I min värld!

Ex Animo - Från Hjärtat

En helt vanlig onsdag

Kategori:


Ja, är det så eller är det en speciell onsdag?
Det vet inte jag. Än. Men jag känner mig så där jäkla finurlig igen, tänker jag och drar på smilbanden.


LIA

Jag har haft LIA-samtal idag. En liten vägledning om hur jag ska tänka när jag väljer vart jag ska ha min Lärande-I-Arbete- period.
Vi kom fram till en sak men på väg hem i bilen kom jag in på en helt annan bana. Efter ett kaffe-samtal med jäntan i ca 1,5h kom jag på en grej som skulle vara så fruktansvärt kul att jobba med. Skrev ner idén och spånade vidare.
Sen föll självförtroendet. Finns det ens en sådan kundkrets, hur ska JAG kunna skapa den, väcka intresset, varför skulle någon betala för min idé när den hjälpen kanske finns gratis... ?? ...

För att jag är specialist? För att jag talar samma språk? För att jag vet vad ni vill ha? Och inte ha?
För att jag gör något som kan vara svårt, kul och personligt? Med en twist.
Skapandet flödar.

Måste leta på min mentor igen imorn och lägga fram min nya inriktning. Få se vad han bollar tillbaka för tanke.

Vem skulle inte vilja ha min Tee? Skakar på huvudet och ler åt mina egna, tysta skämt. Jag undrar om du har egna, tysta skämt? Om vad i så fall?




TEAM JACOB

I run with wolves

 


MIDDAG

Appropå vargar, nu är jag hungrig. Hungrig efter min matte-läxa som tagit sin lilla tid, eftersom fröken Craehn var sjuk den dagen genomgången var. Så jag har verkligen fått träna hjärnmusklerna genom att lösa allt själv. Visst fanns det hjälp att få. Men jag är ju sån. Som testar själv först. Amazon-kvinna. Haha!

Är du nyfiken på mitt revir? Jag är nyfiken på ditt. Vi kanske kan bli vänner? Göra flocken större? För mycket stark vänskap och ärlig kärlek kan ingen få.

 

Well my loves, have a wonderful evening.. and see ya later. :)

Kommentarer


Kommentera inlägget här: