I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

En dröm till...

Kategori:

Vad är det här för väder?? Film, film, film... Tråkigt, tråkigt, tråkigt!

Vaknade dock från en underbar dröm, något sjuk, bitvis men slutet gott.
Jag hade skrivit att jag skulle ut, på msn, vilket my secret lover hade sett och bestämt sig för att kommentera.
Han började skriva till mig och gav mig världens överrasskning! Han skulle följa med! wtf! Inte likt honom. Det blev många kors i taket av mig och fröken L som var här och gjorde sig i ordning. Denna fröken hade en liten apa med sig! Vi diskuterade kärlek... Hon önskade att jag skulle få min secret lover, men att det aldrig skulle kunna ske för henne själv. Fysiskt omöjligt. 
Mr. Impossible stod för sitt ord, trots att jag tvekade in i det sista på att han menade allvar. Han kom. Han gick ut med oss. Han segrade. Vi till och med dansade!!
Herregud, det var längesen!

Jag önskar att Denna dröm var en sanndröm. Som så många andra... varför kan inte den här bli sann?!?
Mr. Secret ville visa för miss E att han minsann också kunde bjuda på sig själv. Vinna lite tillit. Bli sann, bli sann, bli sann!!!!! Fatta hur kul det var! Men han vill nog inte ha kul i sitt liv. Tyvärr. Men det vill jag.

Råkade se några videoklipp på min lur igår. Bara tog någon och undrade vad det var för något. Då dyker jag upp utklädd som mumie, tokdansar och sjunger "I'm hooked on a feeling". Filmar mig själv tills en... kille dyker upp, börjar filma honom som försöker ta kameran ifrån mig. Vi asgarvar, jag skriker av förtjusning, sen bryts filmen.
Det var ett sånt där "ouch-minne". Sånt där man saknar. Att inte ha någon att busa med. Det kom en tår för gamla tiders skull.

Sthlm-planerna är på. Eller Norge. Nu drar vi. Måste ha skoj och få nya minnen!! 

Jag applåderar Alla pojkvänner som följer med sina flickvänner på bus med hennes vänner. Inte som stannar hemma och är tråkiga!

Idag fick jag komplimanger från min hoppa-från-klipporna-räddare! Hehe. Det gillar vi. Kom hit istället för att sitta där och retas. Det är ju bara runt hörnet! Ler.

Ska man ta bilen och åka en sväng kanske?

Jo, det är såå boring här.

Peace out.

Kommentarer


Kommentera inlägget här: