alltid extra glad när han är med. För han är extra söt. ExtraExtraSöt. =)

Nej, nu är det TVtajm.

Love E

Kommentarer

  • Mallan säger:

    Sandor / Ida på 5an! :D TÄVÄ! Men gå o kolla upp yrseln nån gång då, tokis! Som du brukar säga, ordervägran bestraffas! Marsch iväg nu! >:)

    2007-11-04 | 20:28:35
    Bloggadress: http://malleballefikonskalle.blogg.se/

Kommentera inlägget här: